LIKE A CRIMINAL, YOU STEAL IT FROM ME

Hemkommen från Möbelcupen nu, inte det bästa att berätta. Mitt eget lag åkte ut i andra gruppspelet mot Växjö som, som jag ändå måste säga, är ett mycket bra lag. MEN vi spelade faktiskt riktigt bra, och vilken kämparglöd! Det är inte varje dag man känner en sådan känsla av att vilja vinna så starkt. Det var underbart!
   Det andra laget åkte ut mot Mariestad, orättvist. Ni spelade så otroligt bra, en kämparglöd som bara den där också. Alla i laget spelade grymt och Emelie var nog fanimej bäst på hela dagen! Utomordentligt spelat. Det var många på läktarn där vi satt och kikade på matchen som berömde henne, många av motståndarnas hejjarklack. Vi i Våmbs hejjarklack satt där på läktarn och höll huvudet högt med näsorna i vädret. För stolta över lagets insats, det var vi helt klart. Matchen slutade 0-1, där målet gjordes med endast nio sekunder kvar av speltiden.
   Förövrigt var det riktigt kul att spela och förvånade var vi nog alla över hur bra vi kämpade, med tanke på den lite sämre inställningen till cupen tidigare i veckan. Ni är helt klart bäst tjejer, nästan så man blir förälskad i hela tjocka laget!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0