HI TECH

När jag lyssnade på musik med min hi tech stereo slutade den plötsligt spela Calle Kristiansson ur högtalarna och började ryka! Fick panik, drog ur sladden och sprang skrikande in till mamma som ett litet barn. Usch vad läskigt! Den börjada faktiskt fungera ett par låter, men slutade fungera igen och nu fungerar den inte alls och jag är putt över det. Det stinker också som jag vet inte vad i mitt rum efter uppståndelsen så jag får huvudvärk, inte okej.

STEKT FALUKORV

Innan jag drog ner till Lunden för planering av konfirmationslägret 25-27 februari lagade jag mat. Eller, ja.. Lagade och lagade vettifan. Jag satte in en tallrik med frysta, stekta falukorvskivor och och satte på en kastrull med vatten, lät det koka och lade i nudlar för att koka i fyra minuter.

Lägret planerades med lekar, skidor och massvis med mat uppe i Hovfjället. Jag är ledare tillsammans med några mycket fina flickor och vi har det så kul! Längtar till lägret med skidor som jag absolut inte kan åka.


SJUTTIOÅTTA GÅNGER

Det börjat bli rätt jävla segt att bara sitta och vänta i skolan nu. Minst halva dagen satt vi och väntade på allt från virke, till Tapper. Och när ingenting sägs hur det ska vara innan vi bygger och får göra om sjuttioåtta gånger per dag känner man sig ju inte helt taggad!
   Annars var jag ovanligt rädd för alla i skolan idag. Speciellt Holmis som springer omkring med en häftpistol i näven som en shotgun! Praktiskt taget alla var elakare och läskigare än vanligt, men vad kan man egentligen förvänta sig från klassen? Trots rädslan mådde jag bra i skolan idag, sköönt.


you are the one that has made me so afraid
but I'm gonna be happy anyway


FÖRBJUDET

Jag har bestämt mig för att inte platta håret måndag-tisdag denna veckan. Idag gick det bra, men jag är rädd att det inte kommer bli så under resten av veckan. Jag ska absolut klara det men det värsta är att om mitt hår inte är okej, känns allt annat under dagen hemskt! Brukar kännas som om ingenting fungerar under hela dagen, verkligen ingenting.. Så illa är det. Får la försöka klistra på ett stort fett leende ändå :D


REKLAM

Jag tycker att ni ska kolla in den här bloggen, om så bara för en sekund. En helt seriös blogg med två av mina underbara klasskompisar! Du får dig garanterat ett gott skratt.

http://holmisrubeen.devote.se/


PRESENTER I EFTERSKOTT

Vaknar i morse sida vid sida med min älskling. Underbart.
   Vaknade runt tolv och låg och drog oss i en och en halv timma till. Efter en timma drar jag fram min Bik Bok kasse med Antons presenter. Han fick en parfym "Guess", kalsingar "Björn Borg" och popcorn! Han gav intrycket av att han gillade det han fick. Men nu får man då leva fattigt ett tag framöver.
Jag fick också presenter! Hihi, jag fick tjugofyra stycken hjärtan. Gulligt som satan!
Igår fick Anton också sin present av Hjerp och Fredh. Underbara som dom är fick han en dildo. Och inte vilken dildo som helst. Den vibrerar och är rosa! Jättesöt.


GALEN BORTAKVÄLL

Gårkvällen kan omöjligt kallas något annat än crazy!
   Blev upphämtad av Irma klockan halv fem för att åka till min älskade Johanna Modin, underbara du fyllde år i veckan. Grattis gumman! Vi kommer dit och där blir vi några tjejjer som ska äta pizza. Jag och Irma delar självklart på en kebabpizza med pommes, inget annat duger här nejnej. Vi har det riktigt mysigt med musik dunkande ur högtalarna och mycket prat. Efter att vi ätit klart är klockan vid halv sju och det börjar bli dags att börja tagga till festen på riktigt. Det går någotsånär segt i början men efter ett tag släpper det och när klockan börjar närma sig halv åtta sätter vi igång för full rulle. Får veta att i stort sett ALLA kommer med bussen halv nio, surt. Men lika kul för det!
Alla drösar in vid halv nio och det blir knökafullt. Runt sextio pers hade de räknat ut skulle komma, och det gjorde det också. Så som packade sillar blev det!
Kvällen blev med rejält mycket dans och nytt folk, treeeevligt! Träffade många jag inte träffat på länge, många jag inte träffar alls annars, många jag inte sett innan och många välbekanta ansikten.
Själv drog jag inte till Hjerp som planerat, det var kallt ute och jag hade det så trevligt där jag var. Något Skultorp blev det inte heller utan Anton och co kom till Johanna senare, tyvärr inte långt ifrån då när alla var tvugna till att gå. Lite trassel och tjaffs närmare slutet men det löste sig rätt bra till slut. Tss.
   Jag, Anton, Frej, Fredh och Axel drar oss mot staden vid ett/två. Jag och Anton åker hem till honom och när vi kommer hem tar vi ett välbehövt nattmål! Nyponsoppa och barkis, jammi! Går och lägger oss vid tre, kollar "Southpark" och somnar sent, sent.


Bilderna är tagna av Rebecca Gustavsson!


UTGÅNG

Nu blir jag snart hämtad av Irma, som man då inte träffat på år och dar, bokstavligen! Vi drar oss till Johanna för pizza med vänner. Senare dras det vidare till Hjerp med Anton och sedan få man se vad kvällen kommer med. FIESTA


HOCKEY

Efter slingningen i morse drog jag iväg med Jenni för att kolla på hockey. Lite oväntat. Hockey är kul att kolla på, men det ser så klumpigt ut när de är så pyttesmå. Visserligen är de bara något år yngre än mig själv, men jämfört med de stora grabbarna!SLINGAT VAR DET HÄR

I morse gick jag upp tidigt, tidigt för att slinga Jennis hår. Denna gången tog det bara ca en timma till en och en halv, lättad! Det blev faktiskt bra, det trodde nog ingen av oss. Hon ska bara småfixa det en gång till så kan det inte bli så mycket mer perfekt.

 före

TUGGUMMI

När jag kom hem från Ebba hade syster besök av fyra vänner kollandes på skräckfilm. Jag satte mig sjävklart för att kolla. Filmen heter "A Stranger Calls", sett den tidigare. En riktigt ruskig film. Grym!
   Under tiden ringer bonnen och ber att få prata med älskling, som tyvärr inte är med mig. Efter många om och men bestäms det att jag ska med på festen imorgon ändå, great! Kvällen planerad imorgon, skön..t.
Fick också byta några ord med Anton som ringde mig några minuter senare. Saknar dig sjukling. Men imorgon får vi träffas!
   Jag återgår till att kolla på skräckfilmen som så snart tar slut. Efter att alla rest sig ur soffan upptäcker älskade Basse att han har ett tuggummi inkletat på benet. HAHHAHHA, sötis.


HETA FOTBOLLSBRUDAR

Hemkommen efter en het kväll med fotbollsbrudar! Jag, Emelie, Elsa, Lollo, Linn, Ebba, Fanny, Amanda och Lisa.
   Först handlade vi mat och snacks, skyndade oss hem till Ebba innan handbollen började. Lagade mat så snabbt som möjligt och var stressade som fan utan andedning. Det gick snabbt och vi började slänga i oss mat, bokstavligen, medans vi kollade på handbollen. Efter det slängde sig alla i soffan för att få bästa platser. Jag och Ebba som hade räknat med att få bra platser där blev lite småirriterade när vi inte fick det. Satte oss på alla och fick till slut helt okej platser. Vi kollade klart på handbollen och blev besvikna, vi hade stora förväntningar av att de skulle vinna. Mot Frankrike, pyttsan. Efter det blev det tjöt upp tusen, nära tio tjejer med ultraljudsröster som kan spräcka rutor. Underbart, det var ett tagsen!
Vi tjötade på rätt bra med tv'n påslagen, Let's Dance. Ingen av oss vet hur det slutade eller hur de dansade, oväntat. Under kvällen blev det 15 heta samtal och många glada skratt.
Sing Star skulle sättas på men det saknades en sladd, och tur var kanske det. När väl Adam och Pontus kom med den var det för sent. Musik dunkade ur högtalarna och vi shakade ass så mycket vi orkade. Skojj var det!

   Tog chansen att slippa gå hem och fick skjuts hem av Adam, Linns bror, lite osäkert och på egen risk. Men var inte orolig, du var duktig!GALET PÅ THAIHOUSE

På lunchen igår åt vi i klassen bufé på thaihouse. Inte allesamans, ungefär hälften. Det bara vattnas i munnen när jag tänker på det. Friterad kyckling, friterade räkor, wookade grönsaker, kycklingfilé i någon smaskig sås och mumsiga grönsaker, ris och jordnötssås!

Efter maten ska man självklart ha kaffe och kaka. Hörde efter besöket att Kinesen i klassen hade misstagits av kocken att han var servitör! Han skulle säga till att det inte fanns något kaffe kvar och blev tillsagt av kocken att hämta den tomma och fylla på den gamla. Förståeligt så blev han helt paff och bara stod där några sekunder, efter det tror jag att han lämnade de fyllda kaffekannorna. Innan detta hände också en liknande sak, med samma söta Kines i klassen. Han stod i kön och skulle hämta mat från buffébordet då en av servitöerna frågade honom om han inte skulle börja servera och arbeta snart. Crazy. HAHHAHAHHAH


MY OWN AND ONLY GANSTA'

Jag är min egen gangster, gör mina egna kriminella ting mot mig själv, är min egen maffia i krig och fred med mig själv. Jag är den enda som kan sätta dit mig. Den enda som vet. Jag är mig själv i alla de lägen jag vill. Det jag gör, gör jag med stolthet. Att skämmas för den man är, det är för alla andra.


RINGROSTIG

Sitter nu i skolan efter den efterlängtade spanskalektionen. Det gick bra. Jag kom till lektionen 08.10, tio minuter sent. Trots det var jag den enda som kommit, och så fortsatte det hela lektionen ut. Vi pratade åter igen om hur terminen skulle se ut och vad jag behöver öva på. Vi började faktisk också arbeta, gå igenom lite grunder. Presentera mig, lite om mitt liv och min familj. Jag fick också läsa. Det var VÄLDIGT ringrostigt, men det kommer nog igång snabbt!

Nu är det bara resten av skoldagendagen kvar, som börjar med engelska. Den slutar med spanska, klockan 15.10, usch.

TIDIG MORGON

Jag missade första bussen. I vanliga fall hade det väl varit okej, men nu är det så att min första riktiga spanskalektion börjar klockan åtta. Hoppas innerligt att den andra bussen är i tid. Vill ju ha ett bra första intryck. Så nu tänkte jag för omväxlings skull lägga in ett inlägg nu såhär på morgonkvisten!


GODNATT

Nu sitter jag här och ska precis stänga ner datorn. Efter en tuff träning, för min del, ska det bli mycket skönt med sängen. Jag längtaaar! Känner mig fräsch och kry, trots att jag egentligen inte är något av de båda. En härlig känsla som jag ska behålla tills imorgon.
   Imorgon blir det en massa mys med några tjejer från fotbollen. Jag ska ta med kamera så ska ni få se hur skojjsigt vi hade det, det kan ni vara så säkra på!


Puss och godnatt!


TRIVS BÄST I ÖPPNA LANDSKAPJag blöder. Mitt hjärta blöder precis som såret på mitt knä. Trots att jag inte har förstått att du har lämnat oss farfar, för alltid. Det känns för overkligt, som en dröm, trots att jag vill förstå. Jag tror att det skulle vara enklare då.
Innan jag gick in i kapellet och såg kistan hade jag inte ens förstått det till en bråkdel. Det var då tårarna började rinna, då blev allt som på riktigt. Då fanns det någonting jag kunde sätta blicken på, det var någon realistiskt. Att se allt vackert, alla blommor och kortet där det stod "Älskar Dig", att förstå att det var du som låg där i kistan var ett stort steg för mig. Jag har nog aldrig varit så ledsen, låtit det falla så många tårar över en och samma sak, aldrig varit så ömtålig som då. Det var lättare att låta allt komma ut då, nu är det svårare. En av de hemskaste synerna där var alla tårar på nära och käras kinder, så mycket sorg i ett rum.

Några ord prästen sa som satte sig extra hårt var
   "I det som en gång funnits glädje, kommer också sorg när det lämnar oss"

De spelade "Öppna Landskap" för att du trivdes bäst där. Du hjälpte alltid andra.
Du älskade att jaga, det var din passion. Det är det första jag kommer att tänka på när jag tänker på dig farfar. Alla de sovenirer efter jaktlycka på väggen i hallen. Nicke, er hund, följde alltid med dig ut, tills han blev för gammal. Du får förhoppningsvis träffa honom, jaga med honom där du är nu.
De gånger du var tomte när vi firade jul med pappas sida, det minns jag. När vi sov över hos er som små. När du först inte kände igen mig på Skadevi för några år sedan då vi inte setts på länge. Det är några få av de minnerna jag har av dig. Önskar jag kom ihåg mer av dig än de minnen jag har.

   Det kom så plötsligt, utan förvarning och jag hann inte säga hejdå. Jag kan tycka att det kanske var bäst så, att det inte går att säga hejdå. Du kommer ju alltid att finnas med mig, i mitt hjärta och i mina minnen.
Luft som är så viktigt går inte att ta i, det gör inte heller du längre. Du var viktig för mig, du kommer alltid att vara.Jag älskar dig farfar.

GRATTIS ÄLSKLING

Min Anton fyllde sjutton år i måndags och jag har inte hunnit logga in på datorn efter det. Men nu kommer det.Du är nu sjutton år, jag är fortfarande äldre än dig. Det kommer jag alltid att vara. "Ålder har inga siffror", det har det här. Jag är tolv dagar äldre än dig, så är det bara!
   Jag tycker fortfarande att det är helt otroligt att vi hittade varandra, det är verkligen ödet. Som jag skrivit om tidigare.
Visst hade jag haft det bra utan dig, men det kan jag inte tänka mig, över huvud taget. Att känna dina armar hålla om mig, att känna dina fingrar vandra över min midja. Bara det är underbart. Jag känner mig trygg hos dig. Jag vet att du aldrig skulle såra mig, det sa du redan ett par veckor innan vi blev tillsammans (officiellt), det är någonting med dig som får mig att lita på dig. Du får mig att känna mig speciell.
Du är regält snygg, du är snäll, du har en humor inte många förstår och du har någonting som alltid får mig att le när vi träffas. Ett sms från dig får hela mig att bli glad. Du är inte långt ifrån perfekt älskling.

Nu är det inte långt till arton, då jävlar.
   Jag älskar dig Anton Norrström!

OFÖRBÄTTERLIGT

Kan knappast bli bättre! Framför tv'n med pizza, kollandes på handboll. Efter handbollen var det dags för Solsidan, smaskandes på en saftig semla.NYINKÖPT


Bik Bok 299 kr - på rean 99 kr


Bik Bok 299 kr - på rean 99 kr


Vero Moda 179 kr - på rean 89 kr


PIMPELFISKE

Tidigt denna söndagsmorgon var det ner till Lunden. Idag var det pimpelfiske på schemat, med de små konfirmanderna! Aldrig igen, på ett tag. Kallt som bara den. Men visst var det mysigt, att springa runt där på isen och försöka hjälpa till med någonting man själv inte vet någonting om. Två av mångfaldet fler grupper fick fångst, inte mer än så, men visst satte det hopp i deras små hjärtan. Fikat efteråt mumsigt och välförtjänt.
HELVILT

Förrgårdagen spenderades först med Anton, Fredh, Benjamin och Rasmus. Träffade vissa andra på stan. Drog oss hemåt åt olika håll, jag och Anton hem till honom. Senare vidare till Gårn med Anton och Granen. Där är bland andra Björn, min lilla bby och några andra bekanta! En helvild kväll med GH, Jönssonligan och pingis såklart! Jag insåg här att jag är helt och hållet kass på pingis, men en re-match i skolan Björn. Helt klart.
   Jag, Anton och Granen bestämmer oss för att ta en promenix hem vid midnatt. Jag trodde det skulle bli en lång och jobbig väg hem, men det var bara skönt. Granath lämnar oss efter en tredjedel, jag och älskling har en bra bit kvar hem. Det går trots allt ganska snabbt och vi har en fin pratstund. När vi kommer in lägger vi oss för att kolla på tv. Somnar rätt snabbt, ganska så trötta!
Dagen efter, hemmaför/eftermiddag med musik och massvis med mys. Promenad med hans underbaringar till hundar, då vi träffade Bulten i en EPA. Galningarna var för nära att köra på Ozzi, stackars liten.
   Gårdagens kväll spenderades hemma med mumsig efterrätt. Anton kom förbi några timmar framåt kvällen och vi småflötade framför tv'n innan han drog ut på party, mysig överraskning! Älskar dig.

I-LANDSPROBLEM

Min syster kom precis in i rummet med panik. HUR SKA HON SKRIVA NAMNET PÅ MJUKISBYXORNA?! Fick vara smakråd. Det jag skulle lösa var om Jenni skulle stå lodrätt eller inte på byxbenet. Trots att hon redan bestämt sig försökte jag med råd och tips få henne att ändra sig, varför ens få tanken att fråga mig? Det slutade med att hon fick som hon själv ville med sina egna byxor, lodrätt skulle det såklart vara!
   Det får mig att tänka på vilka problem vi hade med våra klasströjor i nian, vi hade panik trots att INGEN ANNAN hade börjat med sina, eller ens fått papper om det. Vi tjejer älskade idén med "NO studar ändå gudar", killarna blev putt när de blev nedröstade och "alla arbetare till sektor 9e" fick stå på ryggen. Vilka problem man har ibland. Jag sitter nu med Man In The Mirror i högtalarna och tänker tillbaka på högstadiet med 9e, och ännu längre tillbaka. Vilka minnen. Så många minnen försvinner med tiden, önskar att jag hade ett kort på de som fått mig att må bra en gång. Även de som fått mig må dåligt. Jag vill minnas. Jag ska köpa mig en bra kamera att ha med mig överallt, här ska det blixtra!LUST

Nu har jag vekligen lust att träna, vill få upp konditionen och tekniken. Nu är det bara att köra!
   Träningen har börjat utomhus nu, vilket gör att jag tappar lusten lite, det är så in i helvete kallt. Men att slå bollen mellan fötterna, att fånga och slänga mig efter bollarna är en underbar känsla. För att inte prata om laget!
Nu åker många i laget för att åka skidor i helgen, både glad och ledsen att jag inte följer med. Det får bli ut och röja istället. Att vara med älskling och bara vara. Känner också att det är dags att bli frisk och kry snart, det räcker helt enkelt nu. Snart börjar fotbollen på riktigt! Längtaaaar till riktigt gräs.14 ÅR TILL SALU

Jag läser en bok som heter "14 år till salu" av Caroline Engvall. Det är en svensk, verklig historia.   Den handlar om en flicka vars namn är Tessan. Hon är en helt vanlig tjej. Hon rider, går i skolan, har kompisar, en mamma, pappa och två syskon. En dag på väg hem från stallet struntar hon i att ringa efter skjuts och betämmer sig för att gå hem. Den kvällen blir hon våldtagen av en jämnårig, som annars är en snäll och helt vanlig kille hon har träffat och pratat med någrsa gånger tidigare. Hon håller det inom sig själv, ingen vet vad som inträffat.
Hon och hennes bästa kompis Jenny bestämmer en dag, där de sitter och gungar på deras vanliga ställe, att de ska börja hora. De behövder pengar och det verkar som ett bra och enkelt sätt att tjäna pengar på. Tessan och Jenny gör det tillsammans två gånger, sedan tycker Jenny att det räcker. Hon ångrar djupt det de gör men de berättar inget för någon. Det gör inte heller Tessan när hon fortsätter, ensam. Hon håller allt inom sig men behåller känslorna inom sig och skapar en fasad runt sig, ingen märker någonting och hon fortsätter att brytas ned. Till slut får hon inte ens betalt av männen, många skadar henne inte bara psykiskt och hon döljer märken och sår med långa tröjor och byxor. Sex med männen har blivit som ett beroende för henne, ibland händer det att hon ringer dem själv, trots att hon mår så dåligt av det de gör mot henne. Hon tror att när hon har sex med dem kan hon dämpa ångesten.
Tessan kommer in i på ett gymnasium i Piteå, lååångt från hemma och tänker nu att allt ska få ett slut. En av männen hittar henne där och allt fortsätter, även där uppe.
Hon får mycket hjälp när hon äntligen berättar för en kvinna och hon lyckas komma fri. Hon hittas igen av männen men lyckas komma fri ännu en gång.
Slutet har jag inte läst själv än, så det får även ni läsa själva.


   Det är en fängslande historia som jag själv tycker är en av de bästa böckerna jag läst. Jag tycker att den ska vara obligatorisk i alla högstadie- och gymnasieskolor.

LÄS DEN!


BROTTNING

Idag började skoldagen klockan tio och slutade 14.10, heeelt okej!
   Efter skolan mötte jag Anton på rese, bland massvis av andra. Efter många om, men och flygande mobiler gick jag, Anton och Ponny iväg på en hemlis. När vi var klara där gick vi in till centrum och skildes från Ponny som skulle fika. Jag och Anton åkte hem till mig, poppade popcorn, brottades på hög nivå och kollade på Family Guy. Jag förlorade brottningen, men visst är det kul! Träning samtidigt som man får vara nära, nära sin kära!
Nu har också jag varit hurtig och gjort mina sit ups för kvällen, nu endast bara "armövningarna" som jag alltid glömmer namnet på och rygglyften kvar. Om jag orkar. Sitter också här med musik dunkande ur högtalarna, ansiktsmask och ska snart jag gå och nanna mig.DON'T FEEL DOWN, LOOK UP

When things feel tough
just look up
at some white
   Then close your eyes
and think about,
who knows..
me?ALL DENNA VÄNTAN

Idag skulle den första spanskalektionen äga rum. Sitter i min ensamhet och väntar på att lektionen ska börja en timma efter att vi har slutat i bygghallen och så blir det inte av. Jag är duktig och sitter med matteboken i höger hand och läsboken i andra! Läraren kommer och jag är den enda eleven inom synhåll. Det slutar med att vi sitter och snackar om terminen i tio minuter och sedan får jag traska iväg till bussen!
   Får bland annat reda på att vi är tre-fyra elever i klassen och att vi i stort sett endast kommer att ha lektioner på fredagar, skippar de sena tisdagseftermiddagarna, toppen!!


BLONDARE ÄN VANLIGT

Jag har gjort slingor!
   Tack för hjälpen mamma. Nu vill vi att sommarn ska komma! NUNUNU


EVERYONE IS EVERYWHERE

Skolan slutade en timma tidigare efter att få slippa datakunskapen, GULD!
   Träffar Baggen vid Stadium som planerat och vi letar igenom de flesta möjliga affärer med vinterjackor i, hittar en billig en på Inter Sport och den var dessutom riktigt snygg! Vi drar oss mot Rådhuscafét eftersom det är där jag har ett presentkort, helt bankrutt för tillfället. Där sitter vi väl i framåt en timme, som kändes som minst två, och bara tjötar. Thiki kommer vid slutet och vi går till Donken! Baggen bjuder mig på en underbar lunch bestående av Chicken Nuggets. Träffar Fredh där, ensam, och sätter oss vid honom endast för medlidande. Vi käkar upp och Baggen och Thiti drar hemåt medan jag följer Fredh till arenan. Han ska givetvis träna. Vi stannar utanför arenan snackande och kommer på att det är en match mellan IFK och Country, självklart ska vi se den! Vi står utanför ett bra tag till och träffar bland andra Kvarnestig, Världens Bästa Carlsson, Hill, Richard och jag vet inte vad och vilka vi träffar. När klockan börjar närma sig sju kommer hela familjen Jonsson också förbi med lillasyster Ström som också ska se matchen. Jag, Fredh, Carlsson och Kvarnestig drar oss inåt för att kolla på matchen. Kvarnestig drar sig för att träna. I sutet av matchen kommer Jonna Börjesson som ska träna med Carlsson. Efter matchen drar Fredh, Carlsson och Jonna för att träna och jag åker hem med syster och Jonsson. Matchen slutar med att IFK vann.FÖRST TILL KVARN

Jag hoppas att INGEN missade första avsnittet för säsongen av Solsidan. Bästa på evigheter!

Jag var här först
först till kvarn!


SOMLIGA GÅR MED TRASIGA SKOR

Gårdagen bestod av Elsa, Emelie, Lollo och Fanny.
   Först in till staden för att fixa min klocka och köpa en efterlängtad jeansskjorta! Träffade Elsa på Nilson, tösen ska byta ett par trasiga skor till ett par nya. Vi letade igenom alla Skövdes skoaffärer och till slut blev det ändå ett par på Nilson.
   Efter att ha tagit ett billigt beslut att fika hemma hos Elsa tar vi oss försiktigt hem till Elsa på hala vägar. Vi hinner fika och jag får en varm kopp Cappuccino och en kall glass medan Elsa får ett glas mjölk och en apelsin! Vi hinner också kolla lite handboll innan jag drar min hemåt för att äta mammas lasange.
Packar väskan och hoppar på bussen till stan där jag åter igen träffar Elsa och vi beger oss till Fanny. Emelie och Lollo är också där och vi myser med film och flööööt!


Tack för kvällen flickor. Tack för att ni lyssnar.
   Love ya!

GLAD

Åh jag är så glad! Den senare delen av dagen har jag varit glad OCH det var inte nyligen jag kände såhär. Hade glömt av hur känslan var. Jag vet inte vad det är som gör att jag mår så bra som jag gör, det bara är så och det är underbart! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad det känns bra :D
Håller tummarna för att det fortsätter såhär! Varför inte de restrerande timmarna i livet?!18-1

Nu är jag 17 bast, ett helt obetydligt tråkigt år framför mig innan 18. Men tänk er vad kul jag ska ha detta året!
   Dagen har varit braa! Började med mor och syster i morse med en vacker uppvaknande födelsedagssång, både pepparkakor, bakelser med ljus i och saft. Presenter var det inte dåligt av det heller. Presentkort 1000 kr expert till en efterlängtad mobil, 300 kr stadium till välbehövda benskydd, ansiktsmask, lipsyl, skjorta, rakgel, duschgel, bronzing powder och en nessecär.
   Uppvaktad i skolan av manliga, mörka röster med "Ja må hon leva" i helt rätt tonart och alltsammans. Många gratulationer och kramar och slag, allt i vanliga och rätta takter!
   Efter skoldagen slutar en timma tidigare drar jag mig vidare till stan för att möta älsklingen på Pims och möter Dahl och Ganath på vägen. Kollar först en kortis på Yap efter byxer till Granen och träffar där självaste Linn Carlsson! Vi drar oss till Pims och träffar pojkvännen, Fredh, Petra, Lidén, Tiverman, Levander och Mostafa. Det blev ett trevligt sällskap och det kommer och går folk lite då och då! Där får jag också en present av Anton. En vacker guldklocka med blingbling på som jag kommer använda så ofta jag bara kan. Tack älskling!
   Hem med Anton till mig, fira med mor, syster, mormor och morfar. Blev förstås mycket glada över att äntligen få träffa den omtalade Anton och var som alla mor och farföräldrar är när det är dags att träffa vänner! Det firades med baugetter och det tog inte lång stund innan Anton var tvungen att ge sig av. Kvällen fortsattes med presenter som bestod av en regält snygg skål formad som Sverige, bakpenslar, plastmössor för grönsaker, ungnsform och en väckarklocka.Och nu sitter jag här och det enda som saknats idag är eftermys med vissa vänner! Det får bli en dag snart framöver. Så också ett födelsedagskalas!
Extra extra mys med killen efterlängtades idag också.


   Tack ännu en gång för alla gratulationer, presenter och alla övrliga glada ting under dagens lopp!♥


MAT

Matlagning med syrran!
   Saftiga biffar med extra stora lökbitar i och kryddade efter eget behov med mosade potatisar i mjölk och kryddor står på menyn ikväll!
Det blev ingen succué och mor tyckte att de var alldeles för slaffsiga. Ingen bra kritik men gott blev det trots allt ändå. Bättre lycka nästa gång!


POJKVÄNNEN

 Jag har gått och skaffat kille också. En helt underbar sådan! Vi har snart varit tillsammans i två och en halv månad och allt känns helt rätt. Jag är överlycklig att jag har hittat dig, att du är bara min.
   Vi träffades första gången i början av oktober, helt spontant, på en filmkväll jag hade hemma. Minns det så väl. En kväll som skulle spenderats med ett antal killar och tjejer som omvändes till en totalt misslyckad kväll med helt underbara personer (Emelie, Louise, Fanny, Emma), tills ni kom och gjorde den till en helt okej kväll med främmande och underbara människor. Dahl smsar och meddelar att han, ett par killar och två "luder" (Anton, Dahl, Granath, Fredh, Sofie, Felicia) är på väg till mig, snart framme, och hade tänkt sig att ha det skojj. Jag möter er och känner igen några av er. Vi kollar filmer och har det allmänt trevligt, en av filmerna var Hitta Nemo. Den kan Du helt utantill och jag tycker att du verkar vara en trevlig kille. Efter det träffas vi några gånger och smsar och allt sådant där gulligt och bums så är man kär!Vi har haft många fina och underbara stunder ihop, och det ska bli fler. Det har varit krångligt många gånger men det blir lättare. Jag är glad att du har varit på min sida nu. Jag är rädd att jag inte hade klarat det här annars, tack älskling.

Det var inte många som trodde att det här skulle hålla, många som sa annat. Pfft vad dom hade fel!
   Älskar Dig, bara Dig! ♥

FÖRSTA

Första skoldagen efter lovet avklarad!
   Började på som vanligt, bara massvis med snickeri idag. Vi sätter panel inomhus, innerväggarna. Vi har inte kommit långt. Dagens prestation var inte på topp, men roligt hade vi!
Dagens samtalsämne var helt klart privat. Intimt och för privat. Skööönt att vi kan vara så öppna i klassen, prata om allt och inget. Ämnet var SEX. "Konstigt nog" ett av de vanligaste samtalsämnena. Troligtvis för att det drabbar oss alla någon gång i livet och det finns så mycket olika underrubriker inom det. Allt från badkar till bussar.
   På tal om sex så springer det omkring älgar i trakten. På vägar och lekplatser. Hörde att det finns älgar i Hörnebo också, där springet flickor i 17-årsåldern efter dem så var på er vakt.


Dinacupen

Hemkommen från Dinacupen i Töreboda.
   Futsalcup som slutade sådär för edera lagen. Våmbs lag 1 spelade första 0-0, andra 7-0 och tredje 2-0. Åkte sedan ut på straffar i kvarten, orättvis seger för Töreboda. Våmbs lag 2 (mitt lag) spelade första 1-0, andra 0-1, tredje 0-2. Åkte ut i kvarten med 0-2 mot Mariestad, hyfsad rättvis seger.
Vi kämpade som "Dynamit-Harry" och hans öl inplastade vad flygplasten. Bra spelat!

Blåmärken över hela kroppen, från topp till tå. Men det var det värt.

Inga vidare bilder. Men grymma sejjor i Våmb!


BACK ON TRACK, AGAIN

   Jag tänkte att jag skulle försöka mig på att börja blogga, igen! Det har hänt en hel del sen senast, tänkte att jag skulle ta allt med tiden. Låta det flyta på.
   Senast jag lade ut ett inlägg var i somras, nu är det vinter. En förjävlig vinter helt enkelt, och det känns som om den precis börjat? Anyway, vintern ska bort, det är ett som är säkert!

   Jag vet inte hur mycket jag själv har förändrats sen senast. Både mycket och lite skulle jag tro. Jag har börjat gymnasiet, ni som följde bloggen innan eller över huvud taget känner mig så vet ni att jag valde Bygg - inriktining husbygge. Jag ska alltså bli snickare! Inget jag själv kan tänka mig att jag skulle bli för ett och ett halvt år sedan. Jag kommer ihåg att jag frågade mig själv hur man kunde vara snickare för nästan exakt två år sedan då de byggde nya hus utanför mig, sinnessjukt. Här sitter jag nu och har påbörjat min utbildning som snickare, trivs som en gud. Klassen är helt klart underbar! Kunde inte fått en bättre klass, skönaste klassen som jag har två och ett halvt år kvar med. Visst är dom förjälvliga i vissa lägen, men trots det det alldeles, alldeles underbara :)
   Sluttjatat om skolan, det är trots allt en dag kvar på lovet!


ps. bloggen fixas under tiden!


RSS 2.0