Dansuppvisning

   Imorgon är det dansuppvisning för vår grupp. Det blir inte stort, men alltid något! Kom den som vill ;G
Antingen i Loke eller den större lokalen i Valhall. Runt 18.00. Smsa imorgon om ni ska komma, då vet jag mera. Najs blir det iaf :D Hoppas jag..(y)



Amy och jag.vi har en egen liten koreografi som blir en liten surprise imorgon!



Kyss!♥


Dagens låt

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughin' with you
I'm thinkin' that all that still matters is love ever after
After the life we've been through
'Cause I know there's no life after you







Sommarjobb :D

   Jag fick sommarjobbet på Calles Bygg :D And I'm soooo happy! 3-4 veckor i början av lovet, sedan kanske i augusti också! YEAH!




   Nu jävlar ska det jobbas! :D



Dans

   På tisdag är det dansuppvisning för mig. Så många som vill får komma och ska komma. Det är antingen i Loke eller den stora hallen, Valhall. Update imorgon! :)



Bilderna är från dansuppvisningen i UKM



Sedan vill jag också påminna om att jag kanske är i tidningen imorgon eller på tisdag. Kolla in! ;)



Natti♥

Dagens låttext

Vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker såga nu
så får du mig ändå
Om du trollar bort mig
långt från dig
och lurar hem mig
med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå
för vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå


Hittade låten när jag kollade på Gabbis blogg (a)

   I stort sätt varje låttext passar bra in på hur jag känner eller hur livet är för mig nu,tar rätt lång tid att hitta rätt låttext varje gång. Fast vissa tycker jag bara är fina och lägger ut dem efter det (y)



Mors dag!

Min mamma är rätt tuff!




Fångarna från Alcatraz (hälsar Mami)


   Jag älskar dig så otroligt mycket Mami! Du är mitt allt, du finns där. Vi är bundna till varandra hela livet, och oavsett vad så kommer vi ha varandra. Vi har ett så starkt band. Du är min Mami! Det finns inte ord för vad du betyder för mig, vad du gör för mig eller hur mycket jag älskar dig. Hoppas tre ord räcker. Jag Älskar Dig!



The day of today!

   Först klassfotbollen med Elsa! Vet inte riktigt vad vi gjorde där men det var riktigt najs att vara där och kolla på fotbollen. Man blir bara så spelsugen ju! Träffade en hel del fölk idag med,inget undantag där nej. Sedan drog vi til donken för att äta något litet. Efter det drog Elsa hem och jag åkte tillbaka till klassfotbollen igen. Mötte syster och Elli. Dom följde Timmersdala. Gick riktigt bra och för 98orna vann de,Timmersdala alltså. Tyvärr förorade Timmersdalas 98or i finalen.. Anton,målvakten,skadades något regält på ett inte kul ställe. Hoppas det går bra! Krya!

   Efter finalerna åkte jag och syster hem för att vräka i oss körv och pastaskruvar för vi hade bråttom iväg. Idag klockan halv fem skulle vi nämligen sätta upp planscher mot droger och sådan skit. Jag och Elsa fick åka till Värsås och Igelstorp. Gick på mindre än en timma, vi hade tur. Syster, mor och Gottfridsson är fortfarande där ute och arbetar.



   Fint väder nu förresten! Imorgon ska det visst vara lite växlande väder men sedan är det bara sol! :D


kyss♥nu ska jag försöka hinna baka något till mami innan hon kommer hem!

Utvisad...

   Idag var det faktiskt klassfotbollen med Nero! Eller ja, inte mer än i fyrtiofem minuter men det var bättre än inget ;) Det var faktiskt kallt och så såg det ut att börja regna..så var och en åkte hem till sitt.



   Sedan var det off and go till matchen som började klockan tre. Motståndarna var sena och jag trodde fan inte att dom skulle komma? Men det gjorde dom och medans vi "väntade" på dem började det först åska, sedan kom regnet och efter det hagel. Idag? Hagel? Det ska vara sommar Gud, eller vem fan det nu är som bestämmer vädret... Vi började värma upp i varje fall och när vi kom upp på planen var det som en jefla bassäng? Det både haglade, regnade och var sol under uppvärmningen. Efter första gången jag slängde mig på uppvärmningen var det ingen idé att ens bry sig om hur jag själv såg ut.. Helt och hållet neddrängt i lera och vatten. Friscopojkarna, motståndarna, kom i alla fall upp precis när vi hade börjat förbereda oss för matchstart och fick inte mycket till uppvärmning innan matchen startade. Det gick så jävla bra idag, har inte känt såhär bra på hur långe sedan som helst! Asgött :D Vi gjorde första målet. Dom gjorde ett och det blev lika. Sedan gjorde vi ett till som Amanda Johansson nickade in. Sedan med cirka tio minuter kvar begicks något slags misstag i bak och en av deras toppar kommer i friläge, jag är redan på väg ut och slänger mig utanför straffområdet med benen och missar bollen och kapar henne... Hon fälls. Jag får rött kort för kapning i friläge... För er som inte har fattat eller vet så är jag målvakt. Vi har alltså ingen målvakt. Ellinor är så grym så hon ställer upp. Hon har aldrig stått i mål, men hon är inte rädd för bollen.. Så jävla grym är du Ellinor! På frisparken från kapningen gör de mål. Det blir också det sista. Med tio spelare och ingen ordinarie målvakt de sista tio minuterna gick det bra ändå. Bra spelat tjejer!

   BTW så är jag avstängd från nästa match också.. Peter sa efteråt att jag kanske hade fått spela nästa A-lagsmatch om jag inte blivit utvisad. Kul kul...




Hmm♥

För en timmesedans låttext

You're the reason I believe you're the reason I sing
You're the reason angels tangle me in heavenly things
It's been a long road so hard and cold
But you keepin' me warm with your heart of gold







Avatar

   Ikväll blev det Sara Nero, den bästa, hemma själva. Hyperdamp hela kvällen. Har inte varit sån här på..ah..fan aldrig. Underbart var det att få ut all skit. Jag sak inte försöka förklara ens, jag bara svamlar. Vi beställde i alla fall bland annat en pizza, kebab förfan, för 140 kronor. 140 kronor?! För en vanlig Kebabspecial 3 med pommes och hemkörning. Undrat hela kvällen om det kan stämma? Men jag vågade inte fråga när dom lämnade pizzan. Usch så pinsamt! Iaf så åt Sara endast en fjärdedel av pizzan och jag en fjärdedel och en åttondel, hur det nu går ihop. Här har jag betalat 140 kronor för en måltid och så äter vi inte ens upp skiten.. Blev lite flöt efter det med och läsk. Samtidigt som Avatar var på, Mami har köpt den! Asbra film! Började nästan gråta..men var inte tillräckigt inne i filmen med Sara här. Vi pratar för mycket, och så försökte jag hålla tjejen vid liv under filmen. En helt galen och helflum kväll, shit alltså. Så trötta så det är inte sant.





   Imorgon, innan matchen klockan tre, blir det till att kolla på Klassfotbollen som äger rum här i Skövde imorgon och på söndag. Jag ska bli brun imorgon(h)



Go'natt♥

Kvarsittning cirkus 150 pers

   Mentorerna ringde hem till alla elever som var med på vattenkriget och berättade för föräldrarna vad som hade skett. Trots att jag hade förvarnat mami redan innan vattenkriget mot Vasa så blev det lite hyper.. Shit asså. I alla fall så blir det kvarsittning för cirka 150 pers nästa vecka, icke ma-no på måndag och vi i ma-no på tisdag. Känns värt och så. Känns dock inte direkt som ett straff. Men om det händer igen har dom hotat med att man inte får åka till sista natten med gänget. Varför göra en sådan STOR sak av det när det har varit så många år innan? Löjligt bara. Nästa vattenkrig blir kul! ;G Vasa ska ju ha sin revansch?



bilden tagen av/från Max, när Helena är på väg mot Vasa. Mäktigt fan!'



Stöpenskolan

   Dagsverke igår så jag och syster åkte ut till mormor och morfar i Stöpen iförrgår till igår för att hjälpa till. Där träffade vi söta nya vänner(y)... Spelade fotboll senare på kvällen, jag och syster mot 13 gajs, toppen! Vi vann.. Sedan igår, torsdag, gick vi till Stöpenskolan för att kolla läget. Träffade först Jennie Gustavsson, hon visade oss runt, tog cirka två till tre minuter att visa hela skolan, den är så stor och så:) Sedan Adam Gustafsson lite snabbt dära.. Och några till träffade vi lite snabbt. Sedan kom Irma och Myggan och Sebastian får jag inte glömma :D  Fatta att det har gått år och dar sedan vi träffades! Saknat er som in i helvete tjejer.. Följde sedan med dom på lektion, sedan träffade vi några nya och några gamla till för att sedan träffa Jennie igen... Axel blev det en kortis i matsalen att hälsa på! Osv.. Sedan gick vi tillbaka till skolan senare och sa hejdå. En tår här och där:)

Underbart var det att träffa så många under hela dagen!

Och kolla vad jag hittade, måste visa vilken undertbart mysig skola..


Myggan till vänster

Sebastian till vänster, Clara? till höger

Axel längst till vänster, Sebastian i mitten och Clara? bredvid

Det var dessa bilder jag hittade :)

Ah, nästan så att man funderade på att byta skola ett tag. Saknade människor hm..



tack för kvällen btw!

   Glömde tacka för kvällen tisdags. Hos Wenäll(y) tack till värden själv Linnea, Karin, Josse, Carro och Matida! Också ett extra tack till Nero och hennes boi :D sedan kom jag med en suprise - Calle, trevligt trevligt! :)

   Började kolla på "Alice i underlandet" med Johnny Depp. Hängde inte riktigt med i den så vi bytte.. INTE KUL. Linnea satte i Titanic.. Den jag, Carro, Linnea och hennes syster gjorde för vad som visst var tre år sedan.. J-ä-t-t-e kul måste jag säga :D .__.'

   Myyyysigt annars :)



so sweet(a)


ty!♥

skrääääääll

   Taggat som fan och så ska allt tabba sig, varför med 94orna för? Polisen har inget där att göra ändå.. Vad ska dom göra, skälla ut oss för något som inte ens är olagligt.. Töntar. Det var annars mäktigt att så många från Helena var med! Trots att hälften gick efter halva vägen dit. Mötte inga Vasa på vägen dit, inte heller när vi kom dit. Vasas lärare låste in eleverna och lärarna gick ut och filmade.. Polisen kom.. Sedan drog jag och i stort sett alla tjejer tillbaka till Helena, hittade inte pojkarna. Senare kom killarna i klassen tillbaka och berättade att vi vann :D Skulle vart kvar asså. Bra jobbat för fan!



fortfarande några kvar! men nu jävlar ska det fyllas till på fredag, nästa vecka och sista veckan..



Puuuuuss♥

lyxig frukost

   I morse åt jag jordgubbar till frukost :D



"inställt..."

   Idag skulle det som de flesta vet varit vattenkrig mellan Helena och Vasa. Men eftersom alla lärare visste och hade inkallat "förstärkning" så ställde vi in skiten.. När jag såg polisen komma i morse, vet inte hur mycket jag skrattade :) FAIL. Men smarta som Vasas elever är kommer dom idag ändå.. Hela sexton stycken från Vasa och bara några sådär mindre går emot fgrån Helena. Blabla.. Sedan ställer sig polisen vid Commerce.. Snälla söta rara ni.. haha! Fail, men fan vad kul det kommer bli :D



   Nu hinner jag inte skriva mycket mer för nu kommer Sara och Chrillis, snart också Calle så drar vi till Linnea för att kolla Eurovision. Det blir mys :D


Pusshej♥

kom på en sak...

   ...jag har faktiskt slingat håret! Har glömt att lägga in en bild på det. Så här kommer det :D


smutsig spegel..



   Rätt gött med träning idag annars. Att slänga sig som målvakt efter att det har ösregnat är det bästa som finns! Smutsigt, lerigt, blött och slaskigt MUMS :D


God Natt♥

Rainy dag today!

   Vilket jävla väder! Shieeet.. Cyklade hem i mitt i det vädret idag, blev lite våt sådär... Hihi (a)
Jag hade tänkt sola idag, men ja..



För er som inte ser, är jag rätt blööööt





   Ärligt fan vad löjligt. Som de flesta vet så är det vattenkrig mellan Helena och Vasa varje år. Alla vet också att vi inte får det. Alla vet också att det kommer att hända oavsett vad. Och nu vet också hela Helena om att polisen kommer komma... Töntigt. Tror dom att det kommer stoppa't? Nänä..



Kyss♥

Dagens låt

Idag fick det bli en hel text, ber er läsa den. Fin text. Perfekt. Nu. Då.

Det är dags att tänka efter
och jag vill inte följa med
det har regnat hela sommaren
och jag känner med det

Jag ville vänta tills du frågade
och du frågade tillslut
jag hörde sånger i mitt huvud
men dom kom aldrig ut

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Du ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann

Jag vet precis vad du känner
fast du aldrig sagt ett ord
du har viljan att bli större
här är du redan stor

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig







Jennifer Mimmi Ström, min syster, visade den här låten för mig precis.
Hon känner mig alltför väl..Jag älskar dig syster♥:)



matchen gick toppen :D

   Sitter här och verkligen nördar fc. Och vi älskarT!
Precis spelat match i Hova med 95orna, vi vann kan jag börja med att säga. 7-1, rätt grymt må jag säga! Hihi(a)

Har försäkt solat så mycket jag kunde i det mulna vädret fram till matchssamlingen, gick väl sisådär!
Nu äter jag också kladdkakemuffins som jag och kära syster bakade igår, det finns några kvar;G


Jag VET att ni älskar mobilbilderna :D


Nu ska syster in och jobba med läxor, duktig tjej!


Kyss♥


Tillbaka för stunden!

   Förlåt, jag har varit borta ett tag nu.. Jag har inte riktigt orkat vara aktiv här, inte på datorn över huvud taget men det ska det bli ändring på! Det har nog hänt en hel del sen senast och jag tänkte uppdatera om det jag kommer ihåg.
   Vi har fått information om "Sista natten med gänget", längtar som fan! Har redan betalat och allt är klart, fick biljett nr 0002. Den bästa fick 0001 ;G



   Jag har också fått de första myggbetten för i år, inte speciellt gillat men det betyder att det börjar bli sommar! Var precis ute och spelade fotboll med syster, i SHORTS, linne och T-shirt! Helt otroligt varmt har det varit idag och älskarT. Visserligen blev jag nedbrottad av en liten skitunge vid namn Axel, sju år. Så nära våldtagen man kan bli och slagen till marken...

   Igår slingade jag också systers hår. Det blev riktigt bra, lite mer liv i det! Hon är dock inte jättenöjd, men det bleks ju mer snart eftersom det är sommar! Höll på med håret i sex timmar sammanlagt;s
   Idag slingade jag mitt eget hår, med lite hjälp av syster såklart. Tack! Det blev ganska bra (y)
Igår skulle det kanske blivit med Sara, Calle, Chrillis och Felix. Fick ej för mami, så det får bli en annan dag. Dom verkade ha det så bra utan mig ändå :D

   Nu kom Elli med mor så får dra mig nu. Ska bara passa på att säga att det är match i Hova imorgon, men 95orna. Är det någon som orkar åka ända dit för att kolla är det bara att komma ;G


Kysshejj♥



underbar reklam!

   Älskar bara den här reklamen, den är så söt!




   God natt♥




NATASAS DAAAAAAG

   Idag är det ingen vanlig dag! Idag är det någons födelsedag! Tarzan själv fyller sexton idag!

Så GRAAAAAAAAAAAAAAATTIS gumman :D




hihihihihihihiiiihhhihihhh♥



Flätat och klart!

   Att det kan vara så skönt när någon håller på med håret, nästan orgasm ;) Haha, ärligt det är asskönt! Min syster har precis flätat tre flätor i mitt hår, en riktigt skönhet må jag säga, mot sin vilja så ty syster!♥

   Jag har äntligen nu skickat in Idrotten, fan va gött :D Nu är det labb imorgon nationella biologi, engelskaprov på onsdag, so'prov på fredag och sedan spanskaredovisning kvar vad jag vet. Hoppas det blir det sista nu!(förutom biologin i nationella, provet)
   Fick också reda på vem vi ska ha i svanska, har bytt igen det blir vår åttonde lärare(y) Daniella, min också nuvarande spanskalärare. Är asglad för hon är grym! Men hon ger oss nästan en uppsats, självbiografi, men jag och Sara lyckades nästan övertala henne om att slippa det. Hoppas (a)


   Men nu ska jag vara duktig och faktiskt gå och lägga mig! Imorgon är det soft träning som idag och sedan efteråt är det grillning med laget, MYSIGT!

Gonattis♥



idrotten!

   Hej och hopp, snart klar med idrotten :D nu ska jag i stort sett bara skriva in allt på datorn sen är jag helt klar!

Match idag, ska inte vara med men får se om jag kommer och kollar, beror på om jag ska arbeta med so'n..
   Orkar inte skriva så mycket de senaste dagarna, men snart så :)

pusshej♥

kommer över

   Nyss drog Mojo hem:( kollade på "Populär musig från Vittula", heltsjuk filmm men jag älskar den ;) Snart kommer nog Calle och Chrille, får vi se vad som görs då.
   Rätt gött väder idag föresten! Har överstigit 20 grader idag till och med :D Fast när jag åkte till Maxi med syster idag så var det så jävla kvavt, usch jobbigt! Köpte endast trosor :)

men nu kom calle och chrillis så hejdå (a)

puss♥

förlorat

   Vi förlorade matchen. Eftersom vi var det bättre laget och hade spelet och spelade så jävla bra så känns det helt surt.. 1-2 blev det, dom gjorde första med ett snyggt skott i ribba in. Sedan gjorde vi ett mål genom Sahlberg, riktigt snyggt det med. Sedan med cirka tio sekunder kvar så gör dom mål....

   Och nu sitter jag här vid datorn, ska snart kolla American pie med familjen, och luktar fisk.. Åt två makrillmackor precis och spillde på den nytvättade tröjan och luktehn från hädnerna går inte bort:(



   Kolla på trean du också, kul film! :D

puss♥

snart klar med G

   Hej, nu har jag varit så duktig att jag snart är klar med G-frågorna på Idrottsuppsatsen! :D Ska bara gör klart dom så ska jag fixa inför matchen senare, samling om en timma.
   Har förresten precis ätit en god hemmalagad lasange. Så nu är jag proppmätt!


bilden är tagen från hon i mitten på bilden, Selmaaa

   Men du, vi hörs för nu ska jag göra klart uppgifterna!

Pusshejjjj♥



filmtime

   Igår kväll kollade jag på film med familjen här hemma:) "Jiddra inte med Zohan", se den!

 




   I morse satte vi på en till film, "Big Stan", roligaste filmen på länge!




choklad

   Nu sitter jag här och äter choklad, bara för att jag var sugen på't och kan! För jag har ju en hel del :D Avundsjuk? Det hoppas jag (a) Kollar också på en film på tv'n, på femman. Syster och mor kollar ute i tv-rummet på någon film, jag kom dit för sent för att kolla så sitter här själv. Inte kul!

   Träningen idag var soft, inte mycket mer att säga om den. Sedan är det match imorgon på Claesborg klockan 19.00. Kom vettja:)





pussss♥



Dagens låttext

I know you know I passed on every girl
because I thought I really loved you,
And you know that I'd never put anyone
or anything above you,
because I loved you,
And it was that love that made me lose my head
and now its too late!
One day too soon, you'll regret it for the rest of your days!
(I know you know I passed on every boy
because I think I really love you,
And you know that I'd never put anyone
or anything above you,
because I love you,
And it is that love that make me lose my head
and now its too late?
Three years too late, you'll regret it for a long time ahead!)


Pic's från lisebeeeerg







   En helt otroligt underbar dag!♥



LISEBERG,går inte beskriva med ord

   Gårdagen var underbart kul trots regnet. Går inte beskriva med ord hur kul det var! Ska inte ens försöka beskriva rättvist hur det var, för det går inte. Men lite snabbt och enkelt ska jag försöka.

   Vi kommer dit runt 16.15 och det regnade hela vägen dit, hoppas att det håller upp där nere. Sedan går vi av bussen och...det regnar.. Vi skyndar oss iväg till Liseberg och får våra häften med åkpasskupong, matkupong och inträdeskupong. Går till luckan vid ingången och låmnar ifrån oss inträdeskupongen och får komma in. Sedan skyndar vi oss för att hämta åkpasset. Det första jag, Sara, Hanna och My gör är att åka Lisebergsbanan. Det regnar som sagt och vi sitter i stort sett längst fram. Den startar och efter några minuter bromsar den in och vi får gå av. Sminket och håret är helt förstört..ser förjävliga ut (a) Sara och My åker en gång till medans jag och Hanna går in i en affär och kollar runt och värmer oss lite. Sedan åker vi väl något mer för att sedan gå in på en toalett och värma händer och fötter vid en sådan där blåssak för händer efter ett toalettbesök. Vi letar efter ett ställe att äta och nu har det väl gått cirka 1-1½ timma, efter många om och men blir det Burger King. Fan vad kul det var där! Precis där vi satt ramlade en tjej och låg där på golvet med benen upp i luften och bara låg där! Till sist kom en i personalen fram och bara "Oj,,hur gick det?". Dom blev typ assura på oss för att vi satt och asgarvade, jag menar, vem kan låta bli??? Sedan blev dom ännu surare när My frågade "vaför smakar drickan vatten?" han ba' "för att det kanske innahåller lite.." "lite??"... :D Sen åker vi några saker till, värmer oss på toaletten, går spegelhuset..och sen åker vi upp för att kolla bio, 3D, som jag aldrig sett tidigare! Sjukt kul, fast väldigt kort, bara 15 min. Men fan vad rädda vi blev! Sedan åker vi massa till, bland annat radiobilarna - HAHAHAHAHA! Det var en kille där som följde efter oss.. "Äta ute senare tillsammans" "Kan jag få era nr?" "Ett knull?".. O.m.g..
   *händer lite till*... Vi går också Gasten såklart! Blev så att jag, Sara, My, Hanna, Jenni, Elvira och Malin gick tillsammans. Den ordningen med mig SIST.. och Malin FÖRST gick vi. Fy fan säger jag, så jävla hemskt var det. Vi skrek hela vägen runt och sprang en hel del så kom ikapp ledet som gick före oss och en av spökena sa till oss att vara tystare. Hur ska det gå till?!
   Jävlar vad mycket det blev, inte meningen :$ Men en sista sak är jag TVUNGEN att säga. Lr jag lägger upp en bild på't ist...




MIN och HANNAS! Ett halvt kg var ;G fattieee

Fler bilder kommer senare! :D



TACK för dagen alla underbara!




snart dags!

   Snart snart snart åker jag ner till stan! Cirka en timma kvar bara;G LÄNGTAR! Fan va kul det kommer bli! Fan bara att det ska regna.. men med regnjacka och happyfaces' så ska det bli toppen:D

UNDERBART


bidde en konstig bild på mina fötter ;$



KYSS♥ha det gött här hemma i Skövde

liseberg

   Liseberg imorgon! Fan va kul det kommer bli :D bara L-Ä-N-G-T-A-R!
Tyvärr ska det regna :(




Kyss♥Sara, Hanna, My     nu jävlar gbg!



Dagens låt. fastnat för idag ;'s

   Hittade den här låten idag och fastnade helt för den, riktigt härlig låt! Fattar inte riktigt varför jag fastnade så för den, lyssna på den. Go' att dansa till också :) (till dansen menar jag)





Dagens låttext:
'Cause sometimes you feel tired,
feel weak,
and when you feel weak,
you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you,
you gotta find that inner strength
and just pull that shit out of you
and get that motivation to not give up
and not be a quitter,
no matter how bad you wanna
just fall flat on your face and collapse.

kvällsmacka

   Sitter här och äter macka till kvällen! Och Chrillis pepsi max är farlig att ha här, blir beroende..




   Kvällsmaten för idag, var inte mera hungrig än såhär. Även om det blev rätt mycket ändå :')

kyss♥

Ny header på besök

   Nu har jag fixat en ny header som jag hoppas att ni ser. Helt ok, rätt konstig, får funka tills vidare:)
Så, vad tycker du? =)

askul gårdag!

   Dagen igår var asnajs måste jag säga!
Bilder säger mer än ord så att säga så var så goda och njut av några av de alla bilder jag tog igår. Fler finns på fb! :D






Underbart kul dag :D


♥kärlek till 9E spexfoto-10! :D

slaaaaaaaaaaav

   Idag ska vi ta spexfoto!:D Asnajs, hoppas alla har med sig saker och att vi vinner;g Här är min dräkt, ska vara slav. Inte den bästa men bättre än inget!



filmföfän

   Nu åkte Sara, Calle och Chrille iväg för att köpa cola till Calle.. Haha, jag ska äta om några min så hann inte. Menmen gick för att träffa dom på kvantum klockan två och sedan åkte vi hem till mig, dom lyckades övertala mig.. Sedan satte vi på en film. Efter många om och men blev det Apocalypto:) Sedan efter den satte vi på Tarzan, Calles val där dåee. Mysigt och så:)

   Nu ska jag som sagt äta snart och sedan kommer dom tillbaka, awesome:)


suuuuuupergammal bild, men fan vad jag älskar dig gumman!

Men nu ska jag nog fixa min slavdräkt lite innan jag äter.

Kyss♥




jaoo mannen

   Igår blev det Mojo'sötnos, sedan fick ingen av oss skjuts så vi kunde träffas senare heller.. Så satt med familjen och kollade "Sommaren med Göran" och senare ungefär hälften in i filmen kom Praesto:D

   Idag blire Sara, Calle och Chrille. Blir najjjjss :)

Pusshejj♥orkar inte skriva mer

Dagens text


Dagens text:

I'm trying not to tell you
but I want to



show me what you've got
after three whole years,
that's how long I've known you,
it feels like it's too late
and soon,
maby sooner then you think
It might just be
too late

(you know)



surprise, surprise

   Igår kväll klockan 22.00 fick jag en liten överraskning då Nero, calle och chrille stod utanför porten:) Hade då precis gått ut ur duschen efter matchen och satt och åt pizza i sovkläder... Haha så får jag ett sms där det står att dom är utanför och att jag ska komma ner. Helt osminkad, ofixad och med ett rum som ser ut som ett bombnedslag men jag går ned och öppnar porten. Usch. Sedan snackar vi lite allmänt och kollar film. Rätt så mycket mysigt:)
    Ska vara imorgon också(;


finast

   Nu sitter jag här med mojo efter staden och det regnar. Usch, men sötnosen lyser upp dagen♥

Puss♥



nyinköpt!

   Idag har jag köpt ett par byxor och en tröja från Gina Tricot. Detta för endast 78 kronor!


Blåa byxor får Gina Tricot för 49,50 kronor!

Tröja från Gina Tricot för 29,50 kronor!


  
Nöjd med köpen:D Nu drar jag snart iväg på match, hoppas vi vinner - mot Ulvåker. KÖTTA!


Kyss♥



KLAR MED SO'N :D

   Nu äntligen är jag klar med so'n :D Jag tycker den blev bra, och inte riktigt som alla andra uppsatser! Lite extra kryddstark kan man säga! Älskar att fixa upssatserna så att de blir snygga, det känns som om det är det jag lägger min tid på i uppsatser. Hålla på och grejsa massa med photoshop och diagram och bilder och ah det är najs:)
   Men nu måste jag verkligen sova! Har en match omorgon på Claesborg klockan två mot Ulvåker - MOSA!


random drogad bild

Puss och godnatt♥


inne vid datorn igen

   Inkommen från terassen precis! Solat i någon/några timmar sådär och har faktiskt blivit brunare:D

Jag har också börjat sola in ett hjärta på magen i år igen. Det har redan börjat ge resultat, bara att hoppas på att jag orkar fortsätta annars kommer det se för jävligt ut.




Pussis♥

Dagens låt

I wanna roll with him a hard pair we will be
A little gambling is fun when you're with me
Russian Roulette is not the same without a gun
And baby when it's love if it's not rough it isn't fun,
fun




   Tycker den här versionen är mycket bättre än Lady Gaga's:)


ful som stryk

   Usch vad jag kände mig fulare än vanligt hos tandläkarn. Först tog hon avtryck på tänderna, det har jag gjort tidigare så inte så faligt. Sedan skulle jag bita i en platta, inte heller så farligt men sedan. Sedan skulle hon ta röntgenbilder på munnen så skulle jag stå med hakan på en platta och sedan bita på en pinne och sen skulle en maskin snurra runt mig. Inte det värsta, nej. Sean skulle hon ta kort, "vanliga kort". Så satte hon mig på en stol och sedan tog hon ett vanligt kort framifrån, och sen skulle jag skratta. Jag hatar att visa tänder på kort så fuuult. Sen då? Jo då skulle jag ta bild i profil, usch. Sen skulle jag sätta in några plastgrejer för att hålla bort läpparna, först såg jag inte hur jag själv såg ut men sen skulle jag också ta det i profil och då satt det en spegel där! Fy fan jag asgarvar nu bara jag tänker på hur jag såg utxd ärligt jag fattar inte att hon kunde hålla sig för skratt! Sen var det massa kort på min mun och jag var lika fin på varje kort antar jag, med speglar och plastsaker i munnen;G Haha, nu är jag iallafall hemma :D och har gjort lite på uppsatsen och är nog snart klar, men nu funderar jag på att lägga mig ute i solen några timmar!


saknar mitt hår idag

Kyss♥



LEDIG

♥   Ha! Idag är jag ledig(h) Vi i matte-NO spåret är lediga som kompensation för robotdag, där vi i stort sett inte gjorde någonting. Jag var ändå tvungen att gå upp såhär tidigt, klockan är 10.21 och jag är klar för att åka. Jag ska till tandläkarn igen och ta bilder och sådant till rälsen. Men jag vet inte om jag ska åka buss eller om jag ska cykla, jag är inte säker på om busskortet fungerar längre;s testar det nog senare för jag vill inte komma sent.
   Match igår. Förlorade med 0-3.. Själv tyckte jag vi spelade rätt bra ändå, och första målet var totally mitt fel. Tyvärr är det målen som räknas. Imorgon är det match igen, får se om jag är med annars blir det rätt soft imorgon. Tror jag, om jag inte ska vara med Sara. Får prata med dig idag:)

   Idag när jag kommer hem från tandläkarn ska jag jobba med so'n tills den blir klar och sedan ska jag lägga mig ute på terassen och SOLA. Om inget annat händer idag. Underbart väder idag! Sedan blir det träning ikväll.



   Nu ska jag dra iväg till tandläkarn!

So'long♥

Matchis

   Drar på match nu. Match mot IK Gauthiod:)
Hoppas det går bra!


Puss♥

tandläkarn och nu sitter jag här

   Kom precis hem från tandläkarbesöket och klockan är 09.24. Resten av klassen sitter nu och gör nationella i biologi och är rätt lättad att jag slipper nu. Men ska dig om cirka fyrtio minuter och göra andra delen, labsaken. Hoppas det går bra!
   Tandläkarbesöket dåe. Dom snackade massa tandläkarspråk - dom har ärligt ett helt annat språk - så jag förstod ingenting. Det enda jag vet är att hon var glad över att min tand börjat växa ned, men att jag fortfarande ska få räls. Ska dit imorgon för lite bilder och sådant, på en ledig dag toppen(y) tog tiden 11.00 för att få lite sovmorgon. Jag ska som sagt få räls, bestämde mig för att ta den efter skolavslutningen. Då slipper jag den i några veckor kvar, sedan ska jag ha den ett år, och lite till för att försäkra att tänderna hålls på plats. Helt ok måste jag ändå säga.
   Bara cirka fem veckor kvar nu! Jag får en klump i halsen bara jag tänker på det. Kommer sakna alla, och några lite extra mycket. Bara fem veckor kvar med 9e, älskar er. Bara fem veckor kvar med 9efg:2, älskar er. Ska försöka ta tillvara de sista veckorna nu, helt sjukt är det. Sedan är det bygg på fd. Kavelbro. Tror jag, har bara blivit mer och mer osäker ju närmare det kommer men det ska nog lösa sig.


Grekland

   Nu ska jag försöka, skräll, med so'n, skräll. Ska lämna in den imorgon.

Jag älskar vädret idag
Kyss♥jag skulle kunna tänka mig att börja måla igen,ni som känner mig vet vad det betyder



snö - igen?

   Ärligt, det snöade idag. S-nö-a-d-e? I maj, nästan sommar? fy fan säger jag bara...




   Nu har jag gjort på so'n och ska fortsätta efter en snabb koll på nätet:)

Kramis♥


dagens låttext

   She'll say I'm not so tough
Just because
I'm in love
With an uptown girl
She's been living in her white bread world
As long as anyone with hot blood can
And now she's looking for a downtown man
That's what I am






   Fan vad glad man blir:D



dåligt väder ju

   Usch idag var det inget kul väder ju. I söndags var det verkligen underbart väder! Hade tänkt att sola lite idag men nu blir det so på datorn iställer, vilket i och för sig är bra:)
   Fick reda på biologiprovet idag och gick inte som jag hoppats. VG med 75,5/92,5. Rätt bra men jag behövde verkligen ett MGV för att hålla kvar betyget från tidigare. Så nu MÅSTE det gå bra på nationella i biologi. Jag missar det imorgon. Ska till tandläkarn vid 10 över åtta och provet börjar åtta. Provet är visserligen till tio men jag måste ha all tid, hehe. Men jag kommer till andra delen av den då vi ska planera en/ett labb. Men jag åker iaf hem mellan och jobbar på so'n! Hihi duktig!
   Jag är i alla fall äverlycklig över att jag ska till tandläkaren! Anledningen till att jag inte kan ta en annan tid är att det ska komma en specialist, igen. Eftersom min tand inte har velat komma ned på några år så ska jag kanske få räls.. Längtar inte men jag kommer få fina tänder. Nu är tanden på väg ned iaf men det vet inte specialisterna, en liten överraskning.


På bilden är arbetet vi gör i bilden och om ni inte ser vad de är så är det ett tandtroll(h)
Det coola är att jag inte visste att jag skulle skriva om tänder här när jag tog bilden, bara för att jag är tuff och så(h)


   Nu ska jag iallafall göra lite so innan jag drar iväg til dansen vid fyra.

Puss♥



vad fan ser ni örebro???



   Förlåt för den dåliga kvalitén. Men kan någon säga mig var på denna karta över Närke Örebro ligger? Ser den ingenstansO.o Ni är retard som vet att Örebro ligger i Närke, kolla bara nedanför?



   DÄR är Örebro. Klart och tydligt i Västra Götaland. Got you!



Nu kan jag nog sova, bevisat klart gumman.

Gonatt!♥




dagens låttext

I got the first flight out
when I finished up the tour,
because I missed you.
I even flew home a day too soon
all because I couldn't wait to kiss you.
Oh how she will be loved,
was the one thing stuck in my mind,
and how tonight would be
remembered for the rest of your life



bidler från Valborg med sötaste!




   Det regnade massor men Du gjorde kvällen sötnos! Jag älskar dig♥



skönisdag

   Idag har dagen varit hur soft som helst! Välbehövd sovmorgon till nio efter en lång natt med so. Kunde inte sova inatt så satte mig med so'n;$ Jag kände mig jättestolt och kunde somna vid två. Sedan var edt so första lektionen och då var det endast två redovisningar av Isa och Linnea, jätteskönt att bara luta sig tillbaka och lyssna. Sen var det veckosamling en kvart och sedan lunch. Efter lunchen var det svenska en halvtimma och då gjorde vi inte mer än en liten övning och att vi fick reda på att vi skulle få vår åttonde nya lärare i svenska för nian, toppen!... Men grattis till Fleming som hade fått erbjudande som skådespelare med tio riktigt kända skådespelare i Sverige. STORT GRATTIS!:D Efter svenskan var det slöjd som inte är speciellt jobbig. Men får damp på läraren ibland. Såg idag ett tyg som jag hade letat efter till mina mjukisbyxor jag gör i slöjden. Hade nu valt ett annat tyg och har inte mycket kvar att göra. Frågade när hon hade fått in det och hon sade i våras.. Åååh!
   Anyway. Sedan åkte jag till Granngården för att köpa en potatissäck till min utklädnad för spexfotot på måndag. Jag ska vara slav och jag och Sara ska äga sönder! Hihi:) Sedan var det iväg till träningen. Och på torsdag ska jag spela match:D



   Jag var också så duktig att jag fixade iordning cykeln idag eftersom vi cyklade till träningen. Pumpade hjulen och gjorde rent den. Hihi duktig!


Puss♥nu ska jag göra so!



dagens låttext

Så mycket man kan göra
och borde
och vill.
men mitt i allt
så ska man räcka till.

sedärja

   Nu har jag skrivit lite, inte lika mycket som jag hade velat men lite. Jag var faktiskt rätt nöjd med att jag nästan hade skrivit två sidor och så kommer sara där; jag är klar nu med fjorton sidor..tack älskling:'D Well nöjd ändå. Sedan har jag solat som sagt och blev lite brun, tycker synd om syster som brände sig idag(skäll)^^ Sedan skulle jag tvättat cykeln också men glömde det. Jag har duschat också och när jag kom ut kom mor och syster hem från matchen som spelades idag, förlorade tyvärr med 1-2, och dom hade med sig mat till mig från donken;G ty!

   Nu har jag också kollat på Ballar av stål - morsan tyckte jag var bäst som vanligt. SOLKLART!(h)

Hihi nu ska jag snart vara duktig och sova! Imorgon är det skola igen, men en rätt soft dag med so, veckosamling, svenska i trettio minuter och slöjd. Sovmorgon till nio och slutar tio i två.


Pussisar♥



solen borta - so framme

   Nu är solen borta från terassen och jag har en något lite brunare hud. Nu ska jag sitta här vid datorn och göra so, vill helst bli klar med den nu i kväll. Peppa,peppa,peppa! Grattis säger jag till Sara som blev klar med den idag :) Jag åt också en tårtbit jag fick av mormor och morfar i går lr förrgår som stått i kylen tills nu. Den var mumsig må jag säga;G För bara någon halvtimme sedan låg jag ute på terassen i bara bh/trosor och solade, nu sitter jag vid datorn i tjockiströja och mjukisar och ska göra so.



Pusshej♥ha en fortsatt trevlig söndag!



underbart väder

  Idag hade jag tänkt att utnyttja det vackra vädret som är ute! Terassen hela dagen och bara steeeeka. Jag ska bli brun;G Sedan tänkte jag passa på att göra so'n ute medan jag ändå bara ligger och solar. Konstigt nog längtar jag efter att börja med so'n.

   I helgen vill jag passa på att tacka dem jag har träffat och ett extra tack till Nero som gjorde helgen! Skultorp - helt ok. Och sedan sov Sara över och det var riktigt mysigt, igår stannade hon också några timmar efter vi hade vaknat och så hade vid det skönt i soffan framför tv'n. Senare igår blev det över till Hansen's för att bara kolla tv med familjen och katter(a)


grekland

   Men nu sitter jag redan här klädd i stekkläder och ska avrunda här. Men vi hörs senare och så lycka till till laget som spelar match idag, måste som sagt tyvärr arbeta med so'n så kan inte följa med.

Puss&kram och sola mycket idag!♥



RSS 2.0