MATCH

Imorgon är det match igen! Med a-laget den här gången. Mot Ulvåker, i Ulvåker klockan 19.00. Kom och kika!


(DON'T)COME N' GET IT

Jag har en tröja här hemma som jag inte vet vems det är! Den är riktigt skön så om ingen vill ha tillbaka den tar jag den gärna. Mohahah :) Säg till om den är din!


THAT'S HOW WE DO IT

VIIIIINST idag igen, 11-2. Känns som en bra start med en målskillnad på 35-2 efter två matcher!! Fortsätter vi såhär kan det nog bli ett rekord av något slag ;)

THIS IS HOW IT IS

Tänkte lägga upp en bild på hur håret blev! Ingen vidare förändring, något ljusare.


KROSSA PÅ GÅNG

Nu snart dras det iväg på match. Idag spelar vi mot Tidaholm, så det blir något svårare motstånd än de senaste!
Förra matchen glömde jag helt enkelt av att skriva något resultat om. Meeeen vi VANN MED 24-0! Rätt gött :D
   Och nu jävlar gör vi en lika bra match, och lite bättre!


HELLYEAH MODELL

Idag fick jag och Adam stå modeller för rörlighetsprov i idrotten ye! Det blixtrade och hade sig från alla håll och kanter. Första övningen var ganska go då både jag och adam var underrörliga.... Holmberg fick assistera! Men de övriga gick finemang! Och allvarligt var det, det syntes på ansiktsuttrycket. Ingen lek här inte. Bilderna ska upp på Fronter till nästa år i utbildande syfte, då det är lättare att se på istället för sträckgubbarna.
Men se där vilken ära det var, och vilka sötnosar vi blev på bilderna!


HELPLESS

När jag satt där och väntade den eviga väntan innan jag fick träffa min läkare fanns det en tjej där på andra sidan väntrummet, mitt emot mig. Först halvsatt hon upp med sin pojkväns armar om sig och hyperventilerade. Så satt hon i kanske tio minuter innan pojkvännen hjälpte henne att lägga sig ned, men huvudet i hans knä. Hon låg där, kunde knappt röra sig, hyperventilerade med stängda ögon som hon öppnade när pojkvännen sa henne något. Jag tyckte så synd om henne när hon låg där, hon var inte jätteung utan runt 25, men såg ändå så klen och svag ut. Det var en hemsk syn. Det otroliga var att trots att jag mådde så dåligt för hennes skull kunde jag inte undgå att se pojkvännens ögon. Dom var så oroliga och ledsna, och kollade ständigt upp för att se om det snart var deras tur. De fick vara där i väntrummet i kanske 20 min/ halvtimma innan pojkvännen åter igen gick fram och pratade med henne i receptionen, efter det tror jag att de gick till akuten. Det var ingen trevlig upplevelse, stackars flicka.

SUCH A SOFT DAY

Idag var jag inte särkskilt mycket i skolan. På morgonen var jag på tandregleringen och spände rälsen. Jag fick även reda på att jag inte har mycket kvaaaaar :D Sedan åkte jag till skolan och går på rast efter tio minuter och började lägga mitt fina klinkersgolv efter rasten. 25 minuter senare var det dags att åka till Vårdcentralen. Där kollade jag min andning eftersom jag har haft sådana väldans problem med den sen ett år tillaka. Har väl inte tänkt mer på det än att det var dålig kondition, men eftersom det blivit värre de senaste månaderna tänkte jag kolla upp det, utifallatt. Fick mig en inhalator för test tills vidare. Ska in på ett antal prover också. Kollade även foten min. Efter det åkte jag tillbaka till skolan, åt lunch och var i skolan en timma innan det var dags för gym!

Räääätt go skoldag ändå!


MEMORIES

Igår var det hos Marcus som gällde med Emelie, Louise, Fanny, Marcus, Niclas, Oliver, Linnéa och Alicia. FIFA var det som var på när jag kom dit och jag kan inte påstå att det gick så jättebra för min egen del. Men kul var det ändå!

När jag satt där och lyssnade på alla de minnen de har tillsammans fick det mig att tänka på att jag nästan inte har en vän kvar som jag har levt med hela livet. Jag har liksom brutit kontakten med de gamla och fått nya, lika underbara, vänner på vägen till där jag är nu. Och det är svårt att få nya vänner, ju längre tiden går. Det får mig att få lite panik. Trots de vänner jag har nu, de trivs jag så bra med. Men det är kul att prata gamla minnen, det får en att minnas den tid när man var liten - det är något jag saknar för tillfället. Det är delvis mitt eget fel, men jag har känts mig så bra med de jag har nu att jag inte har tänkt på det tidigare. En liten funderare från min sida!

Men tack för igår! Gillar er.


SKYTTE

Idag var det det sista äventyret för konfirmanderna och det var skytte som stod på schemat i Lövsjötorp!

Bäst gick det för tjejerna (såklart!).


VINST IGEN?

I fredags vann vi med a-laget, 5-1 mot Norra Fågelås! Idag hoppas vi på en lika bra match med u-laget mot Ekedalens SK. Nu jävlar vinner vi tjejer!

Matchen börjar klockan 5 på Claesborg, tror dock inte på en lika stor publik som i fredags. Ganska omöjligt, underbar publik i fredags!

@KARSTORP

Det har varit småfester i karstorp hela påsklovet, det har nog ingen ha missat. Det är där det varit liv, om någonstans i Skövde. Jag själv var där i söndags och måndags. Ganska så trevligt var det trots tjaffs. Med gitarr, brasa och mysigt folk!


Älskling och Kvarnestig, ni är grymma med den här makapären!

BANANGOTT

När vi kom hem i lördags, efter Borgunda, skrev Anton att jag skulle dra mig mot Axel för grill. Jag som redan hade grillat! Men jag kom dit något senare och satt bara med och tjötade, de hade ändå ätit upp sin mat och var mätta och belåtna. Ett trevligt litet gäng med Anton, Axel, Fredh, Svanis och Amanda! Fick onda blickar när jag sa att jag inte skulle följa med dom på festen, men de klarade sig lika bra för det.

Jag åkte hem istället och firade mamma lite till med en bamsing till bananmuffins med kladdig, smält vit choklad på!


NEED MORE THAN MYSELF

Vaknade i famnen av älsklingen på morgonen i lördags och sedan var det upp och hoppa direkt för att fixa iordning för en heldag i Borgunda med fotbollen! Vi blev hämtade vid tio, så det blev ingen sovmorgon här inte. Fick lämna älskling i sängen medans jag sprang ut till bilen.
  I Borgunda var det först en liten teoriundervisning och en träning på två timmar. Sedan åt vi några mackor medans vi väntade på maten och kollade på en match som spelades. En timma efter mackorna var det pasta och skinksås på menyn. Efter det fick vi vila upp oss och jag tog mig en tupplur. Sedan var det på träning igen i nästan två timmar och efter det grill med potatisgratäng. Mumma! Sedan var det hemgång.

LJUSMYS

I fredags, efter att vi firat mamma fick jag och älskling lite ensamtid hemma! Mamma stannade kvar i stan ett par timmar och syster gick på bio. Vi släckte lamporna i duschen, tände stearinljus och vilken stämning det blev. Sedan kom syster och mor hem och vi drog oss mot tv'n tillsammans med syster istället. Satte på någon random film som gick på tv'n. Somnade i din famn, jag passar perfekt där.


IT'S GONNA BE GREAT

Datorn har inte riktigt varit på topp under hela helgen och nu när den äntligen är det så hinner jag inte lägga in något. Typiskt.

   Nu drar det iväg till Fredhs stuga med gatt folk. Anton, Fredh, Dahl, Simone och Olivia. Niiiiiice shiet!


SLINGAT

Jenni blev precis färdig emd sitt hår som jag stått och slingat hela dagen! Blev toppenbra.

Nu är det min tur att gå in i duschen och skölja ur, hoppas på ett bra resultat!


Före!

HAPPY BIRTHDAY

I fredags fyllde mor min år och det skulle firas! Vi åkte till Harry's i Skövde. Det var jag, Jenni, mamma, Anton, Carola, Elli och Erik. Det var dags för tacobuffé som Carola bjussade på! Gottigt var det!

Hon fick ett presentkort av sina två döttrar på "Center Nail". Något litet för bara dig mamma!

Grattis mamma, älskar dig!!


GOOD ENDING

I fredags var det sista dagen på Helix, där jag arbetade tillsammans med Ludwig. Varit en hyfsat soft vecka, med mycket arbete. Riktigt kul har det varit. Dessutom slutade vi runt ett i fredags, underbart!


WORK WORK WORK

Jag har inte haft tid över huvud taget med bloggen, eller datorn över huvud taget! Men nu äntligen lyckades jag lägga upp om lägret, och kuuul var det absolut.

I veckan har jag nu jobbat och det har gått riktigt bra faktiskt! Det är kul. Har fått göra lite som jag inte gjort tidigare som att gjuta avlopp osv. Men det sliter som bare den. Eftersom jag börjar så tidigt och går och lägger mig ganska sent, mot vad jag kanske borde göra, så blir det inte mycket till sömn.


TRÄNINGSLÄGER I GÖTEBORG

Fotbollsläger i Göteborg. Eftersom det hände så mycket tänker jag ta det lite kort. Dessutom säger en bild mer än tusen ord!


Åkte med tåg till Göteborg.

Vi åkte spårvagn till Änglagård, där vi skulle bo. Gick de 700 meterna i uppförsbacke upp till skolan, släpandes på de tusen väskorna.

Samling, frukt och mackor. Uppackning av väskor, madrasser och godis. Nedgång till träningen nedför trappan på 700 meter! Träning.

Utforskning! Nedför den 700 meter långa trappan för att handla kvällsgott och nödvändigheter.

Tävlingar!! Fem stycken.
   Mat!
      Prat, mys och sovdags!


Träning! Jenni stukar foten, klant. Mat! Vila! Träning! Två tävlingar på träningen.
   Ut på äventyr i centrum!


Rastaurangbesök! Efter många om och men åt vi på "Till Salu".

Kalvfilé! En ny smakupplevelse, helt okej faktiskt!

Tillbaka till skolan. Underhållning, under tiden vi väntar på ledarna, med dans!
   Mycket skratt och prat på kvällen innan sovdags!

Träning!
   Mat.
      Packa iordning. Åka iväg till staden för en sista titt!

Besök på "4-Gott". Älsklingsaffär, ett halft kilo klubbor köptes + några Marabou.

Vi hann även besöka ett par affärer innan avfärd!

Hemfärd med tåg!


HEMMA I SKÖVDE!

NU SÅ

Nu äntligen har jag tid att lägga in ett inlägg! Det som hände i helgen var fotbollsläger, för er som har missat det. Sen har jag även börjat min praktik för vårterminen. Så nu har jag ett par timmar framför datorn framför mig!

PACKAT OCH KLART

Nu är allt packat. Nu kom morfar för att hämta mig. Nu är det på gång. Nu bär det iväg till träningsläger i Göteborg!!


NÄSTAN FÄRDIG

Nu är det nästan packat och klart! Tar resten imorgon, för nu ska jag lägga mig för att sova. Imorgon blir det upp tidigt för att shoppa sött och så! Ingen skola för min del, nejnej. Åker halv ett imorgon, kommer hem på söndag eftermiddag. That's it, and that's how we do it!


WRITE DOWN IN WORDSjag älskar dig något otroligt och kan inte tänka mig hur det skulle vara utan dig. du är underbar. jag saknar dig varje gång jag måste lämna dig. jag saknar dig nu, jag älskar dig nu, jag önskar du var vid min sida nu.

DON'T YOU WISH YOUR GIRLFRIEND WAS A FREAK LIKE ME?

Är inte en av de bästa sakerna att bara sitta i duschen och låta vattnet rinna. Inte göra något annat utan bara slappna av! Underbaaaaaaart. Idag tog jag även med mig en kopp te in i duschen, lite extra mums.


PACKELIPACKPACK

Nu har packandet satt fart för helgen! Har börjat bra, endast hälften kvar. Det är ju baraaaa tre dagar, två dygn, men känner jag mig själv blir det packning för två veckor framåt. Kommer i varje fall vi askul, Göteborg får akta sig för brudarna i Våmbs IF!!


YES, I SWEAR IT'S THE TRUTH

Fixade en ny header idag också. Får se hur länge den klarar sig!


STICK MY TONGUE OUT, FOR YOU

Äntligen har älskling blivit frisk! Meeeeeeeen trots det får jag inte träffa honom imorgon, utifallatt jag kan bli smittad. Jag ska på läger i Göteborg i helgen och vill gärna inte blir sjuk, eller smitta någon. Men helvete vad jag saknar dig. Blev överlycklig när du sa att du skulle till skolan imorgon, och sen trycktes den glädjen ned med ett enda ord. "Nej".
Nu är man lite småpissed' och vet inte riktigt vad man ska hitta på. Saknar dig så det gör ont.


HOLD ONTO YOUR WORDS

Lite innan klockan sju kom Johan förbi en liten sväng. Jag hade prov att öva på och en svanskaredovisning, men han var tålmodig och väntade på att jag skulle bli klar. Jag hade strikta order om att jag skulle se på 2½ men, eftersom det var en del av läxan. JA, du såg rätt. Läxan var att se på tv, soooft!

Vi kollade på tv hela kvällen nu, och vid nio kom även Linn för att se på Gray's med mig, Johan och syster. Trevligt var det!


HAVE TO SAY I'M SORRY

Idag har jag varit allmänt irriterad och jag får be om ursäkt till klassen! Det är trots allt inte bara erat fel.

Men nu har jag fått mat och jag bara skiner! Precis som solen gjorde för bara några minuter sedan.


SOON IN BUSINESS

Igår träffade jag Fredh på staden för att snacka affärer. Tig ett jäkla tag för Victor att anlända men vi träffade Alex vid halv fem på bibliotekscafét. Satt och pratade i fyrtiofem minuter och det verkar lovande.

Jag ska börja arbeta för LR om ett par dagar och jag ska satsa. Jag tänker bland annat göra en till blogg. Det finns även möjlighet för er som läser den att börja arbeta med det sjäv, det är bara till att fråga mig. Lite extra pengar i månaden tackar man då inte nej till!

SJUNG FÖR LIVET

I måndags blev det inget tv-tittande, det var singstar som gällde! Vi sjöng för full hals och detvarken lät eller såg vackert ut när kvällen började närma sig natt, det kan jag lova!


förlåt syster men du såg då fan så mycket snyggare ut på den bilden än mig<3 pusss på dig

DRIPP DROPP DRIPP DROPP

Bryggde mig en kopp kaffe nu på morgonkvisten innan jag drar iväg till skolan. Det gjorde starten på dagen, jag är pigg!


HOLD ON TO WHAT WE HAVE GOT

Fick mig ett halsband av älskling i fredags också. Det var ett A, för Anton. Jag tappade ju faktiskt bort det andra och det får jag höra varje dag, det här ska jag hålla koll på. Det lovar jag!älskar dig!

SOMETHING NEW

Efter konfirmationen igår gick jag på stan. Det var ingen lång vandring så jag hann det innan stan stängde. Jag köpte mig en tröja lite spontant i väntan på bussen! Det var inte speciellt bra eftersom jag ska spara pengar nu men den var inte dyr, 75 kronor på rean. Jag fastnade för den direkt och kände hur fingrarna kliade.


PÅSKVANDRING

Igår var det konfirmation klockan halv sex som jag absolut inte visste någonting om! Det är som det brukar så att säga. Känner mig duktig varje gång jag kommer sent dit, det får bli ändring. Och det är snabbt för snart är det konfirmationsavslutning!

Det var påskvandring som gällde och det var bra. Dock trodde de att jag var konfirmand och det var småförnedrande, men det är bara att köra! Det spelades upp en teater där konfirmanderna fick vara med som Jesus lärjungar, med sista måltiden, korsfästelsen och uppståndelsen!

TOO SEXY FOR MY SHIRT

Jag kan inte lägga in något om dagen eftersom jag har en mor som hänger över axeln och säger att jag måste stänga ner datorn med detsamma.

Skänker en tanke till älskling som ligger hemma och mår inget bra alls. Du måste blir frisk snaaaaaaaart! För jag saknar dig rätt mycket.


DET SOM OROAR EN VUXEN


lillasyster Daphne som bara blir sötare för var dag som går! (längesen bilden var tagen nu)

ACTION TIME

Kollade precis på film med familjen. Det blev två actionfilmer! Den första var RED då två av mina favoriter är med, Bruce Willis och Morgan Freeman. Bruce är 56 år och fortfarande smoking hot!Den andra var SALT och den var nästan lika bra somd en första med Angelina Joulie i huvudrollen, som är lika snygg hon med! Två sjudundrande filmer som måste ses.   En rejält trevlig mystid med familjen som var saknad!


WON'T GROW UP

Nu har man då varit på match och vi fick ett mål i baken tidigt i matchen. Men när det endast var 5 sekunder kvar av matchen dunkade Clara in den och det slutade 1-1! Rättvist resultat.

Efter matchen säger mamma att vi ska käka på donken. Man kommer nog aldrig växa ifrån donken, jag och Jenni blev som småbarn och skuttade upp och ned av glädje!

WHEN THERE IS JUST EVERYTHING, BUT STILL NOTHING

Nu sitter jag här och är helt slutkörd! Missade en brakande fest idag, men just nu känner jag att det inte gjorde ett skit. Dessutom har jag match imorgon och det känns mer okej om man stannar hemma då. Nu ska jag sätta mig framför tv'n en kort stund innan läggdags och jag känner på mig att godispåsen kommer fram!


FLYTTAT VAR DET HÄR

Idag var det dags för flytt för Andreas! Jag, Anton, Fredh och Benjamin hjälpte till. Flitigt! Trots allt, slit, släp, gnabb och smärta gick det och dagen led mot sitt slut. Allt var flyttat och vi kunde andas ut. Vi fick även en god tacopaj, sallad, barkis och läsk. Det smakade himmelrike under allt arbete!


GRILLCHILL

Efter att vi hade mosat i oss glassen och haft det pysigt, skyndade vi oss ned till stan för att köpa mat. Vi skulle nämligen grilla! Jag, Anton, Axel, Fredh och Benjamin fixade och donade så vi kunde köpa mat och chill. Det blev fläskfilé och potatis, som vi senare skulle göra till klyttpotatis. Vi tog oss dit med buss och på bussen träffade vi även Elvira och Erica, och vi var på väg. Vi skulle till Sofia och hennes hus var mysigt som satan! Det blev en riktigt lyckad kväll, trots snea, glada och trötta! Benjamin var grillmästarn! Alla hjälpte till med resten, mer eller mindre. Axel gjorde nog det mesta, men wtf, han går ju hotell och restaurant! Elvira och Erica åkte senare vidare medans vi andra stannade och sov över.
Tack för helgen ungdomar!!


stolt fotograf (som jag lovade att nämna) är Benjamin, sista bilden!

5!

Efter att jag träffat Hanna skyndade jag mig hem för att fixa en liten överraskning till Anton som sak komma senare. Det var glass med blåbär, toppat med apelsin! Har tyvärr inget kort på det men fint blev det. Sen förstörde vi mitt fina verk genom att slänga ut allt på en tallrik och mosa i oss.

Vi firade nämligen 5 månader i fredags! Och det känns helt otroligt, det går snabbt. Det känns konstigt att jag inte haft dig tidigare, det skulle kännas konstigt att förlora dig och det känns konstigt att du är min, bara min. Men det vi har är underbart, och det blir bara bättre för var dag som kommer. Jag älskar dig, och det som bara den.


FRIENDSHIP IS LIKE LOVE, BUT WITHOUT WINGS

I fredags slutade jag klockan tolv, efter att ha två inställda svenskalektioner! Träffade en saknad Hanna Bohlin som har flyttat till Växjö, av alla ställen. Visade runt henne på skolan, men det var nog inte mycket att ha för stunden. Hon tyckte i varje fall att friggeboden var snygg! Vi gick då till Eriksdal så att hon kunde hälsa på sina gamla lärare, de varkade glada att se henne. Vi gick en massa, vi pratade en massa och vi skrattade en massa, om inte mer. Åkte hem tidigt för att vi båda hade andra planer.

Saknat dig vännen!


TRÖTT SOM ETT AS

Jag har inte varit inne på datorn sedan i torsdags! Det är ganska bra gjort och trots att jag är trött ska jag försöka sammanfatta helgen i de kommande inläggen.

RSS 2.0