NO MATTER GAY, STRAIGT, OR BI

Regnigt värre idag! Men det verkar lovande med tvåsiffriga grader i helgen, åt rätt håll!!


ON THE RIGHT TRACK

Efter många om och men följde Svanen med mig in på Stadium, som för övrigt är under ombyggnad. Tack Svanis! Fredh och Benjamin vägrade, trots att jag var Benjamins plånbok. Idag igen. Jag köpte mig ett par benskydd och ett par "såna där som håller upp benskydden"!


WITHOUT YOU IT'S HARD TO SURVIVE

   Jenni hämtade upp mig på donken eftersom det var det som var menat från början. Vi skulle kolla fotbollsskor! Vi gick först till Stadium, då Bella och Linn även följde med. Hittade inte mycket där, plus att vi hade glömt rabatten så får vänta tills imorgon. Då ska jag köpa benskydd och lite smått och gott!
   Efter det åkte vi till Team Sportia, där jag hittade ett par underbara skor. De fanns inte i min storlek så det var bara att bita ihop och le ändå. Vi drog oss vidare till Elins Esplanad för att fönstershoppa en stund.

Seeeen kom vi på världens bästa idé. Vi var törstiga så vi kunde dö och tog sexan ned till Stallsiken! Vi gick först till Netto och kollade där, hittade några och ställde in dem i kylen för att kallna - gick till Mediamarkt för att ha något att göra medans de kallnar. Dessutom ville vi såklart sätta oss i de otroligt sköna massagestolarna!!! Så där satt vi ett jävla tag, tills då jag ville gå till ÖB's. Och inte för att skryta men jag har faktiskt byggt en hel del där och hade knappt varit och kollat där sen det blev klart! Hehehhe :) Där hittade vi ännu fler drickor. Så vi ställde in dem i kylen och kollade runt lite på OB's. Vi gick till kassan och köpte oss de fyra drickor och började promenera hemåt.


LIVE EACH DAY

Idag, trots invändningar, blev det två cheese och en vatten från donken med Robin, Anton och David! Gooott var det och det var längesen jag smakade en nu. Mums!

Sen träffade jag också Anton, Dahl, Fredh och Axel utanför, av en "slump", donken och gick in på direkt igen för att dom skulle ha käk. Kändes rääätt så värt efter att jag hade mosat i mig mina burgare för att träffa dom, så slumpat, utanför. Det känns lite som att jag är Timmersdalas/Stöpens plånbok då jag betalar någonting litet varje gång vi spenderar tiden där, men det är nog smällar man får ta!


MATES

Det blev skola idag och skönt det! Kände mig än mer klen än vanligt, men det flöt på bra. De första reaktionerna man fick var "Kom inte nära mig!". Dessutom hade Almström på sig en skyddsmask över mun och näsa hela första lektionen. Underbaring..


LOOKING BACK

UKM var ju i söndags, och det var faktiskt meningen att jag skulle dit. Men jag mådde inget vidare redan i söndags så det blev ju inget med det! Meen det fick mig att minnas förra året, då jag själv var med där. Fick mig att minnas hur nervös jag var, men även kicken man fick när man väl stod där på scenen!



Det var tider det också.


DO YOU CARE FOR ME, I MEAN, FOR REAL?


NUDLAR PÅ NEDGÅNG

Jag och syster fick i oss två tallrikar var med nudlar och helt plötsigt känner man sig som en ny människa! Vi satt även och åt med öppen dörr så frisk luft, det har man fått det med. Måste säga att det var den mest långsamma middag med nudlar, men ner kom det och upp ska det inte!

Nu har jag också tagit mig en lång, lång, lång dusch och känner mig ännu lite bättre. Det går åt rätt håll och fortsätter det sågär blir det skola imorgon!


.

Nu var det så att det var någon som skrev en jävla taskig kommentar om en vän på min blogg. Hur kan man med att skriva något sådant? Dessutom måste du vara jävla feg som skriver anonymt och inte vågar säga det face-face. Vågar man inte stå för det man säger är det förjävla töntigt. Du kanske är en vän till mig, och det du skrev gjorde mig jävligt ledsen. Det är ändå en vän till mig.

Vågar du inte stå för det du säger handlar det antingen om svartsjuka eller så är inte är sanning, vilket fall så var det jävligt töntigt.

LITE BÄTTRE, LITE SNYGGARE

Man känner sig dessutom ordentligt fin! Inte duschat på ett par dagar och bara legat utan att ha varit ute på ett tag. Känns underbart! Men nu ska jag allt ta mig en lååångdusch och känna mig ännu lite bättre!


THREE PIECES OF CANDY

Fick i mig den där skålen med fil, kan inte påstå att det var något att vräka i sig men bättre än ingenting! Börjar känna mig lite mer som en levande igen och det är sköööönt. Har inte gjort mycket mer än att kolla på tv idag ändå men vaken har jag varit. Jag fick till och med i mig tre godisar för en stund sen!


HÄRMAPA

Efter mer än ett dygn utan mat kan man nästan tänka sig att man skulle vara så hungrig så att man dog. Men så är det faktiskt inte. Jag ska ändå få i mig en tallrik med fil(bara fil) och hoppas att jag får behålla det. Jenni tog sig precis en tallrik och nu ska jag härma henne!


MATMATMATMATMATMATMATMATMAT

Det stora samtalsämnet i soffan igår var mat och dryck. Eftersom vi inte får äta något annat än fil, eller dricka något annat än vatten(vattnet får dessutom inte vara kallt) så blir det såklart känslosamt. När vi dessutom började prata om färska jordgubbar(som Jenni ska få på lördag) började tårarna rinna från mina ögon, det skulle vara gudomligt! Läsk var också något vi ville ha, en kylande och kall läsk. Runt tolv tog jag mig några droppar Sprite och ni kan nog aldrig förstå hur gott det smakade.

mormor&morfars färska jordgubbar skulle inte sitta fel!


SOMETIMES THE LITTLE THINGS IS HARD

Man kan nästan tänka sig att det borde bli fler inlägg på bloggen om man är sjuk eftersom man är hemma. Men här blir det lite tvärtom. Det enda jag och min syster gjorde igår var att ligga i sängen till runt sex och efter det var det till soffan för att försöka hålla ögonen öppna och kolla på tv. Eftersom vi hade sovit hela dagen var det naturligtvis svårt att sova på natten men vi gjorde ett försök att gå och lägga oss klockan ett, det gick faktiskt ganska bra och jag somnade vid två.

Det är praktiskt taget jobbigt att sitta här och skriva ett inlägg, men jag gör ett försök. Man har ingen mat i sig och det enda man har gjort är att ligga still, ingen frisk luft. Men känner mig mycket bättre idag så det går åt rätt håll!

Tänka sig att syster har varit såhär sprudande glad, för bara några dagar sedan.

NÄMEN SEDÄRJA, JAG VAR OCKSÅ MÄNSKLIG

Ordentligt kul när man kommer till skolan, känner sig helt okej och får gå hem efter en timma. Börjar undervisningen om olika golv(eftersom vi från och med denna veckan ska byta till golv och måleri), står upp ett tag och lyssnar så fint så. Efter fyrtio minuter börjar man svettas i ansiktet, på armarna och på ryggen. Lagom till att det slutar efter 30 sekunder börjar man se stjärnor och det börjar snurra. Det blir bara fler och fler stjärnor och till slut så är det nästan helt svart av alla stjärnor. Bestämmer mig för att gå bort till en vägg och lutar mig mot där tills det slutar snurra. Sedan börjar man må illa och säger till lärarn att man behöver gå på toaletten. Sitter där en minut och ringer sedan mamma som säger att jag ska komma hem direkt. Går in till undervisningen igen och samma sak händer igen och jag går in på toaletten. Kommer tillbaka igen och säger att jag nog borde gå hem, han tycker att det är en bra idé så som jag ser ut.

Sen hjälpte det inte speciellt mycket att det luktade snus i hela bussen jag åkte med.

Jenni stannade hemma från början efter att inte ha mått bra. Det visar sig också att de i laget som ätit salladen på Mangos mår precis som jag och syster. MATFÖRGIFTNING - kul! Det var nog menat att äta på Benidorm.

Så nu har man legat och sovit i åtta timmar sen man kom hem. Mår inget vidare och springer till toaletten lite när som helst.

STOCKHOLM BÅSTAD

Kollade på "Stockholm Båstad" och det var inget jämfört med "Solsidan", det kan jag tala om. Det verkar vara en ganska oförskämd serie, och det är nog det som kommer göra den bra. Den var absolut inte lika bra som "Solsidan", men det var inget att slänga i soporna heller.

PETER PAN

Tog mig en titt på Peter Pan(den otecknade) innan vi slog på "Stockholm Båstad". Filmen visar att alla tycker om olika saker. Medans barnen tycker om pirater, sjöjungfrur och kärlek tycker kapten Krok om blod, var, krig och elände. Det är ju så det är i verkliga livet, right? Jag tycker att Peter Pan är ganska fashinerande också. Han tänker bara glada tankar, inga ledsna eller sura. Tänk dig bara en hel dag med bara glada tankar, skulle du klara av det?


VAD ÄR PROBLEMET? DET FINNS INGET

Jag har en tjock påse med godis liggandes på rummet och jag är inte ens sugen!


DET DOFTAR MAT

Jag känner mig inte speciellt sugen på mat över huvud taget och det är inte likt mig. Men när jag känner doften av kinamat från köket ändras tankarna en hel del! Jag har inte kollat om det är det, så nu får vi hålla tummarna och hoppas.


HURRA HURRA HURRA HURRA

Grattis i efterhand till Ludwig! Du är en sköning till kille, trots "Mine mine mine" osv. Du fyllde år i fredags och fick din present igår, hoppas det smakade!

Graaattis mate!


SNETT

Vaknade upp hos älsklingen igår. Upp och hoppa tidigt eftersom jag hade träning klockan två. Inget ombyte, ingen tandborste och att fixa sig med över huvud taget! Detta eftersom det var inte var meningen till att sova hos honom, men det gick bara bra ändå. Iväg på träning var det, hem igen för att fixa sig snabbt. Åka iväg för en trevlig kväll på Mangos med laget. Trevligt och högljutt var det med mycket skratt! Blev en Caesarsallad för min del och mumsig var den. Där satt vi från lite innan sex till lite efter åtta och hade det trevligt. Tog bussen halv nio direkt från staden för att dra mig på klassfest där jag möttes av Fjortisdunk det första när jag kommer innanför dörren! Kul var det hela kvällen, och snett blev det också. Korvparty var det fram tills att jag kom. Än mindre korvparty blev det när Pauline, Mirelle och Rebecka kom. Lite kvinnligt sällskap skadar aldrig. Tack för kvällen!

Bilderna fick jag från Mirelle!

MJUKISBRALLS

Jag har inte haft en sekund över till bloggen, eller datorn över huvud taget, i helgen! Fullspeckat.
   I fredags simmade jag, som jag skrev, med syster och helt underbart var det! Jag kom hem och fixade iordning mig för fest. Åt en underbar pizza och hoppade på bussen i all hast! Knappt så att jag och syster hann. Där på bussen, som väntat, satt älskling med vänner. Fredh, Axel, Dahl, Martin, Saga och två vänner till henne. Trevligt sällskap tänkte jag, och det var det. Jag orkade inte sätta på mig något festigt så det blev mjukisar. Första, men absolut inte sista, festen med mjukisbyxor! Fick många konstiga blickar och kommentarer om det, men många tyckte det var tufftufft. Syster hoppade av bussen två stationer efter att hon hoppat på. Vi åkte vidare till staden, på bussen till Tidan och så var det på gång! Där fanns resten av alla vänner som skulle dit, plus en hel del andra. Blev inget vidare lyckat, men härligt folk var det. Det är inget snack om den saken! Sov hos älskling och bättre kunde det inte kännas.


LIKE A FISH, I SAID

Idag var det som sagt simning som gällde med Jenni och det gick finemang! Simmade i nästan två timmar och det blev en sträcka på 2,5 kilometer. Vi är ordentligt nöjda och eftersom vi inte har simmat på tre år taggar det lite extra!


TOG EN MOROT

Tänkte plåga mig själv lite så jag tog mig en morot att tugga på. Och ont gjorde det för tänderna små! Men ack så gott det var, det var det allt värt.


MAYBE WE'LL MAKE SOMETHING

Idag var det först meningen att jag och Sanna skulle ut och fota, men kom senare fram till att hon inte skulle hinna den tiden jag hade planlagt. Det var ju så vackert väder idag så tänkte att det passade bra! Meeen det visar sig ju vara ganska lovande väder framöver!

Anledningen till att jag inte kunde förrens senare var att älsklingen kom hit, lite oväntat men lika trevligt för det. Om inte trevligare! En av de värsta sakerna i mitt liv är att bli kittlad, och det vet du mycket vääääl. Hur kul kan det egentligen vara att kittla något så att man praktiskt taget bara vill dö?

Tog mig också min första gungtur i cpgungan idag. Fast helt utan Lisa, kändes konstigt. Alltid vi två som satt där och pratade och pratade. Men Anton var en bra ersättare, det kan jag lova.


LIKE A FISH IN THE WATER

Igår när jag att och väntade på Marcus och Richard träffade jag ju Frej och Kvarnestig. De hade varit och gymmat och det fick mig att minnas att det i veckan inte blev något gym med skolan och nu känns det sisådär får jag säga! Blir förhoppningsvis en simtur med syster imorgon som kompensation. Det finns stunder då jag saknar simtiden enormt!


PROMENIX

Funderade starkt på att ändra rubriken eftersom det inte blev så mycket promenad för min del. Kom precis hem efter att ha träffat Marcus och Richard för en promenad! Blev ingen lång sträcka för mig eftersom killarna tyckte att jag var för seg. Såå istället för i Hentorp möttes vi vid Västerhöjd, de fick sig i varje fall en ordentlig promenad! Jag själv rörde mig endast från hemma till busshållplatsen, från rese till västerhöjd och sedan samma sak hem igen. Trots alla invändningar om hur värt det var att träffa mig så pass kort tid så tycker jag att ni ska vara glada över den lilla tid ni fick med mig, det var i varje fall jag! Ni är för härliga grabbar, trots de negativa kommentarerna om bygg.


LIKE A PRISON, BUT WITHOUT BARS


BRÖSTHÅLLARE

Hittade mig en BH på staden!



LOVE WILL FIND A WAY

Mycket flum och skojj blev det trots allt velande fram och tillbaka! Först var det menat till Göteborg, sen kom vi fram till att fritidskorten endast började fungera efter fyra så då sket sig det. Sedan tänkte vi dra till Falköping/Skara/Jönköping/Maristad, men det gick inga bussar inom en timma då vi kom att tänka på det och sedan blev det helt enkelt för sent. Prov går i första hand gummsan!

Blev snack med en småkonstig dam på rese, men det ska finnas folk till allt. Lånade även ut mobilen till en fuller gubbe där, fick en plötslig känsla av att vara snäll. Han ville trots allt bara ringa till hans föstmö, så varför inte försöka lysa upp dagen lite för honom? Blev även ett snack med polisen. Allt detta inom loppet av fem minuter. Inte en av mina brightaste moment i livet, men jag menar, livet ska vara lite galet.

Jag och Johanna har helt klart bestämt oss för att skaffa barn, tillsammans, så vi kan köpa massor med små och söta kläder till den!


GRYMTGRYMT

Nä nu hade jag tänkt mig att fixa iordning mig för att åka ned till till staden med Johanna så får vi se vad vi hittar på för något kul! Känner för att åka iväg och busa.


AM I WASTING TIME?

Det första jag gjorde efter att ha slängt i mig en frukost med tomtegröt var att sätta igång och städa hela stora lägenheten! Mamma gav mig order om att göra detta i morse när hon åkte iväg till arbetet, så jag hoppas innerligt att du är nöjd nu mamma? :)


THE DAWN IS BREAKING

Förvånar mig inte ett dugg att det var kära Fredh, Axel och Frej som busade på moped i området igår! Ni är allt buuuuuuuusiga mina vänner.


CRAZY SHIT

Det körde precis tre killar, på en moped, utanför fönstret och tutelitutade. Förmodar att det är 94or eller äldre eftersom vi är lediga imorgon. Skööööööööööönt! Så nu ska jag gå in i duschen och göra mig ren och fräsch.

IT'S A LITTLE BIT FUNNY

Mer irriterad än såhär går det knappt att vara. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ingen har egentligen gjort något, men ibland blir alla småsaker bara som en stor jävla bomb.

Jag kom och tänka på hur lätt det egentligen är att förstöra någons dag, eller om det går totalt fel - ett helt liv. Nu har inte det senare hänt mig, och det tidigare inte idag. Men det är så enkelt att bara säga en liten sketen, elak kommentar och poff så är dagen förstörd. Det borde inte få vara så.


IF GOD GAD A NAME, WHAT WOULD IT BE?


REMEMBER ME TONIGHT, WHEN YOU'RE ASLEEP

Sikket väder vi har, är det inte underbart! Imorgon och på torsdag har jag ledigt och jag hoppas verkligen att det håller i sig. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske bara tar det lugnt. Kanske gör något galet. Vi får se vad dagarna kommer med!

SOOOOOOOOOOOOOL!


STACKARS FLICKA

Idag var det bio som gällde klockan tolv, så vi tog oss en lunch på Donken! Bion var "Slumdog Millionaire", eller hur var det Adam? Ä G D ! Well, jag gillar den starkt, även om vissa har andra åsikter. Gick till rese efter bion med hjoborna i klassen, sedan bestämde jag mig för att smsa Anton och så träffades vi på rese. Benjamin var också där. Du är något lite störande grabben, det är ett som är säkert! Men jag gillar dig ändå. Eftersom det förekom sig att Anton inte ville följa med hem så drog jag hem själv, hämtade pengar och presentkort. Åkte ner till staden igen för att träffa Johanna, och det var dags för en shoppingrunda. Hon letade efter en skinnjacka och Converse. Jag hittade lite smått och gott!

När vi precis kom ut från H&M var det en liten tjej som hade spytt ned hela golvet där utanför. Hon såg helt fördärvad ut, man försöker ju att inte kolla. Ingen vidare trevlig upplevelse, varken för henne eller för oss runt omkring. Stackars liten!


Hittade ett skärp på Vero Moda för endast 30 kronor, välbehövligt eftersom jag och syster praktiskt taget slåss som vilda katter på mornarna. Köpte mig även två par strumpbyxor för 99 kronor på Vero Moda. Också en t-shirt på H&M för 99 kronor.

I'VE BEEN WANDERING ROUND

Hemma från ett springpass med fotbollen och det känns skönt att ha det gjort! Ganska lugnt tempo på distansen idag + intervaller. Skönt att få springa av sig lite!


TUFFTUFFBRUD I LYXFÖRPACKNING

Idag var det dags att gå till tandregleringen, ingen favorit om jag får säga så. De är alltid så elaka, gör så att jag får ont och så.. De spände åt skrotet, som Linnea säger, jag har i munnen och det käääänns!


KALLES KAVIAR

Graaaaattis till min lilla, söta David! Du börjar nu bli så stor så stor. Redan sjutton år fyllda, tiden går snabbt när man har roligt. Gillar dig och dina klockrena kommentarer dagarna ut. Ha en fortsatt bästa dag mate!


MED BANAN

Tar mig en talltik fil med kuddar och lite bananskivor innan jag drar iväg på träning! Löptränig är det som gäller och här ska det springas.


ETT HANDTAG

Åh vad jag gillar glada, söta tanter. Är dom inte underbara när dom börjar prata om vädret? Eller när dom frågar vad man ska bli när man blir stor? Hjälpte faktiskt en sån där söt tant när jag gick av bussen idag! Brukar hjälpa henne med att bära in kassar, nedför trappor eller av bussen. Hon sa att hon hoppades att jag skulle få någon liten tjej/kille som hjälpte mig när jag blev gammal. Kommer jag förmodligen behöva när jag blir gammal och skrynklig!




IT'S AMAZING HOW YOU CAN SPEAK TROUGH MY HEART

Sitter här med ett stort och brett leende på läpparna för att jag har typ en väldigt gullig pojkvän.

DU VÄRMER NÄR DET BLÅSER KALLT

Känns bra med en riktigt skön vecka framför sig! Imorgon slutar vi två, inställd datakunskap. På tisdag ska vi gå på bio klockan tolv, Slumdog Billionaire. På onsdag är vi lediga. På torsdag är det kompletteringsdag och jag har ingenting att komplettera så jag är ledig då också. På fredag är det sovmorgon till halv tio, inställd spanska. Heeeeeeeeelt okej säger jag bara!


THE FINAL COUNTDOWN

Sista avsnittet av Solsidan avslutades för bara några minuter sedan. VI VILL HA MER!

VRID. SLICKA. DOPPA.

Visst är det något lurt med Oreos slogan?


(fastän att jag fuskade med Ballerina Kladdkaka)

LITE FARLIGT MÅSTE MAN LEVA

Efter att ha kommit hem lite farligt igår var jag tjodundrande sugen på choklad. Jag började letade efter kladdkakemuffins med After Eight som jag visste att Jenni hade gjort tidigare under dagen, men hittade ingen. Fick mig två smakprov nu istället. Det var inga dåliga muffins!


DANCE FUCKER, DANCE

Måste slänga in ett tack till Fredh för igår kväll, riktigt kul blev det! Att det spårar är något man får räkna med, och det gick bra trots allt. Dans, musik och folk är några av de bästa sakerna i livet så man kan inte räkna med annat än att det blir skojj. Tack allesammans, tack igen vännen!


CONFESSION TO MAKE

Natten från fredag spenderades med Anton och jag har något att erkänna från helgen. Han fick mig att göra en egen gubbe (vad ni nu kallar det) på WoW. Han fick mig att testa spela. Han lärde mig. Han fick mig att spela på egen hand. OCH jag gillade det. Skäms på mig! Men jag vägrar att starta ett eget spel, det kan jag nog kanske lova er typ.

Tack för helgen älskling!


LUCKY ME

I fredags drog jag och min syster ner på staden en timma för att shoppa. Kan inte riktigt påstå att hennes "okej då" lät speciellt positivt, men det gick ändå. Jag skulle leta efter en tröja jag har sett på två andra fina flickor men när jag väl testade den satt den inte bra för ett öre. Lika bra var nog det, att ha en tröja som någon annan har är ingen hit. Annorlunda är bra! Istället fyndade jag rejält. Jag har ju letat efter en vårjacka och så hittade jag en jacka på Carlings, i samma stuk som en jag letat efter! Och något av det bästa var att jag fick 600 kronor rabatt på den, känn på den ni! Mest tur att jag hittade den, men lite tur måsta man få ha i livet.


EN BUNT ROSOR

Det ringde på dörren lite innan sju idag och där stod D. Han viskade att jag skulle vara tyst och så smög han in. Han frågade vart mamma var och smög in i köket och skrämde henne. Han hade med sig en stor bunt rosor och gav dem till mamma. Är det inte gulligt! Det gjorde starten på kvällen för mig, kan bara tänka mig hur glad mamma måste ha blivit!

DON'T MAKE ME CHANGE MY MIND


TOG ETT ÄPPLE

Det sket sig totalt med den där traditionen, en apelsin var kväll. Tog mig ett äpple igår istället!


SKJORTANS DAG

Idag är det skjortor som gäller. Nära på att jag glömde det men Holmberg påminde igår. Fredagar är det alltid skjorta, så är det bara!


NEJ NEJ NEJ

Och så var det snö när man vaknade idag. Känns inget vidare. Våren var ju på g.


SUG PÅ DEN DU

Åhhh vad skönt det var med sovmorgon ändå! Anna (spanskaläraren) smsade igår och sa att det inte blev någon spanska idag, hon hade fått maginfluensa. Lika bra att du stannar henne tjejen och kryar på dig. Men jag har nog aldrig velat gå på en lektion så mycket som jag ville igår, blev lite ledsen när hon sa så. Men ack så skönt det var att sova till nio!

RED DOT

Känns sådäääär att hela klassen förutom jag och Adam har sovmorgon till 10.40 imorgon(pga inställd engelska). Jag får gå upp samma gamla vanliga tid och vara i skolan kvart över åtta eftersom jag har spanska. Jag är ändå pepp för det och jag har gjort två läxor, trots att jag endast behövde göra en av dem!


DET VAR EN GÅNG EN NORSK

Riktigt kul att träffa kusinen igår! Det var som sagt bad som gällde och eftersom han aldrig hade varit där fick vi guida honom. Arenan är väl ganska helt klart överskattat och Nordens största? Pyttsan! Meen vi hade det så kul så ändå. Vi åkte Forsen så många gånger vi bara kunde och rutchbanorna var så gott som utslitna efter att vi varit där. Saknat dig till tusen kusin! Du som flyttat till Norge bara sådär, inte okej någonstans du. Du har alltid varit ett huvud kortare än oss två och nu var du helt plötsligt nästan ett huvud längre än oss, kände knappt igen dig när jag såg dig utanför O'Learys. Du blir stor du med. Du är inte vår lille kusin längre och det är precis så sorgligt som det låter! Du har förändras till utseendet men som tur är så är är dig själv annars, skööööön..t!


GRATTIS BRUNSÅS

Blir faktiskt ännu ett grattis idag. Vi har en hel del historia bakom oss vi två! Trodde att jag skulle slippa dig på gymnasiet, men icke sa nicke. Jag gillar dig killen, du är go'!

Grattis Adam!


GRATZ NIGGA'

Fy vad pinsamt att jag glömde lägga in ett inlägg om att Emil fyllde år igår. Fyyy skäms!

Grattis killen, du är en av de bästa mate!


JUST WANT TO HEAR FROM YOU

Godnatt.


SURPRISE SURPRISE

Som jag skrev så skulle vi ge Tapper en överraskning idag eftersom han slutar på fredag. En han aldrig kommer glömma! Vi avbröt mitt i lektionen och satte ögonbindel och hörselkåpor på honom! Förde honom genom bygg och ut till bilarna där vi försökte få i honom att det var en av oss som körde, när det i själva verket var Pä/er och Peter (två lärare) som körde. Jag tror inte han gick på det.. Vi körde iväg genom staden, ett antal fler varv än vad som var nödvändigt genom samtliga rondeller och kom till slut fram dit vi skulle. Thaihouse såklart! Vi hjälpte honom uppför trappan och in genom dörren, och trots lukten av thaimat förstod han inte var han var. Vi satte honom vid ett bord och gav honom en tallrik med sushi och en jävel till stark sås och tvingade honom äta det. Vi tog av honom ögonbindeln och hans ögon var alldeles röda och tårögda. Han försökte skylla på den starka såsen, men vi vet annat. Vi tog vår mat och satt och åt, snackade och hade det mycket trevligt. En lyckad överraskning!


ONE OF US

Eftersom vi slutade så pass tidigt så tänkte jag att jag skulle spendera den tiden på staden med Robin. Jag ska nämligen snart iväg och bada på Arenan med syster och kusinen. Saknat dig killen, var för längesedan! Vi hittade väääärldens sötaste benskydd på Stadium! Det slutade med att vi gick runt och strögade på staden och till slut träffade vi några Hjobor. Det gick inget vidare att spendera två timmar på stan. Jag lämnade Robin med killarna och drog mig hemåt för att sätta mig här.

Så nu åker jag snart ner till Arenan för att bada!


CLASSMATES TATTOO STUDIO

Dagen började med överraskningen till Tapper (kommer senare) och avslutades med inställd idrott och en mattelektion på knappt 30 minuter!


EVERYBODY IS LOOKING FOR LOVE

Ganskaaa skönt med sovmorgon! Lika skönt att sova ostört i nio timmar. Vaknade med att jag kände mig krasslig, fast det är bättre nu redan efter en timma. Ingen vidare bra start på dagen för övrigt.

Första lektionen idag är sista lektionen med Tapper, troligtvis för all framtid.
*Surprise, surprise!*


RIGHT FOR ME?


AINT NO COMMING BACK

Som jag sa tidigare i förra veckan så fick jag ingen semla på fettisdagen. Men vet nu vad? Jag fick en idag! Tapper slutar nämligen på fredag (snyft) så jag drog slutsatsen att det var därför. Det var absolut sista byggdagen med honom idag och det är inget vidare kul. Fast Pä/er (den nye) är toppen!

Imorgon blir det en liten överraskning till Tapper och jag hoppas att han inte läser det här. Ni får se imorgon vad det blir, jag ska försöka få med mig kameran om mamma tillåter. Busigt!


här ser ni också bodarna vi bygger! den jag bygger på är den svarta(snyggaste) i mitten

TJEEEENARE MANNEN!

På tal om sol så är det rääääätt tråkigt att sista avsnittet på "Solsidan" visas på söndag.. Vi vill ha mer!


DU LOVADE ATT DET SKULLE BLI BÄTTRE

Känns det inte som om våren är på väg? Jo visst gör det det! Solbrillorna är framme och snart ska det köpas vårjacka och skor. Skönt att något är på väg mot det bättre.


TRE KORVAR ETT BRÖD, VAR FÖR SIG

Idag efter gymmet, som för övrigt bara går sämre och sämre, bastade jag med killarna. Iof var det endast tre av killarna som vågade. Fövånade var de, det är ett som är säkert, över att jag till slut dök upp i dörröppningen. Det var jag själv också, det är ett annat som är säkert! (Självklart satt vi i handduk alla fyra för att slippa alla dumma missförstånd)

Som sagt så går gymmet bara sämre, det känns som att jag inte orkar de kilo jag skrivit upp. Muskler känns det inte som om jag bygger några. Fast det tar ju ett tag!


LITTLE BETTER THEN ALL THE REST

Du är en av de bästa sötan!


OH MY GOD!

Konfirmationen idag handlade om påsken (såklart!). Sedan planerade de även deras egen Konfirmation som är den 21 maj, bara te att boka!


I HURT MYSELF TODAY


jag saknar dig så, farfar

VI LEVER FÖR ATT ÄTA

Efter matchen får jag och syster att vi ska till Donken för att käka, ni måste förstå at jag och Jenni blev öööööverlyckliga. Kan inte säga annat än att vår familj äter så det skulle räcka till en hel armé, eller två. Som syster brukar säga; "Vi äter inte för att leva, vi lever för att äta"!


NOTHING TO LOSE

VIIIIIIIIIIIIIIIIIIINST! Matchen vunnen mot Jula med 4-0, great tjejer!

BEAT THEM, HARD

Nu drar det snart iväg till Mariestad för match klockan 16.00. Vi åker iväg för att spela grymt och förhoppningsvis för att vinna!

NOW WITH PASSION IN YOUR EYES

Sikket skidskytte för damerna det var nyss. Sverige gick det inget vidare för med en sjunde plats men Tyskland, helvete vilken tjej Magdalena Neuner är! Tar ikapp och bara flyger in i mål, det var så man fick tårar i ögonen.


NATTHUMOR

Det här är nog natthumor på hög grad! Du verkar vara en sköööning till kille.


POPULAR

Melodifestivalen var ändå inget fiasko som jag tidiare tänkt mig att det skulle bli. Saade är ju helt klart ögongodis så det skriker om det, dansa kan han också! För att inte tala om låten, tror nog att den kan slå ganska bra där nere. En åtta helvete jävla snygging med en låt man kommer ihåg, kan gå. Kötta! Sen är ju Oh My God med The Moniker helt underbar. In The Club med Danny var en riktig favorit här också. The King med The Playtones är inget man glömmer i första taget, sväääääängig. E De Fel På Mig med Linda tror jag hade kunnat slå igenom på engelska, en riktig kaxig brud. Men den absoluta favoriten för min del var nog ändå Leaving Home med Nicke Borg, trots att den förmodligen inte hade fungerat i Europa, som är en jävel till låt!

MAAAAAAAAT

Efter en träning på två timmar och en långpromenad till Kvantum och tillbaka med Elsa var det underbart med mat på bordet när vi kom hem! Dessutom hemmagjord hamburgare, finns det något bättre? Knappt! Melodifestivalen med volymen på max så hela rummet dånande och en massa hoppande sittandes i soffan blev det riktigt trevligt. Efter maten plockade jag och Elsa fram knivarna och började skiva morötter och gurka. Blandade dipp. Hällde upp taconachos. Så var det bara att käka!


I MED- OCH MOTVIND

Det blev till Johanna igår! Det blev chill med henne+pojkvän+pojkvännens vänner. Var mycket trevligt med musik, chill och skratt! Så nu är man hemma och är trött som bara den, trots att vi fick många timmars sömn, och ska snart dra mig till träningen.

Jag finns för dig i med och motvind, det vet du.


JUST GET DANCEY

Åhh vad jag ska ha myror i benen då! Musik på högsta volym i högtalarna och sitter och hoppar och skuttar i datastolen med magen proppfull av mumsig tacopaj. Klockan tio hoppas jag verkligen att jag kan åka till Johanna, om inte mor min säger annat. Då verkar det bli en spelkväll med massvis med snack!


BARA VILJAN ATT FINNAS KVAR

Jahaaaapp då var kvällen helt plötsligt inte planerad längre. Blir ingen bio. Ingen Anton. Inget pys.
   Funderar starkt på att bara sitta hemma och göra ingenting. Kanske var det meningen, mår trots allt inget vidare. Är rätt jävla sliten, huvudet eller kroppen hänger inte riktigt med idag. Svänger lite hit och dit!


NEVER EVER AGAIN

Aldrig igen att jag tänker gå på en träning med tom mage. Kändes som om jag skulle dö på fläcken när vi väl började röra på oss. Svimfärdig var jag hela tiden men Elsas äpple räddade mig, tacktacktack! Mina fötter ville konstigt nog röra sig mer än de någonsin gjort men hela kroppen skrek efter mat. Jag skulle aldrig, och då menar jag ALDRIG, kunna banta eller hålla på med någon sådan skit. Omöjligt. Aldrig igen!


SHE IS THE MASTER OF THIS GAME

Blev så förälskad i den förra tröjan att jag bara var tvungen till att köpa mig en till!


H&M 149 kronor


"DET LIGGER NÅGOT TUNGT PÅ MIG"


GRÅTT OCH TRIST

Sikket väder vi har skaffat oss, det är väl inget kul. En positiv sak med det här är att det betyder att soooooommarn är på g!


GIVE A DAMN

Idag sket jag i en sovmorgon jag nästan kunde ta obestraffat.. Vi har ingen lärare på matten hela veckan, endast avprickning. Vi gör absolut ingenting på matten, kortspel och tupplurar är populärt. Halva klassen kommer förmodligen inte. Onödigt att komma, onödigt att få frånvaro. Så, vad ska man göra? Jag bestämde mig för att vara en duktig flicka.

Nu dras det iväg mot skolan!

PETNOGA

Nu har jag precis fixat en ny profilbild åt mor min. Den blev riktigt bra, tillslut tyckte till och med hon själv det. Men fy i helvete vad petig hon var!

   Du är så vacker mamma.


GLAD ATT JAG ÄR JAG


JAG VILL KÄNNA ATT JAG LEVER

Åååh, måste bara ta upp att det är så otroligt jobbigt att vara kissenödig och man inte kan gå på toaletten. Eller bara över huvud taget inte orkar! Både igår och idag satt jag på bussen hem efter en tur på staden då jag varit smånödig hela tiden på stan. Sen hoppar och skumpar bussen som åtta helvete och man vet inte vart man ska ta vägen! När man väl sätter sig på toaletten är det som om hela världens krig och elände har försvunnit och allt känns bara bäst.


STILL HERE WITH YOU

Mötet idag blev inte riktigt som planerat. Allt började krångla då de ville flytta bak mötet tio minuter och Lollo, Fanny, Linnea och Anneli inte kunde. Hade träffat Dahl och Viking på rese och sedan Fredh och Benjamin vid biblioteket. Slutade med att jag hörde av mig till han jag skulle träffa att det inte gick, och det gjorde det verkligen inte. Sedan följde jag, Fredh och Benjamin med de andra pojkarna. De skulle träffa två andra som skulle snacka om exakt samma sak så det blev ju toppen. Träffade sedan Lollo, Fanny, Linnea och Anneli och de sket i det helt och hållet.
   Innan möter var jag väldigt negativt inställt till det hela men efteråt var jag helt och hållet pepp på det! Verkade riktigt bra, trots att det är svårt att sälja. Kollade på produkterna och de verkade väldigt bra, såå om jag inte lyckas sälja till andra finns det mycket jag själv kan köpa. Kommer förmodligen lägga upp mer om det här så ni kan ta en titt själva om ni kanske vill ha något!

Meeeeen jag är vid liv!


KOM TA MIN HAND, HÄR FINNS JAG

Igår var Internationella Kvinnodagen och jag hörde under hela långa dagen "Idag ska jag vara snäll mot dig, BARA för att det är käringarnas dag". Det var la ingen större skillnad får jag säga men det är tanken som räknas, eller hur säger man?
   Sedan var det ju Fettisdagen, ser man till mängden mat passar det perfekt! Men jag åt ingen semla. Inte en ända. Lite småbesviken, får nog ta en i veckan då jag känner för att gotta mig lite extra.



EN TRADITION

Tog en apelsin idag med, kan nästan kalla det en tradition! Ska nog börja med det, en var kväll.


WHAT'S YOUR FAVORITE DISH

Gymmet med skolan idag var plågeri på hög grad. Helt totalt slut efter gårdagens springrunda! Kämpade på så gott det gick helt enkelt.
   I väntan på buss hem från Friskis står Adam och Robin på andra sidan vägen och väntar på sin buss. Helt plötsligt moonar Robin åt mitt håll! Paff som jag blev börjar jag asgarva! Är dom inte underbara? På bussen träffar jag Dahl och vi drar oss till Donken för att ta ett par cheese. Jag i väntan på Anton, han i väntan på Fredh. Det slutar med att vi alla drar en sväng på staden för att sedan dra till Pims då Dahl lämnar oss. Där sätter vi oss med två fina flickor, Mostafa och till slut kommer även Axel. Jag och Anton delar på en nachotallrik. Mumma vad det smakar gott!


IT'S TOO MUCH

Nu de senaste dagarna har jag börjat snooza alldeles för mycket. Idag och igår ringde klockan kvart över sex och jag brukar dra mig ur sängen vid halv sju, men dessa dagar var det annorlunda. Både igår och idag gick jag upp hela fyrtiofem minuter efter att klockan ringde. Gaaaah, får helt enkelt bli ändring på det inna det går över styr!


TAKEN AWAY

Igår fick jag ett chatmeddelande om ett arbete. Jag kollade upp det och det verkar ganska bra. Vi bestämde möte och imorgon klockan fyra ska vi få information om vad det är över en kort fika. Såå, om jag inte har skrivit något i morgon kväll eller i övermorgon så är jag förmodligen kidnappad. Lite läskigt är det väl men vafan, lite farligt ska man väl leva!


SO MUCH HAPPY

Hemkommen från träningen för ett bra tagsen nu faktiskt. Löpträning och det gick som bara den! Stolt över min prestation, har endast sprungit en gång (på riktigt så att säga) sedan i somras och kom tvåa/trea tillbaka. Men det var inte "platsen" som gör att jag är så stolt. Jag trodde helt enkelt inte att jag skulle orka. Ååååhh jag är så glad!


UNDERBAR, ÄLSKAD OCH INTE MINST SAKNAD

Innan konfirmationen igår fick jag ett samtal från Sara att det var någon som ville träffa mig, som var på konfirmationen. Jag började undra vem det kunde vara. Tänkte så det knakade! När jag väl kommer dit tar det ett tag innan jag hittar Sara. Och där, på träbänken, bredvis Sara sitter Pauline! Åh fy i helvete vad det kramades! Saknat dig som satan gumman, du som bor uppe i ingenstans. ÅHHHH!


GODDAMN

Igår kväll klockan sex höll mina små konfirmander en egen gudstjänst! Den var inte lång, men den var riktigt bra faktiskt. Många glada skratt delades, skööönt att kunna skratta i kyrkan utan att få ett ont öga kastat på sig *puh!* Med drama, sång och texter så var det en lyckad kväll i kyrkan. Jag själv fick läsa upp en liten berättelse som jag fick reda på tio minuter innan det började, men det gick toppen ändå!


GLASSIGT VÄRRE

Belv ett litet kvällsmål framför tv'n. Den visar Big brother. Första avsnittet då jag ska försöka orka se heeela, hoppas det är så bra som alla säger!


REBUILDING

Jag fixar om designen lite, så ni får stå ut med den som är för ett litet tag framöver!


TOG TVÅ APELSINER

Skalade två apelsiner just precis och nu har jag ätit upp den ena. Den andra gav jag till syster, och det var det!


GICK LA SISÅDÄR SÅ ATT SÄGA

Matcherna idag gick..mjo inte jättebra! Förlorade första med 1-3 mot Fagersanna. Var nervös som satan kan jag be att få tala om, benen kändes som spagetti innan jag gick ut på planen. Det var, som jag sa tidigare, hela fem månader sedan jag spelade en match på riktigt. Gick åt helvete för mig första halvleken. Det var inte mycket som stämde, jag hittade inte rätt helt enkelt. Andra halvlek tyckte jag gick mycket bättre! Då kändes det mer som att jag hittade mig själv i spelet. Laget i helhet tyckte jag spelade bra, jag kan inte sätta fingret på vad det var som gjorde att vi förlorade.

Andra matchen förlorade vi med 2-3 mot Hörnebo. Jag själv skulle egentligen inte spela men Roland sa att jag möjligtvis skulle få spela ute. Så jag bytte om till det andra stället bums! Jag fick gå in någon gång i slutet på andra halvlek under kanske tio minuter. Bättre det än inget så att säga! Det var självkart svårt att komma in i matchen, men jag var nästan nära på att göra mål. Det är jag klart stolt över det efter 8 månader (som utespelare) Laget spelade bra här också så det var nog helt enkelt inte vår dag. Vi spelar bättre nästa gång ska vi se!


ALL I NEED

Nu har jag allt som behövs för en kväll framför en tv som visar Melodifestivalen. Godis, läsk, popcorn och underbart sällskap av en familj som jag älskar!


SPLITTED PERSONALITIES

Imorgon är det match som gäller! Klockan tolv.nollnoll i Tibro. Jag är nervös som satan! Första matchen sedan fem månader tillbaka. Får nog bara hoppas på det bästa och be en liten bön till Gud att det går vägen! Vad sägs som början "Oh my god"?


TIRED OF CRYING ALL THE TIME

Tackar mor för en mycket god middag. På bordet stod potatisgratäng och kyckling! En ny typ av kyckling, bra första intryck. Det blir fler av den kycklingen kan jag lova.


STARTING FROM ZERO

Vad är problemet?
            - Det finns inget!


FY I ÅTTA HELVETE VAD ALLT SKA SKAPA PROBLEM

Det är som Mr Incredible i Superhjältarna säger. "Hur många gånger man än räddar världen, hamnar den alltid i trubbel igen". Och se hur sant det är! Nu menar jag inte att man inte ska lösa problem, klart att det blir bättre någon gång. Jag är bara så otroligt trött på alla de problem som kommer från dag till dag. Och på något sätt känns det som om de bara bli tyngre och tyngre var dag. Kanske beror det på att jag inte löser dem, bara staplar dem på axlarna mina. Inte konstigt att man blir trött. Vissa av problemen klarar man bara inte av att lösa själv, det är så när som omöjligt. Och varför att klaga lite till och tycka lite extra synd om mig själv medan jag ändå håller på? Blir trött på alla de falska jag har insett finns runt om mig, som egentligen inte bryr sig? "Alla är så in i helvete självupptagna. Ingen ser längre än sin egen nästipp" (citatet kommer från en blogg jag börjat läsa på senare tid, annorlunda. Klicka på länken för att komma till bloggen) Nu på den senare tiden har jag börjat tänka så att varför skulle någon bry sig om vad jag tycker och tänker? Jag är ingen speciell. Men jag är trött på att bli nedtryckt, också på att se vänner bli detsamma. Alla är speciella på sitt vis. Jag har också blivit så osäker på mig själv. Inte utseendet, det skiter jag fullständigt i vad andra tycker och tänker om mig. Det finns ändå inte mycket att göra åt, jag ser ut som jag gör. Jag är nöjd med mig själv ur den synvinkeln. Jag är däremot osäker på mina handlingar, vad jag gör från dag till dag. Vad jag säger. Hur jag går. Hur jag kollar. Hur jag äter. Hur jag skrattar. Hur jag reagerar på saker runt omkring. Sådan var jag inte förut. Vad är det som händer?? För kanske tre månader sedan var jag den Isabella Ström, som vågade vara den jag är. Sket fullständigt i om du inte gillade den jag är. Vart tog du vägen bruden?! Därför tänker jag nu stänga in den osäkerheten i en liten låda. Låsa den med en nyckel. Gömma lådan låååångt inom mig, där jag inte hittar den på ett tag. Nyckeln tänker jag slänga bort, någonstans där ingen letar.
   I'M BACK, BITCH

IF YOU CAN'T TAKE IT ALL

Läste precis ett riktigt bra inlägg från en av de få killar som bloggar(i min bekantskapskrets). Det handlar mycket om det jag menade i ett tidigare inlägg och jag tycker han fick ut det mesta av det jag ville få sagt! Riktigt bra skrivet, kolla in det själv - Anton Andersson.
   Som jag skrev så är jag trött på att folk bara trycker ner, men det är som Anton skriver. Det är svårt att ignorera, varför skulle man egentligen? Det är ju ändå mig de pratar om, min person.

RUN FOR YOUR LIVES

Igår blev det ingen hemmakväll som planerat, utan det blev ner till staden inne på Valhall. Hardcore Superstar spelade där och det ville Anton absolut se, så varför inte? Jag hade aldrig hört dem tidigare så det var ingen hit för mig, trots att de var riktigt bra. Det blir inte riktigt samma sak om man inte kan låtarna sen innan. Men visst var det en trevlig kväll ändå, med Anton, Fredh och Dahl! Efter det träffade vi några trevliga människor och sedan gick vi upp mot donken för två välbehövda cheese och en liten vaniljmilkshake från min sida. Sedan åkte vi hem, var och en till sitt. Jag följde med hem till Anton eftersom han hade glömt saker till övernattning hos mig. Myspys!


mobilbilder♥

LIKE THE WAY I'M FEELING INSIDE

Jag förstår mig inte på människor som måste trycka ner andra för att själv må bättre. Är det för att de känner sig överlägsna då? Bättre? Snyggare? Coolare? Status? Vad det än är så förstår jag mig inte på det. De måste nog ändå förstå att det känns, på riktigt för de som blir nedtryckta. Du måste väl förstå att jag mår dåligt när du håller på så. Det är egentligen bara att inte bry sig, men det är inte så bara. Det tar på en. Snälla, du måste ändå förstå hur det måste kännas.


WANNA ROCK N' ROLL

Var en snabbis på staden med syster idag. Skulle köpa busskort och hämta målvaktshandskar. Busskortet blev köpt men de handskarna jag ville ha fanns inte inne, så de sket jag i. Får försöka klara mig med de gamla i helgen! Köpte även tröjan på bilderna här nedanför, fastnade helt för den.
   Skulle egentligen inte köpa något mer men det blev dextro, popcorn och massa godis också. Det var ju faktiskt bara 3,79kr/hg på Willys! Så snart kommer Anton och så får vi se vad kvällen kommer med!


IT'S SO VERY COLD OUTSIDE

Slapp spanskan även denna morgon så det blev sovmorgon idag också! Underbaaaaart. Åker till skolan om fem minuter och jag är glad och pigg! Längtar till senare. Senare ska spenderas med älsklingen. Jamjam!


DIRTY ME

Sitter här och känner mig smått äcklig. Jag har inte duschat än, efter att ha kommit hem från träningen för en timma sedan. Jag gjorde misstaget att låta syster min hoppa in i duschen först. Sedan blev det mat och då var hon fortfarande inte klar så hon gick in efter maten också, och nu sitter jag här. Usch och fy och blä.


KÖTT

Nu står mor vid spisen och lagar..ja vad är det? En massa kött är det i varje fall, och pasta. Ser smakfullt ut må jag säga. En salig blandning, som det brukar vara. Hoppas det smakar!


WATCH YOUR BACK, BECAUSE I'LL BE CHEWING ON IT

Sitter vid skolans dator och tänkte lägga in ett snabbt inlägg medans jag väntar på bussen. Vi har precis kollat på Ice Age, är den inte underbar!
Sid är ju för söt "vilka vackla ögon du hal".


LILLA STORASYSTER OCH STORA LILLASYSTER

Älskar dig lillasyster!




ANYTHING FOR LOVE

Idag firade jag och älskling våra månader i efterskott på Bake Off! Romantiskt, jag vet jag vet. Men det var ju så otroligt gott! Hade inte varit där tidigare och eftersom så många har talat gott om det så var det ju värt ett försök, och det ångrar jag inte. Tyvärr så hade jag inte kameran med mig. Sedan blev det till att åka hem ett par timmar för att kolla på film och massavis med mys. Inte pjåkigt alls! På fredag blir det lite firande på riktigt, troligen bio med mumma.

Love ya!


ANYPLACE IS BETTER

Jag förstår inte att du nu också är borta. Borta med sanden, eller hur säger man? Det spelar egentligen ingen roll, det som spelar någon roll här är att jag aldrig kommer att få träffa dig igen. Aldrig någonsin. Det känns overkligt, vi som spenderat så otroligt många somrar hos er. Med er, Barbro och dig Rune. I ert hus uppe på Dalarö, så vackert. Det är det jag förknippar dig med, något vackert. Jag var på något sätt alltid lite smårädd för dig, när jag var liten men ändå när jag blev äldre. Det var alltid någon mystiskt med dig, men det gillade jag. Du var så otroligt snäll. Men sedan i fredags är du nu bara borta, någonstans där ingen vet.

R.I.P. Rune, jag saknar dig.


CHANGING IS GOOD

Underbara träningsverk! Jag vaknade med en sprängande tränngsverk i morse, och jag gillar't. Gym med skolan + en målvaksträning som jag inte haft på länge. Känner mig helt och hållet på topp också, nu ska de köras ska ni se. Börja träna på riktigt, vara frisk och bara försöka så gott jag kan. För bara två dagar sedan blev jag putt på mig själv för att ha blivit så otroligt lat. Satt då på bussen , för två dagar sedan efter skolan, och det var en station kvar tills jag skulle av och jag tänkte "Fy vad jobbgt, måste jag gå från busshållplatsen hem till mig?". Busshållplatsen ligger 50 meter från där jag bor, om inte mindre. Men nu ska det bli ändring!


COME EXPLORE ME

Köpte i förra veckan en ny mascara och var såklart väldigt nyfiken över att få testa den dagen efter. Det är ungefär som när man köpt ett nytt klädesplagg och ska använda det för första gången, det är allt lite pirrigt! Jag har stora förväntningar på den, för den har verkat riktigt bra. Men när jag väl drar de första dragen med borsten så sköljer besvikelsen över mig. Den är inte alls som jag hoppats. Den klumpar sig med detsamma och fransarna blir inte så långa som jag trott. Efter många om och men ser det ändå hyfsat okej ut och en ganska besviken Isabella drar sig till skolan.
   Varför jag lägger upp det så pass sent är för att jag vet, efter egen erfarenhet, att det brukar reda sig efter ett antal gånger. Nu efter några försök med mascaran har jag vant mig lite och det börjar se bättre ut. Jag börjar till och med gilla den!


CRAZY FOR YOU BABY

Idag har jag och min Anton varit tillsammans i fyra månader. Fy vad det går snabbt? Visst är det fantastiskt, men det går nästan för snabbt! Tiden går snabbt när man har roligt. Idag kunde vi inte träffas, men vi ses imorgon istället!
   Jag älskar dig, jag vet inte hur många gånger jag kan säga det. Men det är så sant som det är sagt.

Du är underbar, du är bäst, du är fin, du är rolig, du är snäll, du är du, du är min och du är så otroligt mycket bra i mitt liv, du är det mesta av det bästa. Och jag gillar dig för den du är, och ingen annan!


RSS 2.0