hey

Nu drar jag snart till ledarutbildingen. kommer hem kl åtta.

Imorgon och övermorgon står jag i cafeterian så då får ni köpa en massa sött och gott^



puuuuuuuuuuuss

k-k-kallt

Det är kallt ute.

Kvällen med lisa var riktigt mysigt, kollade på 'John Tucker must die', skitbra höhöh han var typ rätt snygg:$.. stannade hos henne hela gårdagen och vi åt en mycket sweet frukost med oboy i mjölk med flingor, mumsigt. Sedan kollade vi på Tv hela dagen och bakade sockerkakedeg och åt upp, haha misslyckad tillenbörjan men vi lyckades fixa till den med mer socker, sirap, salt, smör och vatten blev sött och gott tillslut.sedan kom hennes bror, höhöh och det bidde lite pinsamt.. senare spelade vi Wii och jag har träningsverk i armarna.

Idag skulle jag till stan och köpa marcara, men jag har inte orkat. Istället har jag jobbat med kokain och lite såå, hihi. Blev bra. Om några timmar drar det iväg till ledarutbildningen, typ bara 3 ggr kvar nu? Shiet, så missar tyvärr träningen idag..

Gick på stan lite med isa och träffade då ochkså den mycket saknade personen Irma, saknad som in i.. och Myggan och Sebbe var med och(a)


Kram


Lalalalalla



    Bidde inget Bygg-husbyggebesök på Kavelbro idag... Berner fick inte för sin lärare. Sugit.. Och nu har Agne typ damp på mig.Men ist fick jag se klart på 'pojken i randig pyamas', usch vad sorgligt slut. Den var riktigtbra, men måste erkänna att jag hoppade till några gånger av allt pangpang(a). precis som på 'snabba cash' igår. som också var riktigt bra!

   Jag köpte dedär mycket coola hörlurarna idag med saga, men sedan när vi skulle testa dem fungerade de inte-preciiiiiiis som de andra, asså va äre för fel på min mobil. Så nu ska jag iaf ÄNTLIGEN lämna in den på måndag så kommer ha min gröna snygga ex-mobil:d dampdampdamp

   Nu drarja till Lisa och ska sova där en natt;g blir kul, men vet inte riktigt hur det blir för Jasmin är där hm-hm-hm, hihi.
Nää nu hinner jag inte skriva mer, drar till Lisa.

Pussochkram♥


BoysBoysBoys


   BoysBoysBoys..

   Hejsan, ska som vanligt egentligen sitta med SO/svenska, men jag orkar inte..det är så tråkigt. Och så borde jag göra iordning min blogg lite, den börjar bli rätt så väldigt tråkig.

   Var på Balt-baltazar, balt-baltazar idag med m-klassen. Haha, var bara jag och Karin från klassen och resten från F, rätt gött faktiskt, höhö. Jag, Karin och Max hade inte riktigt förstått att vi skulle vara borta vid Baltazar 10 över så vi gick från skolan kvart över, hm-hm. vi kom dit sent då och sedan satte vi oss för att lyssna på John Dawney, stavning-fel, och lekte lite lekar och sådant hihi.. Sedan efter det gick vi i labyrinten som är lika läskig varje gång, eller hur Karin???och blev skrämda..hmm-lite*..av M&M. Sedan när vi gick ut var pojkarna där ute och kastade snö..och blablabla.. det sista och bästa som hände då var att jag träffade T rätt i huvudet, SKILLS, och jag och Karin sprang till rese för att sedan hämta våra saker i skolan och gå till stan...

...för att K skulle köpa lila converse, dom är seriöst riktigt snygga!


...och för att jag skulle köpa hörlurar, och inte vilka som helst, utan sådanadär som man inte behöver gå in på mobilen för att byta:
köpte dom här


men ska jag köpa dessa:!?!



Pussochkram. uppskattar kommentarer♥hihi


Gymnasieval




    Nu är jag typ precis inne på gymnasievalsidan. Jag gillar det verkligen inte...jag vet inte vad jag ska välja, jag tror det blir Bygg?-inriktning husbygge. Men det verkar inte bli något val, allt krånglar bara på sidan.jag kan inte välja:I så nu blevd et inget denna dagen heller så får försöka i övermorgon.

   Vad ska alla välja? asså usch.

   sedan är det så att jag har fått en ny matta! gah!;d och rummet är städat och fint, happyface* och Våmbs 95or vann,nästan,DM - 2a, vilket var jättebra! Grattis!

  Och jag har gjort blommor på mina naglar idag. dom blev jättefina:D
inte världenssss bästa bild

+ att vi fick tröjorna idag:D:D:D:D dom är seriöst snyggast i skövde! ERKÄNN?

BÄSTA AV DEN BÄSTA

   Och imorgon ska man kolla på IFK Mariestad när de spelar- kommer bli jättekul! Sedan ska vi träffa målvakten där, något lite mycket därför vi kommer dit,,höhö,, och sedan förhoppningsvis träna lite med honom och några till någon träning:s



   Annars tycker jag att det i Haiti är hur hemskt som helst. Fyfan! extra kärlek från mig till alla de människor där nere♥hoppas innerligt att det blir bra snart.


Men för att lysa upp dagen lite kolla på denhär:




Gonatt.



Bara att skaka.. det SKA dallra!



   Kom hem från dansen precis. Lärde oss 1½ dans den här gången.. Fattar inte riktigt hur vi lyckades. Jag chansar, men bara lite, på att den första ej är klar än. Första dansen ska vi bara vara SEXIGA och visa våra former, proffset själv. Den andra dansen ska vi ha kvar lite av den mycket stora sexigheten, men vi ska också lägga till att shaka. Det är inte lite heller.. Hela dansen vi lärt oss idag var att BARA shaka. Máma mía. *Men det är lugnt tjejer. Fettet ska dallra._____.* hihi. 


Den här är ett MÅSTE att se. Haha den är grym, jag älskar den. Diggar städar'n(h) och security man asso.blin-k.



   Jag borde gå och duscha nu. Visst är det skönt att duscha? Det är så skönt när det precis lagom ljumma vattnet rinner nedför kroppen. Genom håret, ned på bröstet och magen, vattnet riktigt följer kurvorna, för att sedan skölja nedför.Gonatt♥




Gästinlägg - Isa


Tipsar om detta youtubeklipp:
http://www.youtube.com/watch?v=xp9Gm-aRe5A
Låten går att lyssna på Spotify också. Tummen upp. Ovärt klipp men roligt, eller det beror på vad man har för humor. (Dålig = du gillar detta)
Men alltså man blir fascinerad över alla japanska underhållningsprogram som finns - dom är så random. Sedan producerar ju Japan mycket skräckfilmer också, hjälp!
Nu ska vi äta bröd, nej jag menar lax.


16 bara sådär':D säg GRATTIS dåå^

   Dagen började bra med presenter på sängen. Fick då presentkort på H&M, Vero Moda och Bik Bok(av mami), en sådan där otroligt skön hårbottenkliare, en liten jättesöt prydnadssak(av syster min) och ett par Stereo Portable Handsfree(av mami) men tyvärr så fungerade inte det senare.. så det ska försöka fixas imorgon! Fick också sockerkaka, kaka och saft att äta då.

   Jag tog bussen kvart i 8 som var lite sen så smsade detta till folk i skolan och när jag kommer in i klassrummet (till mentorsgruppen) börjar alla sjunga(a) värsta gullit ju!

   Dagen fortsätter och jag får massa grattis(h) och sedan först får jag presenter från Karin. Lypsyl(önskat!), ett par jättesnygga örhängen och en ansiktsmask. Gullunge! Senare på so'n sjunger Sara och Isa för mig, härliga brudar det där! Och sist på dagen i skolan får jag foundation av Isa och Josse(tyckte att den jag hade var lite snuskig, höööööh).

   Dagen fortsatte och jag satte mig på bussen hem och satte mig framför datorn en stund och springer ut till bussen till dansen. Kommer till dansen och vi gör inte så mycket. Värmer upp, dansar igenom de gamla låtarna och kör 'lite' armstyrka..underbart..! Får några grattis till och den sista timmen på dansen sitter vi bara och softaaaaaaaaar med prat och catch up. Sedan åker jag hem igen och när jag kommer hem är morfar där och jag får pengar och en matta(jag valt ut tidigare). Mormor kunde inte komma, mår inte bra så extra kärlek till henne♥

 

Har denna växt upp till att bli 16år redan?då klarar man allt(A)


 Och nu sitter jag här och mår toppen faktiskt! Har varit hyper hela dagen och ingen med dåligt humör har lyckats göra mig nere:D helt otroligt!



    Tack ni som gjort dagen lyckad och mycket kärlek till er från er Isabella!♥

NyttÅr




   Nyår firades uppe hos Gottfridssons medfölk(A) hände inte mycket, myste mest framför tv och åt. Fortfarande mycket trevligt och kul:)

   Inga bilder togs men ngra kommer senare.



Ha ett härligt 2010 så ses vi nog!♥





RSS 2.0