:)Fail

Hejsan ni där ute. Nu sitter jag här och ska göra so'n, kl nollsjutrettiofem. Jag glömde att vi hade sovmorgon idag och kom på det vid busshållplatsen.. Känns inte helt ok. Men nu kommer Isa, för hon glömde också detta :D Vi har nog bara tankarna på danskvällen som är ikväll. Ska bli riktigt kul, förhoppningsvis:)

Men nu snart kommer Isa och jag ska försöka mig på so'n.

Puss♥


Jag vill ha sommar och sol, då vi har korta kjol och jag vill ha det. Kom igenkomigen, sommar

Dansat - inför UKM.är nervös som satan

Kom hem från AmyLy nyss efter att ha ddansat sen typ femtonnollnoll. Vi ska vara med i UKM och vi är inte klara med dansen än - den är nästa helg. PANIK "/ Går inte riktigt förklara vad vi dansar men lite Streetdance, och två andra sorters danser. Nervös som satan. Hoppas det går bra, kom gärna och kolla:) Uppdaterar om detta senare självklart.

Nu ska jag äta, mums

Smaklig måltid

DANSdag hmhm

Dans idag i skolann. Fail i början men sedan blev det rätt helt okej:) Vi dansade först en Michael Jackson låt, för att "värma upp". Bugg var det sen och det gick mycket bra har ju ändå gått i bugg för ungefär 100 år sen. Fick då först dansa med Gillberg som var duktig. Sen fick jag...hmh...dansa med ett bragebarn, jätte..kul.. Sen när vi hade 'dansat' klart kom jag till ett till bragebarn... Mycket kul. Sen fick jag dansa med Kwon och Viktor. Rast. Sen skulle vi flickor bjuda upp pojkarna, jag bjöd upp Hjerpe och det var najs, fast vi fattade ingenting på salsan, gick helt enkelt skit:) Sen dansade vi foxtrot och vi skulle byta igen, men ville inte riktigt dansa med tre bragebarn till så vi sprang iväg och dansade med Hjerpe igen ahha :) När vi hade lärt oss den dansen skulle vi dansa dessa tre danser fast som på riktiga dansgolvssak. Blev så att jag dansade med Hjerpe och vi fattade fortfarande ingenting på salsan så vi struntade i den. Men det var faktiskt riktigt kul och jag var förvånad över att det var det.

Nu är det bara att TAGGA inför torsdagen då det är *bal*. Undra vad man ska ha på sig.


Tyst - jag vet att bilden är riktigt snygg.

♥Puss


Anja Pärson

    Hon är fan grym tjejen! Jag förstår inte hur hon klarade det hon gjorde precis? Sjukt stark är hon att hon klarade åket ikväll.


REKLAM

Nu får ni allt bli medlemaree på den här sidan :D
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=isabellaStrm

Klicka på länken - bli medlem - och just Du är bästPs: jag har blivit inspererad av S i www.munky.blogg.se ;)

Tjo bre för fän :)

   Jag orkaaaaaar inte      förlåt:$

Jag arbetar nu för tiden, bara så ni vet:D och vi gillar´t! Men jag är sjuk och nt bra men snart frisk, men pengar är bra jaooo! Det går bra på bygget och det är kallt som in i helvete, pengar gillarrrr. Kände mig mest i vägen i början men nu känns det nyttigt det jag gör. Och så är det kallt i lägenheten också, hm-hm. SO måste skrivas, nää orkaa:) elr joo. I HELGEN 'r det Möbelcupen kom och kolla, tibro.
Puss ♥ från den coola :)

Varma sköna sägar

Varför uppfann man varma och sköna sängar på morgonen? Och varför är det så skönt bara på skoldagsmornar? Den är så varm och skön och man kan bara inte gå upp. Att ligga där under täcker är underbart, så mysigt - men bara på skoldagar, inte lika mysigt annars. Sedan så ringer klockan också, och då måste man snooza för annars försover man sig. Och den får snooza i en halvtimma och sedan måste man försöka ta sig upp men det går inte för sägen är varm och täcket håller fast en.

Mysigt men dumt med varma sköna sängar ♥

Lejonkungen

SIMBA

'Lejonkungen' är bara för söt! Stell hade med sig den idag till cafeterian, underbar film. Vi kollade också på 'He´s the girl' och 'Kenny Starfighter', haha. Jag uppskattade inte den senare pga att jag hatade den när jag var liten, den var läskig. Det var sorgligt med sista dagen och det blev inte lika mycket folk. Tack så mycket för sällskap, har varit riktigt kul!♥ Vill gärna stå mer men nu får man släppa det:s

Kom hem från träningen innan jag duschade och åt. Jag kände verkligen för att träna idag, kändes jättebra och var kul. Gick dessvärre sådär, hehe. Innan det var det dans och det var också riktigt kul, fick en liten utmaning och det gick toppen.


GONATT

RSS 2.0