SE UPP I BACKEN, TUSEN HÅL I NACKEN

Och så var man hemma! Borta bra men hemma bäst? Tveksamt. Duschen, sängen och älskling är saknad, men annars har det varit great borta! Har ni missat vart jag varit så har jag varit uppe i Hovfjället och åkt skidor. Var där med konfirmanderna eftersom jag är ledare för gruppen äventyr.
   Vi åkte från Skövde lite efter fyra i fredags och vi ledare åkte i en minibuss, medan de nästan 70 konfirmanderna åkte buss upp. Vi ledare var framme lite innan åtta och packade upp mat och diverse, konfirmanderna kom någon kvart eller två efter oss. Bestämmandet av platser började, uppackandet började och det blev mycket ståhej innan allt var klart. (Ps. jag måse varna er. Eftersom minnet mitt varken är bra eller långt så kommer ordningen inte att stämma från och med nu)
   Under fredagen åt vi hamurgare som vi ledare fixade under tiden de packade upp. Vi kollade på film, "Festival", som nog de flesta tyckte var småkul emellanåt. Det var det läggdags för de som ville vid tolv och de resterande skulle hålla låg profil och vara så tysta som möjligt.
   På morgonen var det till att dra sig upp ur sovsäcken vid sju för att äta frukost och sedan var det bara att slänga på sig varma kläder och hoppa in i bussen som åkte iväg till backarna kvart i nio. Uppe i backarna var det livat och vi åkte och åkte och åkte! För mig själv gick det ganska så bra, ramlade ett antal gånger efter att jag åkt tre svarta backar och blev lite av en fegis. Dessutom tappade jag en skida mitt i en backe och fick gå upp ett antal meter för att hämta den igen medan skidåkarna svischade förbi i full fart.
   Vi käkade lasange vid fyra och därmed var åkandet över för den här gången. När allt var inpackat åkte vi tillbaka till stugan och var där lite innan halv sex. Där tog vi på oss torra kläder och vi fick fixa i ordning baugetter som kvällsmål med massa gottigt i. Under kvällen hade vi en "stationsgrej" med drama, tipspromenad, spel och prat. Jag, Julia och Fanny hade hand om dramastationen där det gick ut på att tjejerna skulle lista ut hur killar tänker och att killarna skulle lista ut hur tjejer tänker. Sedan spela upp en fortsättningsscen efter en berättelse vi berättat. Efter två och en halv timme var det klart och då var det tävling som gällde! Kärleksuppdraget, som gick ut på att samla så mycket poäng som möjligt på olika sätt och vis. De var indelade i åtta grupper. Några av uppgifterna var att klä ut två i gruppen (tjej och kille) till det motsatta könet, skriva dikt, skriva en låt, samla olika saker och ting osv.. Efter det var det andakt och sedan var det fri tid. Vissa la sig för att sova, andra kollade på film och de andra gjorde lite som de ville, bara det var tyst. Vi satte oss för att spela kort och lite annat gott & blandat. Gick och la oss lite efter två den sista natten.
   Dagen efter var det upp och hoppa klockan åtta, det var min och Julias tur att väcka de sovande konfirmanderna och att fixa frukosten. Efter den underbart goda frukosten var det bara att börja det roligaste på hela resan, att packa ihop och att städa för avresan. När det var klart fördrev vi de sista timmarna med att leka lite smålekar, dela ut priser och samla in beställningar för maten på väg hem. Donken såklart!

Lite oturliga saker som hände i backen var att Lola vred till knät så hon måste gå på kryckor och att Linus tappade minnet för ett tag och fick hjärnskakning. Båda två olyckorna på deras första åk. Krya på er!


THREE LITTLE BIRDS

När jag gick till bussen i morse hörde jag fåglarna kvittra för första gången på länge, länge. Våren är på väg allesammans!


SÅ NÄRA MIG MEN OFATTBART

Nu var det sista packat och jag är nog redo för att åka! Blir hämtad om tjugo minuter av Ebba. Jag köpte en heeeeeel del att mumsa på i helgen. En påse popcorn, 1,5 lites trocadero, två 0,5 liters cola, en godispåse för 50 kr, två dextro, halstabletter, en polka marabouchoklad. Ska bli gott!
   Se upp i backen för nu kommer vi!


VILL HA ETT SVAR, SÅ BERÄTTA

Vaknade vad kvart över sex av att klockan ringer, går upp en stund senare. Snooze är inget vidare bra. Jag fixar iordning mig och när bussen går om tjugo minuter och jag i stort sett är klar för att åka kollar jag mobilen lite snabbt. Jag har fått ett sms där det står att spanskan är inställd. Yeeeeeeeees! Sen tänker jag efter och kommer att tänka på att jag lika gärna kunde sovit i en och en halv timma till.. Damn. Men men men, nu har jag haft lite tid för mig själv. Och nu ska jag fixa mig det sista och sen åka med bussen som går om tio minuter.
   Dessutom drar jag hem efter lunchen för att handla och packa det sista inför helgen!


KUNG SIMBA

Ingen säger "sluta!". Ingen säger "Gör så!". Ingen säger "Gå dit!". Ingen säger "Hör på!". Fri och då bestämmer jag. Alla tittar ditåt. Vänder sig åt mitt håll. Och jag är i centrum, för jag har en stor roll.

Vänta, snart är det jag som är kung!


FÖR EN SORTS SJUKDOM ÄR DEN VÄL, KÄRLEKEN?


GREAT BALLS ON FIRE

Nu ska jag slita mig från datorn och bege mig till rummet för att packa resväskan för helgen! Är borta och åker skidor hela långa helgen, med konfirmationen. Jag är tagg för det, men eftersom det är min första skidresa med övernattning så spökar nerverna en hel del. Dessutom finns ingen dusch där. Så. Alltså. En hel helg av skidåkning och svett, utan att kunna rengöra sig ordentligt. Great. Men jag tror trots allt att det ska gå bra. Så nu ska jag packa varma kläder och mys, flöt köper jag imorgon!


NÄR SOM HELST GULLET, NÄR SOM HELST

Nu ska jag ta mig fan bli bättre på att peppa och bara kötta, hur svårt kan det vara! Bara att köra så att säga, fast först ska jag ta igen lite sömn. Sen ska jag ta och skita ut alla bekymmer igen. Visst att det kommer nya, men då är det väl ändå bara att ta tag i dem också. Nu kör vi vettja!


FINISHED

I veckan läste jag klart "Syskonkärlek". En helt underbar bok som jag läste varje dag till och från arbetet förra veckan, även så fort jag fick chansen. Läs den, det är det enda jag kan säga.
   Jag hatar slutet helt och hållet och jag började faktiskt gråta när jag läste det på väg hem från Möbelcupen i helgen. Förjävligt slut om ni kan ursäkta att jag säger så, önskar det hade slutat annorlunda. LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄS DEN!INTE SOM ALLA ANDRA

Här om dagen klippte jag mig, inte som alla andra, med en enkel engångsrakhyvel. Det är så jag brukat klippa mig när jag gör det själv och det blev helt okej den här gången! Jag funderar starkt på att spara ut till längre hår så därför klippte jag endast upp håret, men jag får se hur långt jag klarar innan jag klipper av allt igen.


MY SWEETEST FRIEND

Eftersom mamma stängde av datorn innan jag hann logga in både i förrgår och igår och jag inte har en egen dator får jag lägga in tjugotolv inlägg idag!
   I förrgår när jag skulle gå på stan en snabbis träffas jag Kajsa. När jag hälsat på henne kommer en liten figur flygande in i mina armar! Det är Hanna Bohlin, ooohohohoh vad jag har saknat dig gumman. Var ett antal månader sen vi träffades sist och vi har mycket mycket att prata om! Vi tre stannar nedanför rulltrappan på H&M och tjötar i ett jävla tag tills vi kommer på att vi hade annat att göra. Jag var tyvärr tvungen till att gå min kos  tidigt, jag får ta en sväng ned till dig någon helg framöver. Älskar dig!


NU - STOR SEN - GIGANTISK

Idag klockan halv två var BpHu 1 på Friskis och Svettis gym. Andra gången jag satte min fot i ett gym, första gången jag rörde en sån där träningsmaskin. Har endast lyft en stång tidigare. Tänke mig att jag klarade mig bra ändå, även utan styrketräning. Jag hade nog fel. Vi gick genom det schemat vi ska göra varje tisdag framöver och jag är enormt positivt inställd till det hela. Varför vi ska gymma är för att bygga upp kropparna, rätt, inför livet som snickare.
   Det gick oväntat mycket bättre än vad jag trodde! Jag klarade ganska mycket mer än jag räknat med och alltsammans känns bra, och träningsverk räknar jag med imorgon.
Nu är det bara löpträning och fotbollsträning kvar idag!


THE RIPEST ONE ON AN APPLETREE

Nej. Jag är nog inte speciellt mogen av mig. Och det kommer jag nog aldrig helt att vara, om jag ska vara ärlig. De vänner jag trivs med, de är nog som jag, lite tokiga. Men vafan, lek och galet måste man ha i sig. Det är ju ändå livet vi lever! Och där ska jag trivas. Trivs du inte med hur jag lever, lev som du själv vill! Bara du trivs.


THE LESSON IS LEARNED, FOR NOW

Idag var det ännu en måndag med konfirmationen, idag med både grupp 1 och två. Idag handlade det om onska och trots alla kommentarer om min dåliga stavning blev det lyckat. De skulle även under den sista timmen planera en gudstjänst med drama, musik, en text och så skulle de göra ett bildspel. Det ser bara bra ut!
   Under en tid där gick alla iväg och jag och Sara satt kvar och hadfe inget att göra. Då bestämde vi oss för att hon skulle lära mig matte, det var ett bra tag sen jag lärde mig något nytt. Bygg ni vet! Andragradsekvationer med q-form eller något liknande. Men nu har jag faktisk efter många om och med formen och jag vet hur man räknar! Nu fattas det bara att förstå varför jag gjorde som jag gjorde? Det blir en annan dag i framtiden, jag har mycket tid kvar att lära mig på, ett halvår till ett ungefär.


SÄTTA LITE FÄRG PÅ VARDAGEN

Just nu känner jag bara för att dra hemifrån. Alla här är allmänt dryga och irriterade. Bara åka någonstans, skita i allting och bara vara. Utan att behöva tänka, slippa ta all skit från dag till dag. Men jag vet inte vart jag ska gå, hela världen är dryg. Varför ska det vara så? Kan inte alla bara skita i alla principer, om bara för en dag. Sluta vara så dystra och börja leva. Sedan kan vi glömma allt som skiljer oss åt, allt det som gör att vi inte kan vara med den man vill. Eller över huvud taget skita i alla som inte låter dig vara den du är? Du är för i helvete bra som du är.


LIKE A GAME FOR YOU

För nästan två timmar sedan blev jag och min syster hämtade av familjen Jonsson/Sjöberg för att kolla på innebandy i Stöpen. Trodde jag skulle få se min nallebjörn spela, men icke sa nicke. Lukas hade spelat igår istället. Stöpens B-lag spelade och istället för att kolla in Lukas så blev det Sjöholm, du är bra killen! Efter första halvleken kommer Ponny för att göra mig sällskap ett tag. Han övertalar på något vis mig och Jenni att ta samma buss som han till stan som gick tio i sex eftersom han skulle träffa Mostafa. Det blev inget långt besök i Stöpen, men trevligt var det. Det blev en promenad från Lillegården i kylan efter att vi hoppat av bussen, uppfriskande!


LIKE A CRIMINAL, YOU STEAL IT FROM ME

Hemkommen från Möbelcupen nu, inte det bästa att berätta. Mitt eget lag åkte ut i andra gruppspelet mot Växjö som, som jag ändå måste säga, är ett mycket bra lag. MEN vi spelade faktiskt riktigt bra, och vilken kämparglöd! Det är inte varje dag man känner en sådan känsla av att vilja vinna så starkt. Det var underbart!
   Det andra laget åkte ut mot Mariestad, orättvist. Ni spelade så otroligt bra, en kämparglöd som bara den där också. Alla i laget spelade grymt och Emelie var nog fanimej bäst på hela dagen! Utomordentligt spelat. Det var många på läktarn där vi satt och kikade på matchen som berömde henne, många av motståndarnas hejjarklack. Vi i Våmbs hejjarklack satt där på läktarn och höll huvudet högt med näsorna i vädret. För stolta över lagets insats, det var vi helt klart. Matchen slutade 0-1, där målet gjordes med endast nio sekunder kvar av speltiden.
   Förövrigt var det riktigt kul att spela och förvånade var vi nog alla över hur bra vi kämpade, med tanke på den lite sämre inställningen till cupen tidigare i veckan. Ni är helt klart bäst tjejer, nästan så man blir förälskad i hela tjocka laget!


I'M ALIVE

Efter två stora, stora portioner med kinamat är jag proppmätt. Trots att det var två hela timmar sedan vi åt! Under tiden satte och och syster på "Superhjältarna". Jag själv ville se "Peter Pan", blev lite småförbannad när jag märkte att det inte alls var den filmen som satt i DVD'n. Jag trodde mig hade sett den, med ack så fel jag hade. Vi har haft den i några år nu och jag har inte ens sett den stackars filmen. Blev helt fast för den, jag älskar den! När mamma kom in i tv-rummer klockan åtta för att sätta på Melodifestivalen vägrade jag göra detta. Melodifestivalen blev det, men nu ska vi äntligen sätta på filmen igen! Elli är också här nu, kom under Melodifestivalen, och ska kolla med oss. Trevligt, trevligt.


LEARNING TO FLY

Sitter här och låter musiken från högtalarna strömma in i öronen och genom huvudet. Låter tankarna vila och bara sitta och gör ingenting. Eller ja.. Ingenting var väl att överdriva. Jag sitter och försöker ändra menyn på bloggen, det går inget vidare. Jag får försöka en annan dag. Jag sitter också och väntar på att mamma och syster ska komma hem från Jennis Västgörträning. Jag längtar som bara den, eftersom dom har med sig kinamat!
   Och se där, nu kom dom!


SOVA UT

Inatt fick jag äntligen sova ut. Upp sent, sent på förmiddagen och ingen orolig sömn över huvud taget. Fuck att man inte fick några tio timmar eller att klockan ringde vid nio! Det var i varje fall inga 5/6 timmar och en klocka som ringer 05.00. MUMMA!
   Det var i morse, när jag hade fått sova ut och verkligen lugna ner mig som jag kände hur sleten och trött jag var. Det är nog alltid så. När man lugnar ner allt och får chansen att känna hur man själv mår. När man bara sitter och inte gör någonting så får kroppen och sinnet en chans att ta igen. Ska göra det idag, kanske baka en smarrig kaka och mumsa på eller något!


VINNA ELLER FÖRSVINNA?

VINNA SÅKLART!
   Hemkommen från Möbelcupen för ett tagsen, färdigspelade i Tibro runt halv tre. Vann första mot Brämhult med 2-0, trots en straff. Loosade andra mot Vara med 0-3, skitmatch. Vann sista mot Värsås med 1-0(?), grymt spelat tjejer! Tajt schema med matcher, tjugo minuter mellan varje, och skönt det! Nu är man hemma och ska bara vila tills imorgon då vi spelar igen, klockan tolv om jag inte minns helt fel.
   Vårat andra lag spelar nu om femtio minuter, får se om jag drar mig nedåt senare. Orkade tyvärr inte sitta och göra ingenting nere i Tibro i två och en halv timma. Omifallatt jag inte kommer ner, lycka till!

WHY SO SERIOUS?

När jag kom hem igår var det snabbt in i duschen för att efter det fixa sig snabbt, äta en banan och skynda sig ut till bussen. Jag skulle egentligen först träffa Fredh och Benjamin. För att sedan åka tillsammans med dom till Hjerp. Så blev det inte och jag krånglade med bussar, men kom till slut till Ryd. Jag gick till Hjerp och plingade på dörren och hör "KOM IN BARA!". När jag öppnar dörren är det du som står där i dörröppningen, du ska bara veta hur glad jag blev. Du stod där leende och går fram och kysser mig och vi håller om varandra. Jag älskar dig Anton.
   Anton och Hjerp sitter framför datorerna och vi restrerande sitter och chillar framför tv'n. Jag, Fredh, Benjamin och sen kommer Sabine. Efter en stund kommer också Robin och Granen. Sabines vän svänger också förbli. Vi blir ett litet gäng! Bara kul att sitta och kolla på under ett saftkalas, saft och bullar plockades fram och så var det bara för alla att köra på.
   Vi åkte med bussen från Andreas vid halv tio, de hoppade av vid Aspö och jag fortsatte till stan. Hoppade på min buss eftersom jag har cup i helgen. Sen blev det till att slääääpa sig från tv'n till sängen vid elva. Somnade som en stock!


FULLMÅNE

Är det något jag verkligen gillar är det glada busschaufförer, de liksom gör en glad på morgonen och glad när man ska hem! Men när jag satt på bussen, i stort sett själv hela vägen, så gnisslar den något fruktansvärt. Stackars busschaufför tänkte jag, sitta och lyssna på det hela långa dagen.
   Igår var det fullmåne. En stor, fet, bamsing till fullmåne. Vackert var det, då tänkte jag på dig älskling.

SMUTSIGA JAG

Igår var det sista dagen på jobbet och fy i hlvete vad det är skönt. Fast visst har det varit kul, och givande! Sista dagen igår, på lunchen, ställer en av arbeterna upp en liten burk framför mig. Den ser precis ut som min lilla syltburk jag hade med mig den dagen. Sen när jag lutar mig framåt för att de vad det är för mumsigt ser jag att det rör på sig. Det är maskar i! Såna där som man metar med. Ni kan förstå att jag börjr skrika och hoppar bakåt i stolen, inte var jag beredd på att det skulle röra sig!
  Och vad jag var skitig när jag kom hem igår, billig brun utan sol så att säga!


FUCKIN' THINKIN'

Jag har funderat på en sak. Ju mer man försöker att inte tänka på en sak, desto mer tänker man på det. Desto mer fastnar det, och stannar där. Hur mycket man än försöker, hur mycket man nu inte får tänka på det, hur förbjudet det än är så går det inte.

Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det
Tänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på detTänk inte på det

ATT BADA, I PENGAR

Imorgon är det sista dagen på jobbet. Sista dagen då jag måste gå upp 05.00. Sista dagen med en heldag ute i kylan. Sista dagen då jag kommer hem helt totalt jävla död. För den här gången! Åh så skönt det ska bli. Pengar i fickan också, ska bli till en mobil.
   Imorgon blir det dock inte såå mycket sömn som jag kanske behöver. Det blir hem snabbt, hemlis, fixa sig, dra till Hjerp på förfest och sen får vi se om det blir storfest! Nämligen Möbelcupen i helgen, så får förmodligen skippa den. Hoppas ändå på en treeeevlig kväll!


DU OM NÅGON BORDE FÖRSTÅ

att man inte gör såhär mot migjag älskar dig så jävla mycket, det gör så ont

SO VERY COLD OUTSIDE

Det är kallt ute! Jobbat idag också serrni. Och visst var det kallt när jag vaknade idag också, lite mindre iskallt. Mer än halva veckan avklarad och jag bara längtar till en god natts sömn! Jag börjar också samla på mig en hel del under dagarna. Jag har bland annat fått(tror jag) en vinterjacka att arbeta i, tre pennor, ett anteckningsblock, fyra par handskar och en mössa. Toppen!
   Ikväll ska jag försöka att somna tidigt, tidigt så att jag inte somnar i bilen till jobbet imorgon med. Ja, jag somnade faktiskt i bilen från kontoret till själva arbetet idag! Sov i kanske trettio minuter, om inte mer, och usch vad Magnus skrattade när jag vaknade till lite då och då av att bilen skuttade till. Pinsamt värre, meeen skönt var det.


DET OBEGRIPLIGA

   Inatt sov jag oroligt, så som igår natt också. Hör av dig, snälla.
Just nu läser jag "Syskonkärlek" av Katarina von Bredow. Handlar om två syskon, kille och tjej, som är förälskade i varandra. De kan helt enkelt inte hålla sig ifrån varandra. De har varit tighta sedan de var små, men det är inte förens nu de börjar förstå att deras känslor är mer än hos andra syskon.
   Innan jag började läsa boken var jag skeptisk och lite småäcklad av boken, vem skulle vilja ha sex med sin bror/syster? När jag väl började läsa boken och kommit en bit in i den, börjar jag förstå dem. De vill inte själva känna det de känner men de kan bara inte låta bli. De blir avundsjuka när de är ute med andra killar och tjejer och alldeles varma i kroppen då de ser varandra. De känner varandra ut och in, de pratar om allt och träffas varje dag. Det är då man börjar fundera på om det ändå inte skulle vara enklare så. Någon man verkligen, verkligen känner och inte behöver göra sig till för? Kärleken är komplicerad, det har det alltid varit och kommer troligen alltid att vara. Det är nog bara att acceptera det och göra det bästa av situationen, se det bästa i allt. Allt underbart, trots att man inte alltid kan backa om det blir krångel.
   Boken är bara att börja läsa, ni behöver inte läsa länge för att fastna som som den var fylld med klister!


NÅGOT NYTT

Jenni och mamma kom precis hem efter en storhandling av mat. Jenni kommer in med något nytt påhitt, någon Cola-liknande dryck. Den sprakade och höll på när man öppnade den, men luktade absolut ingenting. God var den i varje fall med en smak av vanilj!


TRE ORD - ALLA HJÄRTANS DAG

jag älskar dig

05.00

Både idag och igår och de kommande dagarna fram till fredag ringer min väckarklocka 05.00. Jag jobbaaaar! På Calles Bygg som vanligt. En sak kan jag säga er, det är freakin cold! Jag fryser om fossingarna, händerna, näsan och till och med om kinderna. Hela kroppen skakar för fullt i slutet av dagen. Men pengar är pengar, arbete är arbete och erfaranhet är erfarenhet. Bara att köra!


THE


Vill du fortfarande ha mig får du bevisa det


FÅR JAG SVÄRA?

fan

tack.


LÖRDAGS

I lördags var det att åka till Anton för att senare dra ut på minifest! Det var hos Klaesson och det kom en del folk i slutet av kvällen, och ni ska veta att den blev lyckad!
   Efter det drog alla hem till sitt, jag till Anton och vi somnade bums efter ett litet välbehövligt nattmål.


PICSKI

Här är bilderna från skidresan till Branäs med skolan!


TVÄTTÄKTA KÄRLEK

Ligger nu i älsklingens säng medans han själv är i duschen. Ska det verkligen vara så? Hä men själv har man redan fixat sig för kvällen! Ligger och hör hur han sjunger för full hals från badrummet. Snälla du, sök till Idol! Bredvid mig ligger också hunden hans, Frida, och myser.
   Ikväll verkar det  bli utgång. Själv vet jag inte  vart vi ska, men det blir nog säkerligen bara bra. Längtar redan till sängen, trött som fan. Men jag har rustat mig med dextrosol! Hahaahah!


NÄSTAN NYTTIGA HÄLSOTJEJER

Igår var det Johanna som gällde, hemmakväll! Chips, popcorn, salta bilar, fruktisgodisar, trocadero och fruktsoda. Ska de vara hemmakväll ska det vara ordentligt! Vi kollade på en typisk tjejfilm som jag ovanligt nog inte kommer ihåg manmet på och avslutade med Dear John. Tårar rann till den senare, det gör det alltid. Denna gången fick man sitta och lipa själv eftersom Johanna somnade efter tre hela minuter av Dear John. Typiskt!
   Älskar dig gumman, du är bäst!

IT'S OK

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.


SKI

   9/2-10 skidresa till Branäs med hela bygg på Kavelbro
Går upp lite efter fyra för att fixa iordning mig, väskan och få magen på rätt humör. Startar med att äta en regäl frukost, kokar varm choklad och smörar mackor för dagen. Saft och mat är redan fixat sedan kvällen innan. Börjar sisådär med att termosen "läcker", jag får panik efter att ha hällt ut hälften av min goda, hemmagjorda choklad och får hälla i den i en mycket mindre termos.
   Jag blir hämtad av Hjerpe och hans bror och vi drar oss mot skolan. Vi kommer i tid efter en del krångel och får in våra väskor i bussen, sätter oss längst bak med alla de andra tio killarna som bestämt sig för att följa med. När alla ungefär femtio killarna och jag är på bussen börjar den röra på sig och vi är på väg!
   Hälften somnar på vägen ner, klockan är ju trots allt halv sex när vi börjar åka. Hälften är hyper och sitter och asgarvar så mycket vi vågar.
   Det tar till ett ungefär fyra timmar att åka upp till Branäs och vi har det kul på vägen upp.
   När vi kommer fram får vi liftkorten och jag och Mattias går för att hyra skidor, vi som inte gjort det på nätet innan. Fösta gången jag är i Branäs, första gången jag hyr skidor, första gången jag åker skidor i backar på riktigt..(tidigare endast från halva Billingebacken) Hur skall detta gå? Jag hyr blades, hade hört att det är det som är lättast för nybörjare. Jag tar på mig pjäxorna och de passar direkt, känner att det börjar bra. Vi går till värmestugan och lämnar väskor. Tar på oss skidorna och jag och Mattias bestämmer oss för att åka själva först. Vi åker ändå upp, det enda som går om man bortser från barnbacken, och jag är livrädd hela vägen upp i, som Lukas säger, "kondomliften". Det är en bra bit.
   Vi kommer upp till toppen och det är högt som fan! Mattias har varit i Branäs en gång tidigare, men är så som mig ovan. Fast endast lite ovan, så jag är i stort sett den enda som absolut inte kan åka över huvud taget. Vi tar den backen han tror sig minnas är lättast. Först en blå backe, det går bra. Sedan kommer en röd backe, fy i helvete vad läskigt det var. Efter det är det både blåa och röda backar hela vägen ner. Det går bra och jag tar det oerhört försiktigt. Jag överlever, trots alla de gånger jag slänger mig åt sidan för att det går för snabbt!
   Vi går in till värmestugan och där sitter Victor, Ludwig, Lukas och Robin A. Vi åker ut med dom och dom hjälper mig att åka, ett stort tack till er! Ni var helt klart underbara, tack tack och åter igen tack. Det går bättre och jag ramlar bara en gång!
   Efter det blir det lunch och sedan ett åk med Adam, David, Linus, Robin S och Anton. Vi åker först en jättelätt, kort och skön backe. Sedan upp igen och så lurar de mig till branten, en svart backe. Adam är den som får ta hand om mig. Det tar från 20 till 30 minuter för mig att komma ner för den korta backen, men 90 grader är inget lätt för en nybörjare! Jag kommer till slut ner för den och nu är det bara resten kvar. När vi gjort det kommer de som åkte före upp åter igen och kommer ikapp oss, great. Vi åker ändå ner och det går bara bra.
   Vi stannar där nere för att kolla när Robin, Robin, David, Mattias och säkert någon mer jag glömt ska hoppa och göra volter. Efter det åker några av oss upp igen för att åka igen och börjar åka i en backe jag inte åkt i innan. Jag stannar efter en fjärdedel och gåååår upp igen, för läskigt! Så nu får jag åka alldeles själv. Det går bra det med, bättre än jag vågat hoppas på. Träffar på Adam, Robin, Robin och Victor halva vägen ner och åker den sista biten med dom ner. Det blir det sista och vi skyndar oss till bussen som vi såklart är sena till. Den åker från Branäs runt fem.

   Roligare än jag trodde, bättre än jag vågade hoppas på och med bästa personer kunde det knappt bli bättre!

Bilder kommer imorgon.

9E?

Idag i skolan skulle jag skriva på ett papper, med namn och klass. Jag skrev 9e, i stället för BpHu1? Det blev av bara farten. Nu är det BpHu 1 som gäller, och vi är rätt bäst!

CROSSED A LINE

Kvällen efter inlägget om att jag inte var pepp på skidor blev jag helt och hållet glad och längtade efter skidorna! Ilskan var borta och jag kunde lugna ner mig. Hade svårt att somna eftersom jag nerverna spökade en hel del inför morgondagen, men till slut gick det.
   På dagen hade jag också fikat med min sötnos. Tack Johanna, helt underbart att få prata ut med dig. Men fy i helvete vad vi båda dampade loss på Pims! Efter Pims gick vi också för att köpa lite gott innan vi skildes åt!


FÖR JÄVLA TRÖTT

Hemma från skidresan med skolans 50 byggkillar och jag. Jag tänker absolut inte försöka lägga upp någonting mer än det här. Precis utstigen ur duschen, känner mig inte speciellt mycket fräschare, och ska lägga mig bums! Jag kommer knappt hinna till sängen innan jag slocknar. Efter en heldag på skidor som ovan skidåkare tycker jag ändå att man förtjänar en god natts sömn!

CAN'T REACH YOU


TOTALLY DISORDERED

Kom för en stund sedan hem från en träning jag kollade på i cirka en minut. Följde med syster till träningen så att hon skulle slippa sitta och vänta på att träningen skulle börja alldeles själv. Helt i onödan, det var massor med människor där. Var tvungen till att åka hem och skippa träningen eftersom jag ska upp klockan fyra, om inte tidigare, imorgon. Eller ska man säga i natt? Vi ska åka skidor med skolan imorgon. Ettan, tvåan och trean i bygg. Själv tjej och är inte alls pepp. Jag kan inte åka skidor och vissa andra anledningar, men det är bara te att se framåt och ha så kul det går!
   Trots att jag bara följde med till träningen i onödan var det skönt, jag behövde luft och jag behövde tänka. Jag behövde också lugna ner mig. Jag är irriterad eller förbannad som du säger det på Dig, jag är irriterad på Er och jag är förvirrad på Dig.
   Ser framför allt fram emot bussresan, älskar att åka buss! Är inte det det mysigaste som finns?! Ett antal timmar att bara njuta av.

LAUGHED ONCE

Tog tag i att städa igår när jag såg de äckliga lilla dammråttor som fanns under sängen, medans jag väntade på att Anton skulle komma, med den nu så otroligt hela dammsugaren.
   När jag väl låg där och dammsög funderade jag på om det är fler än jag som dammsuger som jag gör. Ligger på golvet och krälar och har sig. Är det trångt så är det, dessutom blir det roligare att dammsuga! Fast utan musik är det nästan omöjligt att dammsuga, att städa över huvud taget. Måste fixa min stereo snart. Radion fungerar ibland, men det låter inte vackert.


PROMENIX

Kom hem för en stund sen efter en promenad till Maxi med syster som skulle köpa presenter till H-son. Egentligen skulle vi la inte varit riktigt så duktiga men vi missade bussen.
   Blir ingen träning för mig del heller eftersom jag har blivit sämre, igen. Tar nog och följer med för att kolla på!


TIME TO WAKE UP

I morse vaknade jag av att mamma hade satt på dammsugaren på full fart och dammsög tidigt i morse, runt nio. Underbart sätt att vakna på. Jag låg kvar i sängen och försökte tvinga mig själv att somna om trots den hemska sugandet från dammsugaren. Jag orkade inte anstränga mig tillräckligt för att se till att den stängdes av på något vis. Jag lyckades till slut somna om till elva, ljuvligt!
   När jag ätit frukost städade jag toaletten, helt självmant. Överraskad oohja!

ÖVERGIVET

Just nu känner jag mig lite ensam och tycker det är ganska skönt. Känns lite fattigt att inte ha mycket att göra så jag tog mig två mintkladdkakemuffins med glasyr på. Skräll mig att lägga upp ett inlägg med mat involverat, men ska det vara så ska det! Det var mitt eget val att välbehövligt stanna hemma idag så jag får skylla mig själv lite grann. Men Köllner och co får skylla sig själva som inte kommer och får mumsa på dom med och göra mig sällskap för att det är för låååångt.
   Nu ska jag nog lägga mig i soffan med en sovande mamma och sätta på en bra film att ta det lugnt till.


NEW IS GREAT

Det som var ment i torsdags var att bara köpa en välbehövd bh på Lindex. Gick förbli en hylla med reasaker och på naffs fanns ett par leggings och ett par knästrumpor i mina händer!


Lindex - bruna leggings 20 kr på rean


Lindex - svarta knästrumpor 20 kr


Lindex - svart spetsbh 99 kr

BÖGARNAS FEL

   Jag vill inte vara den som klagar men jag har ont i halsen, Melodifestivalen är fiasko och älskling dissar sleep over.
Ståhej i Egypten, översvämning i Australien och "mammutstormen" har drabbat USA.
Vädret här i Sverige är ju lite halvnormalt också. Det måste vara bögarnas fel?


PARTERAPI

Jag sitter här framför tv'n, ensam, och det är riktigt skönt att göra absolut ingenting.
   Händerna luktar gamla ostbågar och Spriten utan kolsyra är slut. Jag väntar på att Melodifestivalen ska börja och ska nog fördriva den tiden som är kvar med Sims2, det var ett tag sen!
Jag sitter också och tänker på hur det går för Adam och Sebastian och deras lilla gräl. Jag är rädd att det börjar bli seriöst. Funderar starkt på om de ska börja parterapi, det är nog inte fullt så bra om femtio procent av deras klass bråkar? Det är bara att komma över det killar!


IT'S GROSS

Mamma ropar att maten är färdig och det är dukat framför tv'n med potatisgratäng och hamburgare, ser gott ut. Det var det också. Men mamma har på tv'n. Hon kollar på "Hela & Rena" med Erik och Mackan. Det första jag ser när jag har satt mig är levande kvalster, förstorade. Jag bönar och ber att mamma ska byta kanal, men nähänej.. Vi kollar på det under hela målet, usch så äckligt det var. Men mat är mat och det måste man äta, bara att hugga in och stå ut!


SOM SAMMET FÖR ÖRONEN

Efter fyra timmars tävlande var det gudstjänst i kyrkan i ungefär en halvtimma.
   Där sjunger Jenny Lindqvist i kören och sedan solo, helvete vad du är grym gumman! Lisa Ekman, du sjöng underbart du också!


LIFE IS A COMPATITION

Idag var det konfirmationsdag i Kyskans Hus. Jag är ledare för äventyr. Idag var det som på Bodaborg för alla konfirmandgrupper i Skövde. Också som Fångarna På Fortet, samma stuk på det hela.
   Jag och Angie hade hand om station nummer sju, charader. Vi var tuffa och hyfsat rättvisa! Det var kul, alla försökte så gott de kudne och jag var impornerad över att de orkade fortsätta efter tionde försöket!


KORVKALAS

Igår var det full fart ute i ingenstans. Någonstans utanför Väring hos Benjamin.
   Var inte speciellt pepp innan, kände min inte suuuugen på fest. Trodde inte att jag skulle känna speciellt många och det visade sig att jag inte gjorde det heller. Efter att kvällen var det ändrat! Träffade ändå en hel del jag inte träffat på ett bra tag faktiskt, jag hade det trevligt med andra ord. Pratade en hel del och fick reda på mycket jag inte visse innan, personer jag inte visste jag hade känt innan och mycket annat. Åkte dit med Andreas och Sabine, träffade Frej och Axel på bussen. Fram till runt halv elva/ elva var det endast jag och Sabine åt det lite mer feminina hållet, mycket korv och lite korvbröd! Fick då chansen att lära känna Sabine, du är en fin tjej! Efter det kom ett gäng med brudar och ännu fler killar. Självklart var också Anton där, saknat dig heeela långa veckan.
   Kvällen avslutades vid tolv då jag fick skjuts hem av Sabine och hennes mormor.
Något som fick mig speciellt på glatt humör igår var att jag fick reda på att några fina flickor tyckte jag hade jättefin kropp, det är sådant man blir så otroligt glad över att få höra. Tack tjejer! Det sjukaste är att ni själva har så otroligt fina kroppar och ni är vackra från topp till tå.JA MÅ HAN LEVA

Glömde ju lägga upp ett inlägg om att Linus fyllde år i torsdags!
   Det firades med att de flesta i klassen åt på Thaihouse på lunchen, åt så vi sprack. Gillar dig enormt killen!


FLYING

Lagade riktig god tacos med Elsa idag!


LET IT BE

Ligger och myser med Elsa i hennes säng för stunden. Vi smälter all den tacos som nu ligger och har det gottigt i våra magar. Vi lyssnar nu på vår låt, "Let it be" av The Beatles. Underbart. Vi sjunger också med, Niclas undrade precis vilka det  var som sjöng så fantastiskt. Det var vi!
   Elsa skrek precis till av min beröring. Jag undrade vad problemet var, vi kom fram till att det måste varit mina kalla händer. Elsa sa då att det är gött att ha varma händer utan att vara svettig. Hon själv hade sådana händer, men när jag väl skulle känna efter, ska ni veta att dom var svettiga. Praktiskt taget droppade!

I morgon åker tösen till Vietnam. Jag fäller en tår för att snart säga hejdå. Hoppas på en liten fin present när hon kommer hem igen!


WHITE TRASH

Det var min underbara kines som kom på rubriken och det gick mig idén att skriva detta.
   Jag känner mig lite som skräp just nu. Jag känner mig inte speciellt vacker, jag känner mig inte speciellt bra på någonting, jag känner mig inte speciellt omtyckt och jag känner att det är mycket som inte fungerar runt mig. Jag saknar många goda, gamla skratt, vänner och saker. Jag saknar mitt vanliga jag, jag trodde faktiskt att jag hade smugit mig tillbaka. Men ack så fel jag hade. Jag är rädd och kollar mig om axeln, inte bara när jag går ensam, även när jag är i skolan och det gör mig förbannad. Hur kan en person försöra så mycket, det är något jag inte förstår. Kommer jag någonsin förstå varför? Jag är rädd att det är nu jag börjar förstå vad som hänt. Jag förstår att jag kommer tyna bort, mer eller mindre, under en tid framöver. Jag orkar inte riktigt anstränga mig. Det känns som om det mesta straffas av det.
Jag kan också ha fel, kanske är det inte dags att förstå än. Kanske är det bara inbillning. Det går bra i skolan, fotbollen går inte helt sämst, jag har många vänner som bryr sig. Egentligen är jag nöjd med mig själv, jag är absolut inte helt missnöjd och jag har det mesta någon kan önska sig. Jag är inte putt på mig själv mer än att jag sitter och tänker såhär. Nä nu ska jag sluta, det är ju underbart att våren är på väg! Älskade väderförändring.


DATAFIGHT

Just nu sitter vi på engelskalektionen och ska göra en tabell med engelska byggtermer.
   I bakrunden hör man en fight mellan Lucas och Holmberg genom datornerna. "Lucas luktar bajs" "fan heller", "Lucas, sök hjälp", "Kom hit då" "Jag är ju redan här" "Inte här", "Lucas har liten", "Mattias har två centimeter" osv.. Riktigt kul att lyssna på, man får sig ett gott skratt!
Man har aldrig en tråkig dag på bygg, aldrig en dag utan ett äkta skratt.

BEEN THERE DONE THAT

Jag har sagt ett antal gånger att jag ska börja spela World of Warcraft, både seriöst och oseriöst, till ett antal personer. Såklart har det alltid varit med en underton av sarkasm. Idag fick jag dock en lapp med 10 fria dagars spel på WoW av Brunstedt, det skulle få mig att ändå mig.
Anledningar till att jag inte vill spela är för att alla andra (killar) spelar det, och jag är inte som alla andra, en annan sak är att jag inte vill falla för att alla säger att jag måste börja spela och sist men inte minst..jag vet att jag kommer bli beroende. Been there done that. Jag ser alla andra som slösar bort sin fritid på ett spel, bland andra killen min. Minst hälften i klassen spelar, är det inte WoW så är det COD eller CS. Finns så mycket annat att göra vafan. Så, nej tack till WoW!


GONNA TRY

Nu ska jag ge mig på att städa rummet! Tråkigt eftersom jag fortfarande inte har någon fungerande stereo att dansa till. Nu ska det bli reeeent!

VACKERT

När jag gick, ovanligt att jag inte sprang, till bussen idag var det en vacker morgon. Det följde med en lika vacker dag, det var längsen nu.
Det fick mig att tänka tillbaka på somrarna som varit de senaste åren. Resorna till Spaninen, hur mycket jag saknar det. Lilla Calella som vi kunde utantill efter de tre år vi varit där. Också på Grekland som vi rest till de senaste två åren, hur många vi träffat, hur kul vi har haft med er, med familjen och hur skönt det är att springa och plaska i havet. Hur mycket jag har utvecklats som person efter de resorna. Jag gillar nu den jag är och är nöjd med mig själv. Varför inte, right?
   Hoppas innerligt på att vi åker till Zakynthos i år igen! Saknar det som bara den, vill träffa alla igen. Alla de grekar och britter, så underbaaart.GODMORGON VÄRDLEN

När jag skrev rubriken kom jag på "Godmorgon Världen" med Jimmy Jansson. Alla småtjejers idol för ett par år sedan. Sitter nu och lyssnar på den låten, den är ju riktigt härlig! Fast låten som egentligen kom upp i huvudet var ju "Vi kan gunga" med Jimmy Jansson. Den är ju än härligare än vad den tidigare är!
   Annars har jag sovmorgon till klockan tio idag och bussen går alldeles strax så det här får gå snabbt. Idag har jag absolut ingenting att göra efter skolan, skönt tänker jag nu. Är helt slutkörd. Kommer inget upp under dagen känner jag att det är dags att städa mitt rum, det ser ju förjävligt ut!

KVÄLLSMÅL

Efter en underbar dusch efter träningen igår tog jag mig ett litet kvällsmål. Eftersom smält ost är lite av en favorit här blev det Pågens "Gott Gräddat" med ett tjockt lager smör, ketchup och ost som jag lät smälta i micron. Det blir inte ofta så man får njuta när det väl finns på tallriken! Sen är ett gottigt tips Finn Crisp Orginal. Det smakar sött men det är nyttigt. Sedan brukar jag endast ha ett tjockt lager Bregott på. Jag lyxar till det ibland med smör, marmelad (i det här fallet apelsinmarmelad) och en bit ost på.
Medans jag njöt av det lilla målet kollade jag på Cougar Town!


RAPAR NACHOS

När jag kommit hem från staden satt jag fortfarande och rapade nachos när jag satte in en lyxig och avancerad måltid i micron! Fryst lasange som jag la på ett berg med riven ost på och lät det smälta, mummmmms!


TIDEN GÅR SNABBT NÄR MAN HAR ROLIGT

Idag är det tre månader sedan jag och Anton blev tillsammans, det har gått snabbt som bara den. Men som rubriken lyder, "Det går snabbt när man har roligt"!
   Det var egentligen inte meningen att vi skulle träffas alls idag eftersom han missade en hel vecka förra veckan för att stackarn var sjuk. Det går inte för sig om man går natur. Hade massvis att göra med skolan och prov imorgon. Blev såklart överlycklig när han ringde när jag hade slutat och sa att han var på Pims! Tog bussen upp till stan från skolan och skyndade mig till Pims, jag visste ju inte hur länge han skulle vara där. Där var också Fredh, Dahl, Benjamin och en vacker och snäll flicka jag redan glömt namnet på. Fick lite känslan av första gången då vi träffades. Det var i stort sett Dahls förtjänst att vi träffades och Ponny var med den gången också. Första gången vi kysstes var alla tre killarna med, flashback!
   Det var mysigt, som vanligt, på Pims. Anton bjöd mig (och Dahl) på nachos! Vi får hitta på något bättre i veckan när du har mer tid helt enkelt.

Du är underbar. Älskar dig enormt! Så är det bara♥

RSS 2.0