väntar

   SNART SÅ KOMMER SARA :D


tycker att vi är rätt söta bara sådär(a


det här var det 111 inlägget också, simpelt men speciellt(a)



inte okej

   Det är inte okej, så som du gör mot mig

valborg

Dagens låttext:
Vintern rasat ut bland våra fjällar,
drivans blommor sälta ner och dö.
Himlen ler i vårens ljusa kvällar,
solen kysser liv i skog och sjö.
Snart är sommarn här; i purpurvågor,
guldbelagda, azurskiftande 
ligga ängarne
i dagens lågor
och i lunden dansa källorne
Snart är sommarn...

Ja, jag kommer! Hälsen glada vindar,
ut till landet, ut till fåglarne,
att jag älskar dem till björk och lindar, 
sjö och berg jag vill dem återse.
Se dem än som i min barndoms stunder,
följa bäckens dans till klarnad sjö,
trastens sång i furuskogens luner, 
vattenfågelns lek kring fjärd och ö.
Se dem än...









  Idag är det valborg för er som har missat detta. Nu har jag städat rumemt lite smått och var rätt stolt över det. Så kommer syster och säger "märker ingen skillnad.hööhö".. Men anledningen till städningen är att älskade Nero sover över ikväll! Innan vi ska sova så blir det skultorp med My och så får vi se vad som händer. Får också se om jag kan försöka få mamma att låta oss vara ute längre. "Snela mamma"-fan vad jag saknar Grekland!
   Hoppas att vädret inte blir som det är sagt! Hoppas det håller upp, annars blir det inget kul jue. Hoppas på en underbar kväll, kan väl knappast bli något annat med Sara och My♥



   Nu innan Sara kommer ska jag försöka mig på so'n och fixa iordning mig lite till(a). Jag är föresten väldigt nöjd med håret. Självklart saknar jag det 'långa' håret men just nu är det korta finemang!



Kyss♥, ha en underbar Valborg!


EXTRA

   Jag har klippt lite till på håret(a)



heheheheh..busig(a)



sista veckorna

   Nu är det de sista veckorna i skolan. Det är sjukt. Bara några veckor kvar innan den sista dagen på Helenaskolan och sedan börjar gymnasiet efter sommarlovet. Är sjukt nervös och jag är inte helt hundra på om jag ska välja bygg lr inte, om jag ska byta lr ha kvar.
   Nu är det de sista proven som går också och har inte många läxor nu, det känns skönt men ändå känner jag mig jättestressad med alla inlämningar av uppsatser och för att inte prata om de nationella prov vi har kvar! Jag förstår verkligen de som sagt att de tappat betyg i slutet av nian. Innan detta har jag frågat mig själv hur man kan tappa när det är så lite kvar. Men nu förstår jag. Jag är helt slutkörd efter all stress och press nu det sista. Jag menar inte att skrämma upp de som ska börja nian så småningom men det är tufft nu, jag har inte tänkt på att det skulle vara såhär mycket. Men det är skönt att tänka att det snart är över och bara att chilla. Jag börjar också känna och börja tänka på att det kommer vara sorgligt när klassen skiljs åt. Men jag längtar till sista natten med gänget!:D

   Jag fick MVG på mitt fysikprov och kände att jag ville skryta om det lite:D jag är asstolt. Så nu hoppas jag på ett MVG i betyget. Sedan hade vi biologiprov idag, hoppas innerligt att det gick bra. Det handlade om genetik och örat. Det kändes väl rätt bra ända tills jag gick utanför dörren då jag fick reda på att jag fick ett minuspoäng pga att jag hade läst fel.... HÅLLER TUMMARNA!



Pusshej nu ska jag arbeta med so'n innan träningen.




bilder på nytt hår

   Här kommer bilder på mig och mitt nya hår ! Jag har börjat vänja mig och tycka om håret men ska nog gå till frissan och finslipa lite imorgon.
   Nu ska jag inte tjöta mer och ladda in bilderna.

förebild.oklippt på ett par månader

mellanbild.slingat

efterbild.slingat och klippt




   Sååå vad tycks?:)





Bild på det nyslingade

   Här kommer iaf en bild påd et nyslingade, "dock" inte klippt.



Nu hoppar jag in i duschen sedan är det natten.
 Natti♥



NYSLINGAT dt vet ni-men också NYKLIPPT

   Nu är jag också nyklippt! Hihi. Tyvärr blev dt inte så bra.. Men det växer ut och jag får ägna lite mer tid åt håret på morgonen, så enkelt är det. Jag är asnöjd med slingorna. Tack Anna-Karin! Nu på träningen fick jag många positiva kommentarer om håret, så jag är happy!:) och något lite nöjdare med håret. I skolan var det också en hel del positivt om slingorna i håret och det gjorde dagen. Till och med Tarzan kunde till slut erkänna att det var fint(a) Bilder kanske kommer senare ikväll eller imorgon, eftersom jag inte är hundra fräsch efter träningen så att jag kan fixa bilder på det nyklippta. Men kanske bilder på det slingade kan slängas in på ett hörn..

   Annars mås det riktigt bra, livet flyter på som vanligt och jag är en hyfsat glad människa när allt går som jag vill, och lite till.

puss♥

dagens låttext

Dagens låttext:
I give you my destiny.
I'm giving you all of me.
I want your symphony, singing in all that I am
At the top of my lungs, I'm giving it back.


   Ska försöka börja med so'n nu. Jag orkar inte den är jobbig. Men ska verkligen försöka nu.

Lyssna på den här:


kyss♥


FILMMÅSTE

   På tv4film går en helt underbar film just nu! Så alla som har kanalen och ser det här sätt på en och njut. Det är en film som ingen får missa att se. A Walk To Remember är filmens namn, kolla på den!

   Nu ska jag sätta mig för att kolla på den,smsa om du vill komma över!

Puss♥

fotbollsmatch/slingor!

   Vaknade kvart i elva idag och satte på mobilen och hade fått ett sms från Gottfridsson där det stod "du kan komma upp halv 12 så slingar hon dig då". Jag fixade iordning mig lite snabbt utan smink och mjukiskläder och åt lite snabbt och sprang upp dit. AK började fixa mitt hår med hätta och petade ut hårslingor bla bla. Sedan började hon sätta i det kladdiga så säger hon att hon inte är säker på om det räcker. Hon fortsätter och det visar sig att´det inte räcker, jag är faktiskt inte van vid eller tänker inte på att jag har rätt långt hår nu. Men det löser sig rätt bra ändå med olika lösningar. Nu är det bara lite silvershampo som gäller så topp(y)

   Iallafall så höll vi på till tio i tre och jag skulle när mitt lag spelar match på Claesborg klockan tre. Jag hinner precis duscha ur all blekning och slänga på mig kläder hemma hos Gottfridssons innan vi åker. Hinner inte fixa håret mer än att blåsa igenom det, och sminkning är det inte att tala om. Så åker dit osminkad,halvblött/nyslingat hår i chillkläder(a)mysigt.
   Vi vann med 6-0 och riktigt fint spel mellan oss i laget! GRATTIS:D

   Kom dock på/fick en påminnelse om att jag ska klippa mig så det var inte jättebra att slinga idag kanske.. men som sagt så blev det bra till slut.
Nu är bara problemet hur jag ska klippa mig. DamDamDam..


+att syrran är riktigt cool i sina militärkläder. Praktiserat en hel vecka på Trängregementet och har trivts något otroligt bra!


Nu ska jag slänga i mig rester av pajen från igår!
   Pusshej♥

Skräckis

   Hittade en skräckfilm nu så ska titta på den med syster a) Vacancy heter den och går på sexan, den är riktigt bra och läskig så den tycker jag att du ska kolla på. Kom hit om ni vill umgås. Men nu börjar den snart igen så ska dra och äta min paj framför skräckisen ;)


Ha det mysigt framför tv'n♥



Arenan har blivit mitt liv

   Drog till Helenahallen runt två idag för att träffa Berner och Linda och vi skulle kolla basket när Ryds pöjkar spelade. Dom vann. Sedan gick vi upp till arenan och träffade Isa där. Vi var där ett par timmar och träffade Emil, Mårten och någon Emil till igen, dessa killar jag och Sara träffade igår. Isa och jag strösade omkring där och sedan drog vi hem på Isas cykel runt halv sex efter att snackat lite med killarna. Jag drog hem och sedan blev det Praesto som var barnvakt och det var mysigt för vi pratade en hel del och dom kollade film. Vid halv tio gick jag de femtio meter hem och skulle äta men när jag och syster väl hade satt in pajen i ugnen och den stått där åtta minuter så ringer mamma som är på en liten fest hundra meter bort och säger att vi ska äta upp deras efterrätt. Vi går dit och åker i stort sett upp allt eftersom vi inte ätit något, rätt skämmigt. Men nu är vi hemma och har satt in pajen i ugnen och nu är den klar så ska äta den nu. Mums :)


puss hörs snart♥




SOLIGTand we like it

   Fan vad underbart med sol! JAG ÄLSKAR SVERIGE. Hoppas det håller sig hela dagen. Idag ska jag til arenan och spana lite efter mina boys. Drar nog ner med Berner nu först och sedan blir det nog så att jag träffar Isa och möjligtvis en del andra. Men nu hinner jag inte skriva mer för jag ska hoppa in i duchen. Så vi hörs ikv och hör av er under dagen så kanske vi ses.


saknar Grekland som in i helvete

pussochkram♥



ARENAN HELA DAGEN LÅNG

    Varit med sara på arenan idag där jag nu för tiden spenderar halva mitt liv i. Basketcup där så tänkte passa på att röja lite där en stund. Träffade mycket nytt och gammalt folk, det var asnajs! Basketen blev det lite kollat på också. SARAÄRDENBÄSTA.vet inte vad jag skulle göra utan dig. Älskar dig tjejen!♥


rätt söta har jag hört


   Hjärt- och lungräddning idag också. Det måste jag säga gick bra! Haha svårt att misslyckas. Fick ett intyg och nu kan man rädda liv:)





dagens låttext
if you want to leave
I can guarantee
you won´t find nobody
else like me


BAKAT

   Bakade igår förresten!:D



   MUMS! tips är att ta på after eight direkt efter att du tagit ut dom ur ugnen och låt det smälta på, gott som fan:D


jag ska nog ta och mumsa på en nu.
ses snart♥



TRÄNING

   Träningen idag gick sådär var inte riktigt med, men den var bara en timma så rätt soft. Men igår kändes allt på topp,och när allt var riktigt på toppen så får jag en smäll av sara och börjar blöda näsblod. Fan vad jag är trött på skiten, fast den här gången hade jag en anledning till att göra't men känns fail..


bilden är random men sommaren är nära!

   Sedan tog jag Absolut Torr i morse och fy fan vad det har svidit och gjort ont idag, jag har inte kunnat gör någonting och sedan på gympan kändes det ju på topp (y).. Absolut Torr är något jag verkligen rekommenderar även om du inte svettas mycket lr extremt som det står på förpackningen. Jag använder det och jag svettas inte mycket men det är så skönt att slippa tänka på det, slippa svettas över huvud taget - speciellt nu när sommaren med värme kommer. Enda nackdelen är som jag sa tidigare att det kan svida något regält,speciellt de första gångerna. Det är inte bra för dem med känslig hud(jag har känslig hud och jag överlever men jag måste ändå förvarna). Det är heller inte hundra procent säkert att det hjälper, men nästan! Den räcker också riktigt länge.


   Nej nu ska jag sluta prata om svett och sådant(a) Är förvirrad och sur på vädret nu också. Ärligt, när det snöade för några dagar sedan.. Det ska ju vara sommar. Regn är heller inget jag själv uppskattar men det var riktigt härligt på träningen igår, det finns inget härligare än att träna i regn! Vi har börjar spela på riktigt gräs nu också(h)

   Nu måste jag stänga ner så hörs vi imorgon!


puuusss♥


Dagens låttext:
Så mycket man kan göra,
borde och vill.
men mitt i allt så
ska man räcka till




LJUDFÖRFAN:D

   JAG ISABELLA LINNÉA STRÖM har ljud på datorn! :D jag är ashappy. Äntligen efter så många långa hemska månader! Så nu är det bara att ge förslag på låtar.videos.och allt sådant:)

en riktigt härlig låt :


så nu ska jag och syster baka något till gubbarna på mors jobb som tack(a)



TILLBAKA jao!

Hej jag är tillbaka:D

BILDERNA ÄR FRÅN SARA



Örebro måste jag säga var askul! Så kul har vi haft. Vi kom ju dit på fredagen och under den kvällen var det i stort sett bara att göra sig hemmastadd direkt och sedan var det ut på stan för att tömma en livsmedelsaffär på godis och dricka men det var så dyrt så blev bara en Cola. Sedan kom vi tillbaka efter någon timma med socialt umgänge i örebro stad,TJO.HEJ.TJATJA.HA EN TREVLIG KVÄLL,underbart för att äta lite baugetter och pålägg. Sedan gick vi ut igen och socialade oss något till och den kvällen var vi från Bolibompa och letade efter en skatt. Asså ärligt så går det inte förklara hur kul det var men askul.
Vi somnade hyfsat tidigt vid tre men eftersom vi gick upp rätt tidigt var jag trött. Vi åkte till Gustavsvikbadet tidigt på morgonen/förmiddagen. Det var kul,hade förväntat mig lite mer men vi fick nya kompisar:D höhö,det är faktiskt kul med rutschkanor i vatten oavsett ålder. Vi hade faktiskt kul! Men usch vad min bikini inte var kul,jag hann aldrig köpa en ny så fick ta min gamla och den var inte kul jao. Sedan efter det gick vi tillbaka till rummen fixas och så..
--> Vi gick till biosalong Filmstaden och skulle egentligen kollat på Alice i Underlandet men den gick inte då så fick gå på Remember Me. Jag ångrar inte en sekund att det blev den. Det är en av de bästa filmer jag har sett ! Asså fy fan i helvete vad den var fin! Jag storlipade i slutet av filmen,jag får tårar i ögonen bara jag skriver om det nu. Känslan då, hela filmen var underbar. Du måste bara se den, det är nästan ett måste.

Efter filmen åt vi på restaurang och jag tog en kycklingsallad.

Efter det var det till att gå till sina rum och senare var det ut och röja. Träffade bland andra Erik/Fredrik och Tomas/Alexander. Haha askul jue. Sedan drog vi hem och tjötade innan vi somnade.

Morgonen därpå försov vi oss och fick liten utskällning och sedan var det bara att packa och dra sig mot Bodaborg. Vill dit igen, ålder spelar ärligt ingen roll, det är lika kul oavsett. Vårat lag vann då, rätt bäst är vi annars fast synd att jag inte hamnade med Sara lr My.. Men kul ändå må jag säga.


sötnosar - love ya girls !


Nu är jag hemma och har packat upp för att bra tag sen jag började skriva det här inlägget. Jag är lite sur också för Karin skickade massa Melissa Horn-låtar till mig och jag kan inte lyssna på dom på mobilen och eftersom det fortfarande inte finns något ljud på datorn så är det inte kul.. Så om det finns någon där ute som har låtar med henne - säg till tack!


Nu ska jag snart nanna iaf. Imorgon är det skola och jag är astrött och jag har prov och massa läxor som jag inte kunnit i helgen. Läxorna ska fixas imorgon.

Puss♥och dröm sött



ÖREBRO över helgen

Drar till örebro nu :D

kyyyyyyyyyss♥



underbara superSara

bara för att den här flickan är underbar:)
&
bara för att vi är dundersnygga:)









   det är var vart så underbart väder nu så det är inte sant :D men...det ska regna och snöa imorgon så blir så trött på't. Nu är det inte långt till sommarlovet och efter det gymnasiet. längtar verkligen bara till det. Det är jätteläskigt men fatta vad kul :)
   I helgen blir det till Örebro och jag bara längtar ! MUMS så nu ska jag packa till detta och sedan får jag mysa med Mami eftersom hon fyller år om ni har missat det :)

GRATTIS MAMMA

packad♥


GRATTIS MAMI♥

   Min mor fyller år idag så denna dagen är något lite extra !
Mamma jag älskar dig av hela mitt hjärta ! Du är min Mami och vi har gått igenom så mycket tillsammans,även med bråk och skitsaker så har vi alltid varandra.jag finns alltid här för dig och jag vet att jag har dig.
Du är BÄST♥



Jag och min syster har bakat lite till henne och köpt en spegel och ett nattlinne som vi hoppas hon blir happy för:)


   Nu ska vi snart ge mor min presenterna från mig och min syster men också de från mormor&morfar !

P-p-p-puss♥

drar mig

    som cirka tio minuter åker jag med bussen ned mot stan för att träffa mojo♥inte vart med på aslänge ! jag ska också köpa bakelser,för Mami fyller år imorgon !!! och så kanske solglasögon t mig själv.

   idag slapp vi sista lektionen,asnajs,och vad som gjorde det tio gånger så mycket bättre var att det var engelskalektionen vi skippade !:D

   Vi har också börjat prata om 'spexfotot' som alla nior gör sista året på högstadiet.fick reda på att det i år är tema på vad det ska vara för kort...så jävla dåligt,ärligt.och så var temat historia,annan 1900-talet.ÅH vad kul.usch så fail asså ! vi i 9e har röstat fram olika förslag på vad vårat ska vara. antingen Vikingar på en båt,Evolutionen,Egypten med Cleopatra och så,Antikens Rom med colosseum.sedan ett alternativ till som jag ej kommer ihåg ;s


men nu drar jag ut till bussen så jag hinner med den (a)
kyss♥



liteBILDER FRÅN ULLARED

lite smått hur vi bodde
lite smått hur vi bodde
jag och amanda
jag och amanda
lollo och sarah
lollo och sarah
rätt mys i vår lilla stuga
jag och amanda
rätt mys i vår lilla stuga    jag och amanda
lisa.linn.lollo och ebba
lisa.linn.lollo och ebba
sarah.bella och amanda
sarah.bella och amanda
lillla sarah
sarah
en skymt av ebba.lollo och emelie
en skymt av ebba.lollo och emelie
fanny.lollo och sarah
fanny.lollo och sarah
amanda.sarah och lollo
amanda.sarah och lollo
busigt.
busigt.

dock inte många bilder lr stor variation.men vi hade annat att göra än att fixa kort;)

I LIKE BIG BUTS AND I CAN NOT LIE

   I torsdags drog det iväg till Ullared på fotbollsläger som jag hoppas att ni flesta har uppfattat.ska sammanfatta lite kort var vi gjorde och allt kommer nt komma i ordning och så för mitt minne är inte det bästa:)

TORSDAG
   *packade en resväska,en träningsväska och en ryggsäck och jag förstår inte riktigt vad jag hade med mig.
   *samligen var på classeborg halv fem.släpptes av där och åkte därifrån runt tjugo/kvart i fem.åkte med Ward,Carlbom och Swärd.Resan tog cirkus två och en halv timma,något sådär segt.
   *Kom ned och fick våra stugnycklar,jag fick sova med Ward,Carlbom och Åkesson:) gjorde oss hemmastadda och inte så mycket mer än att flöta utan godis,vi hann inte dra bort till Gekås för att köpa och det enda jag hade med mig var popcorn som vi poppade(utan salt dock..).som sagt i stort sett hela kvällen spenderades i stugan med sejjorna*.

FREDAG
   *gick upp cirkus klockan nio och åt frukost.sedan var det träning klockan elva,den började cirkus tjugo över och slutade halv två.
   *kutade till Gekås efter maten för att gå där någon timma.på den tiden handlade jag upp för sexhundrakronor..helt jävla stört för jag vet inte vad jag köpte !?
   *sedan drog vi tillbaka till stugorna för att skynda oss att göra oss redo för träningen som började klockan fem och slutade halv sju.
   *sedan drog vi till stugorna och lagade mat.
   *en lek,typ:)
   *stugan med flöt + godis denna gången;d berner,johansson,syster och gottfridsson kom över en stund och så:)

LÖRDAG
   *träningen började klockan halv nio så vi gick upp klockan sju,ysch vi hade inte sovit mycket.
   *efter den träningen gick vi hem,år och lade oss för att vila.
   *sedan vare match klockan två så vi hade samling klockan ett.matchen förlorade vi med fem-två mot varberg,själv släppt jag in fyra av dessa.matchen var förövrigt helt jävla störd ! domarn sög,de vi mötte var nästan dubbelt så gamla som de flesta av oss och ah et var ingen kul match,speciellt inte nadra halvlek då jag stod i målet..
   *efter matchen skyndade vi oss allt vi kunde och jag,carlbom,åkesson,ward,berner,johansson och syster(?)lade väskorna i en kundvagn och  mosade iväg till Gekås direkt efter matchen för att hinna gå en stund ! då betalade jag cirkus tvåhundra kronor..
   *efter det drog vi hem til stugan och lagade mat.
   *senare på kvällen hade vi fyrkamp,stuga mot stuga.
#vi hade flodrace - kom fyra av fem
#träffa flaskor med snöbollar - vi kom trea av fem
#hitta saker.en kona stor som liten,en burk ölburk som colaburk,herrsko som inte var vår egen och en människa som vi inte kände.så jävla kul och så söt var den lilla flicka vi tog - vi kom trea av fem
#och till sist kundvagnsrace - vet jag ärligt inte vart vi kom ;s
   Hela tävlingen sammanlagt kom vi trea ! ;g
*sedan var det bara att ha de gött på kvällen med nästan hela laget inne i vår stuga med heta linjen och skit och flöt och tv :)

SÖNDAG
*gick vi upp vid nio för att äta frukost och får reda på att vis ka vara ute ur rummen halv elva och inte elva.sås ka vi ha städat och packat och ätit.vi hann men själv så var man lite seg..
*sedan var det inspektion och vi klarade oss bra förutom att täckena var felvikta .__.'

sedan åkte vi hem med Gottfridsson's och vi gick på Gekås några timmar och sedan åkte vi hem :D
riktigt kul har det varit ! lägger upp mer bilder och lista på vad jag köpt senare,hoppas någon orkat läsa (a)


nu drar jag ut med sara♥
puuuuuuss♥



home'sweetHome

  Hemma ! Nu är jag hemma från Ullared och Gekås,fattigare på pengar,dock rikare på saker. Jag köpte upp för nästan tusenKr,helt otroligt och jag fattar inte vad som kostade så mycket eftersom ingenting av det jag köpte kostade över hundraKr.vell,nöjd jag iaf:)

   Jag varken hinner lr orkar lägga upp något mer idag men vi hörs imorgon !


sommar och sol,nästan faktiskt.vårkänslan,den finns här

   Idag var premiären för cp'gungan,riktigt stort måste jag säga ! :D

Natti♥


Dagens låttext:

You are the light
of the end
of the tunnel,
the break of the day



Ullared.Läger.jaoo



   Varit hemma några timmar nu och packingen är i stort sett klar,rätt gött må jag säga.Åt tomtegröt precis,visserligen vill jag ju ha sommar men lite gröt mmm..Om någon timme drar det iväg bort mot Ullared på träningslägret ! hihi,hoppas det blir kul.
   rätt skönt med två lektioner idag,höhöh. 
             "eh,eh,eh.vi måste på toa !"

   men nu har jag inget att göra i en timma,rätt jobbigt får jag säga.men ni får messa massa i helgen ao !:)


dagens låttext,back on track :

I'll be with you
I'll be there for you always
Always and always
Just look over your shoulder
Just look over your shoulder
Just look over your shoulder
I'll be there always


Pusshej,hörs om några dagar♥



te !

   hej måste börja med att säga att dagen började riktigt bra,jag drack te ! jag är faktiskt rätt stolt(h)



   dagen i skolan har varit okej för att vara en onsdag,rätt softisch(för att vara onsdag) ! något speciellt i skolan hände väl inte ? fick reda på betyget på fysikredovisningen,vg+/mvg-.och kemiprovet,vg(+), hyfsat nöjd:)

   efter skolan gick jag till stan med sara♥ och hämtade ut målvaktshandskar,dessa sitter perfekt til skillnad från de förra.skulle kolla på bh också och så skulle jag köpa solglasögon men kom sedan på att jag ska till ullared imorgon till söndag ! ska dit på träningsläger med fotbollen,ska bli riktigt najs. har dock inte packat än och jag ser inte fram mot det,men det fixas imorgon hade jag tänkt.har skrivit en packlista(h

   efter staden med sara träffade jag johan och så gick vi hem till honom,umgicks en stund men sedan åkte jag iväg lite innan fem för att förbereda mig inför träningen.när jag gick höll han på att baka pizza,^o),ingen aning om hur denna blev.host. träningen idag gick väl sådär annars.



   nu är jag nyduschad och är nästan redo för att krypa ner i sängen,mysigt(a)


hörs om några dagar om inte en kortis imorgon !
kyssochsmek♥pårumpanblek

common

   hej,jag är normal och så :)

saknar Grekland som in i helvete kan jag säga ! vill bara packa resväskan och åka..
(bilden är därifrån)


   kom hem från dansen för en stund sedan och har ätit..nu har jag inget att göra,för vi har inga läxor:Dvisst redovisning i engelskan,ah.. vill umgås,kom hit,nu typ.

   det enda man behöver tänka på är att packa till träningslägret torsdag till söndag ! Ullared;gspela fotboll,fotboll,fotboll...och SHOPPA.har ärligt aldrig varit på ullared än..ska bli riktigt najs !


pusssmsa♥




pengar är mums

   jag glömde berätta en liten ovärd grej föresten ! ringde till Calles Bygg för en stund sen och ville prata om min lön som jag fick pappaer om förra veckan,jag fick nämligen betala skatt vilket inte jag ville lr skulle..så jag ringde dit,presenterade mig och förklara något klumpigt och osammanhängande min situation.jag sa också att jag redan hade skickat in ett papper om att jag nt ska behöva betala skatt förra gången jag arbetade där,jag får inte så mycket lön och ska slippa detta som sextonåring lr något sådant.sedan förklarade hon att det har ändrats,att det tas bort i årsskiftet..yey..och att jag måste skicka in det varje år.hm.så nu fick jag betala skatt:(

   nu ska jag bara ringa dit om några dagar och försäkra mig om sommarjobbet där !:)

nu måste jag verkligen dra,pusshej:*






väder och vind.och så

   snart drar det iväg till dansen,men innan dess ska jag äta och blogga en kortis.Gjorde vår redovisning i fysiken som är så kul idag,gick rätt hyfsat får jag säga.fast johan såg något skeptisk ut så får la se.annars har dagen varit riktigt lugn och jag var riktigt trött,så lite flum inblandat i dagens aktiviteter.
    vädret idag var bättre än igår,fatta att jag hade tagit livet av något om den hade legat kvar vit och hemsk...det ska bli sommar,okej?:)


förövrigt är bilden riktigt snygg och så saknar jag simningen !

   efter skolan drog jag till staden en stund med linnea,cirkus femton minuter,trevligt trevligt.testade en bh men den såg rätt konstig ut på,annars riktigt söt ! får se vad det blir för köp.skulle träffat johan också,blev inte så.

   men nu måste jag dock äta så vi ses kanske något senare !

see'you♥



ledarutbildningsexamen - tiiiiep

   kom precis hem efter ah,rubriken,så nu äre så att jag är en lagligt utbildad ledare. Vi fick planera ett alldeles eget läger,jag och pauline tsms, och sedan var det till att redovisa för gruppen.tummen upp för det var provet (y' fick pizza,jag tog en kycklingrulle.jag åt nästan upp hela,och den var huge:$ !



ah,precis,kristen och allt det där..(:


   tidigare idag var jag med tarzan och karin,och jobbade 'mycket' med ön..underbart kul:)..

sedan sov jag inte något inatt,riktigt läskigt.somnade fem i morse.gjorde då massa skumt..:)

men nu ska en av de sjutton nya ledarna sova så gott !
gonatt♥



mormor&morfar

   Nu är mormor och morfar här så det får bli en kortis.har ätit nu.det blev chivapchichi,vettifan hur det stavas(a),med grönsaker och typ något liknande pitabröd.det var faktiskt riktigt gott ! nu stannar dom en stund till, ni är så otroligt snälla,älskar er mormor och morfar♥ ni förstår inte hur mycket ni betyder,skulle inte varit samma person utan er.ni betyder så otroligt mycket.skulle inte klara mig utan er.ni har varit en så stor del i mitt liv,ni har stöttat oss genom allt.ni är bäst !



som sagt,mormor och morfar är underbara - kolla bilden bara,den säger allt !!!

men nu ska jag vara social, senare får jag se hur dagen blir.


puss&kram♥



natti :*

   nu blire natten.det jobbiga nu är att jag ska borsta tänderna,men något som är ännu jobbigare är att jag har vattenfast marcara som inte är borttvättad.__.' usch !

hoppas jag sover inatt och att ni gör det samma
pussgonatt♥




tjock? ah :)

   Sara hoppade iväg hem till sig för cirkus trettio minuter sedan och efter en heldag med henne mår jag riktigt bra just nu :)
   Det senaste efter maten var nu att ligga inne på mitt rum och mysa med massa prat och musik,riktigt gött om jag ska vara ärlig !

   Jag har nu precis ätit en bit kladdkaka med daimklass,mmmmums..och innan dess lite godis. Jag är riktigt trött,både på hur jag känner mig och allmänt.men jag känner för att göra något,gå ut och gå vore inte helt fel.



   Imorgon kommer mormor&morfar på middag,blir trevligt,och sedan får jag se vad dagen kommer med.






tjohoppsan

   käraste sara nero är äntligen här nu ! hihihihihihihihihihih..mysigt,kul,happy äntligen :D
mys ska ut snart,tror jag,hehe.festa hela natten såklart.asså vad annars ? tieeeep,nä bus.
vi åkte buss tidigare,höhö,det gick...bra...gubbjäveln kasta av oss vid ryd/hasslum.och sedan ville han inte köra tillbaka oss,busshelvete.men vi kom hem sedan av en trevlig busschaufför,"ta ned futererna,det inte blir värme annarse.hur du sitter?" han var jättegullig och körde hem oss sedan,tjugofem minuter senare bara,jätte..kul.

   pöskmidda' sen när vi kom hem,mumsigt faktiskt med "färsk fryst potatis",kötbullar,prinskorv,sill och så vidare..






kyssochsmek♥tillhansomsvek

 


GLA' PEOSK

   Glad påsk alla där ute ! underbart väder ute,helt otroligt.dagen kommer tillbringas med sara som äntligen är hemma:D längtat som fan efter dig gumman ! så snart drar det iväg.ikv blir det också påskmiddag med familjen och sedan får vi se vad som väntar den senare kvällen,känner verkligen för att hitta på något.annars så mås det ganska bra med tanke på allt som hänt,måste bara prata.och på tal om ingenting så måsta jag klippa mig,kan någon gissa hur lngsedan det var nu?kan nästan kalla det snuskigt O.o anyway,nu dras det iväg till sara.hörs och ha en underbar påsk,det hade jag tänkt att ha.





KyssochNypiStjärten




SOLSIDAN

   asså gud kollar på soldidan nu,det är så grymt så det är inte sant !







saknar dig! kyssen :*


staden med Mojo - &tjockis

   Träffade mojo mitt i centrum tjugo i fyra.kände att jag behövde prata med någon,tack för att du finns.du är bäst♥först pratade vi en hel del,var för längesedan nu igen.efter tjötet vid ritas fortsatte det på donken och tjockade oss lite extra,glass och pommes,kan inte förstå riktigt hur gott det är att flöta;g



   Nu är Ellie m. familj här och har ätit tacos för inte så längesedan.och nu hörde jag ordet efterrätt och kladdkaka från tvrummet och är redan på väg bort ! senare vet jag att vi har ett och ett halvt kilogram godis i köket också eftersom det var jag som köpte det,mmmm.lite tjockis annars för jag köpte det dagen efter att jag och Johan hade köpt ett och ett halvt kilo godis .TJOCKIS - vadådå:$

FICK OCKSÅ REDA PÅ ATT 'ÄLSKAD OCH SAKNAD AV MIG' IS BACK IN SVERIGE.äntligen !♥

pussochkram nu ska jag bli tjock O.o



ah

   haha.



nyduschad och trött efter en lång natt sitter jag nu vid datorn.inatt kommer sötaste hem♥saknad som herpes.jag är hungrig fastän jag precis åt,tjockis p: ska fixa mig för en titt på stan med mojo'älskling,inte träffats på ett bra tag.har haft annat för mig så har missat att umgås med andra.

pusshej.hörs senare.love

.punkt

Jag öppnade mig
och du svek mig
Men jag förstår dig,
jag gjorde nästan samma sak när jag valde dig
Jag var så lycklig,
jag hade någon i mitt liv.och så ska jag*förstöra allt
Jag kunde känna att någon älskade mig
och att jag betydde något,
något att leva för
Du gjorde rätt,
du hade bara sårat mig mer om du fortsatt
Jag hoppas från botten av mitt hjärta att du blir lycklig,
hoppas du förstår det,
och att jag blir desamma
Du ÄR min vän
och jag önskar att vi håller ihop som så


Du betyder fortfarande så otroligt mycket
och
jag älskar dig killen:)




hur fan kunde jag tro
att jag kunde få vara lycklig utan straff


jag behöver bara en axel att luta mig mot(s,kom hem nu)

*går att diskutera



fan

jag ska alltid förstöra allt




singel,som alltid,igen.jag älskar dig fortfarande kompis♥jag finns här

men jag behövder någon att prata med,precis som du har

herpes

 jag orkar inte.jag orkar,jag måste.jag är inte stark nog.jag är stark.vad trött jag är på mig själv.beskviken på mig själv.jag ska sluta,förlåt.det blir bra,okej?

orolig,översocial,tånoring med liv - hurså?:)

   Agger gjorde precis ett riktigt snyggt iskallt mål !






puss:*


önskar PÅSKHAREN

   Jag skulle lämna gamla spel till Ekebecken idag så jag fråga Praesto,eftersom älskJ nt var kvar.. Vi gick dit med två kassar och kom hem med noll,som väntat. Vi gick först in genom den vanliga grinden och knackade på enrédörren,den var låst och ingen öppnade. Vi gick runt till det 'nya' huset men gick och knackade på endast personal eftersom det lös en lampa där. Vi knackade på och kollade in men ingen var där..så vi gick in genom grind nummer två. Vi gick uppför rampen och Lisa knackade på och öppnade sen dörren och vi gick in."Hallå" hörde jag mig själv och Lisa ropa,men inget svar tillbaka. Vi gick in och kollade i alla rum som var öppna men ingen människa eller liten varelse syntes till.

   det här blev resultatet





        HIHI BUSIGT:$



kyss nu drar jag soon till Mojo♥

ÄNTLIGEN

   Tillbaka:D efter allt tjat och stön så ska jag försöka. Det är hänt något otroligt mycket under dessa veckor som gått. Har varit med underbaraste något otroligt mycket,jag är lycklig♥orolig(&antagligen löjlig)men lycklig. Jag har också varit på kalas,grattis Josefin och Matilda!

   Nationellaproven har inte varit lite oroande de senaste veckorna,fatta om det inte går bra? Inget jag orkar tänka på nu ändå,för det är påsklov! Fatta vad skönt,bara sova sova sova och ännu lite mer sova,wonderful(a) jag jobbar inte denna veckan,har varit skönt att kunna vila upp sig inför de 10 veckor som är kvar nu. Bara 10 veckor kvar på Helenaskolan,det är rätt sjukt. Tänk att vi har gått på den här skolan 3 år snart,och nu börjar gymnasiet. Läskigt värre. Jag längtar efter att börja om på nytt och träffa nytt folk:) men nu ska vi skiljas från klasskompisarna och antagligen ännu fler från skolan. Vi är kanske inte en jättesammanhållen klass men det ändå är Vi i vår klass,kommer sakna er som fan !



o-o-och jag vet,snyggaste,tiiiep


   Och nu är det så att jag saknar käraste bästaste något otroligt,jättelängesen nu kom hem!:(♥


glad påsk och kyss♥ :*

RSS 2.0