KLANTIG - ring hem om ni vill någonting:)

   Dagen började ju toppen idag första dagen som arbetare på Calles. Jag vaknade och allt gick som det brukar, segt och underbart att vakna kl 04.46. Sedan när mamma skäppt av mig ska jag gå ner för en liten gräsbacke och gissa vad jag gör.. Halkar och ramlar ner för backen rakt på lilla rumpan. Härligt med blött gräs!:) >< sedan går jag in och ska byta om, hittar inte mobilen som jag ska lägga ner i fickan på jobbarbyxorna  och letar igenom väskan och hela skåpet men där ligger den inte. Jag tänker att den antagligen ligger i bilen - att jag la den i dörren så jag tänker inte mer på det. Sedan går dagen och jag jobbar med att skruva fast cementskivorna och ska höja liften några meter upp men märker att den sladddrivna borrmaskinen blir tyngre och kollar ner, och då har en annan sladd fastnat i min sladd och jag ser hur strålkastarlampan står på bara 2 ben och sakta men säkert lutar bakåt och slår i marken. Det hörs inte lite heller och lampan är sönder, glaset som skyddar lampan och själva lampans glas ligger utspritt lite här och var. TOPPEN. Sen är det frukost och jag går in och letar lite till efter mobilen - hittar den inte och lånar Stefans mobil för att ringa till min mobil. Hör ingenting och går in för att äta.
   Dagen går och jag har inte hittat min mobil. När jag sen går in för att byta om för att dagen är slut kommer jag att tänka på att jag ramlade på morgonen och kanske ska kolla där. Jag byter om och går ut för att kolla och där ligger den i gräset - skärmen är vit och fuktskadad. Jättekul, så nu har jag ingen mobil. Den fungerar fortfarande men den ligger på tork tils imorgon efter jobbet, så ring hem om ni vill någonting:)..


Puss er Isabella♥

Ute med bästa:)


HÄLSAT PÅ +GRATTIS MORMOR OCH MORFAR

   Idag var jag på pizzerian i STÖPEN och firade momo i efterskott och mofa förskott. GRATTIS!:D sen blev det att åka hem till dom för att dricka kaffe och äta mycket goda kakor!   Sedan på vägen hem åkte vi förbi Arenan och träffade väldligt saknade människor som jag inte har träffat på mycket länge! Monica, Anna, Sara, Emma, Johan, Andrea, Lovisa, Thamas,o,s,v,,, Det var otroligt konsigt att komma in i simhallen efter så länge. Märker nu att jag verkligen har saknat det, speciellt alla härliga människor. Kommer nog inte börja igen, iaf inte på ett tag, men saknat är det. Annars var det mycket snyggt det jag såg i entrén och omklädningsrummen(y'


Puss från er Isabella♥SISTA DAGEN!
  


Hejhallå! Imorgon är sista dagen på Calles på praon. Herregud vad det har gått snabbt! Kan knappt fatta det, 2 veckor redan. Idag var det jättekul och jag kunde skruva i metallen idag, inte dåligt! Jag bjöd också på fika idag till killarna, mormors äppelkaka och bonnakakor;)
   Hela veckan har varit undebart kul! Jag har lärt mig massor. Och nu ligger snickare lika med målare. Vilket ska jag välja? Jag har ju inte testat på att vara målare, men 'Målarn' verkar ha det trevligt så det är positivt, ska nog fråga honom litegrann om hur det är att vara målare någon dag(a) Men snickare har varit så kul nu dom här 2 veckorna, det är verkligen jättesvårt att välja.

    Och nästa vecka skulle man ta det lugnt och sova länge och ha massor med ledig tid men vet ni vad? Jag ska jobba där nästa vecka också:D Dom frågade mig eftersom jag är ledig, hih.


Kram från mig♥FREADGDEN16OKTOBER

   Nämen hallå. Hemma från Calles nudå. Fattar inte att det har gått en hel vecka nu, halva tiden, helt sjukt. Det är jättesorgligt. Det är verkligen jättekul på praon. Jag förstår inte att jag bara ska va där 5 dagar till, det känns som om jag har gått klart skolan och ska börja jobba, förutom att jag inte har koll på vad som ska göras så känns det som om jag jobbar där. Hoppas inte att dom ser detta nu, pinsamt då hehe. Jag trivs otroligt bra och alla är jättetrevliga och jag har jättekul.

   Annars så började vi med att göra golvet på övervåningen, fick använda det lilla balanssinne jag hade för att balansera på trä'pinnarna'. Började med att sätta klart plasten i taket/övervåningsgolvet och skjuta fast glesplankorna(?). Och sedan fick jag gå upp till Rasmus för att hjälpa honom att ljudisolera och sen började vi skruva fast golvet, sköönt så slapp jag balansera så mycket längre, fast vi är inte klara än så lite balansering kvar. Jag var nära på att åka igenom "golvet" idag också, där vi inte har satt fast golvet än. Jättepinsamt! Jag var så dum, och + att Claes precis kollade på mig, vad jag gjorde och så, och precis då hände det. Ysch.
   Men jag längtar iaf till måndag!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir nog den kära televisionen, datoren eller singstar, feel like singing.


Ha de gött!♥

Prao med mera
   I lördags kollade jag handboll i arenan med Isa, mormor, morfar och lillasyster:), sugit att dom förlorade.. Och senare var det fotboll Sverige-Danmark, sugit där med"/ 0-1        Och i söndags hände inte mycket vad jag kommer ihåg.

hihi jag är snyggast på plats;)   Idag var iallafall första dagen på Calles Bygg AB, första dagen av 2 veckor. Jag gick upp 05.30 och åkte hemmifrån 06.30, herregud hur ska jag klara detta i 2 veckor. När jag kom dit var jag jättenervös! Och var jätteblyg det första, ysch. Men jag träffade Daniel, min handledare, det första jag gjorde och han verkar jättetrevlig, tar tillbaka om att han var värre än Agne:) Och jag fick komma in i den vita containern på andra 'våningen' och det var lätt att se. Jag fick kaffe och satt själv vid ett bort, alla andra var ute och jobbade, men jag hittade ingen sked som jag kunde röra sockret så jag försökte röra med mitt lillfingen, misstag. Jag drack inte mycket av det kaffet. Sedan visade han mig ner till första våningen av de två containarna som stod på varandra, där toaletter, omklädningsrum och matsal var. Det första jag ser där är en kille med ingen tröja, hahahha, Daniel säger 'Ojoj, här är det en med bar överkropp' och det enda det jag får fram är 'jag överlever nog'. Sen åker vi och handlar kläder till mig. Ett par arbetarbyxor+knäskydd, ett par skor, skärp och 2 par handskar-jag fick också en reflextröja och en hjälm. Jag är såå snygg i det:) Sen åker vi tillbaka och jag får byta om, och jag är den enda tjejen där så jag får byta om med killarna, piiiinsamt:s Sen får jag gå ut till arbetsplatsen och då säger Daniel att han inte kommer vara där ute utan att han kommer vara mest på kontoret. Men dom tar bra hand om mig ändå, men jag hatar det. Det känns som om jag bara är i vägen hela tidern och det är svårt att ta egna initiativ eftersom jag inte vet vad eller hur jag ska göra. Haha alla typ ger över mig till en annan person för att slippa mig:) men jag fick iaf dammsuga upp vatten som runnit in-jätteeekul, men vissa tyckte lite synd om mig och gav mig annat arbete, och jag fick dra streck med blyertspenna ahha, och jag fick borra och spika med borrmaskiner och spikpistoler-jättekul ju!, och jag fick åka upp i en "hiss på hjul" själv för att sätta upp en vägg- grymt kul att göra det själv och visa att jag kan(h) sen fick jag plocka skräp-som jag föreslog själv och så fick jag göra lite annat.

jag vet att ni älskar mina kvalitetsbilder;gDet är jättekul, verkligen! Dom är jättetrevliga ska bara prata lite mera;) det är rätt svårt eftersom jag inte vet mycket mer om bygge än spik och skruv. Jag hoppas att jag får måla lite också eftersom det kanske är det jag ska välja på gymnasiet.


   Kram!♥Träning
   Träningen idag var hemsk! Det ösregnade och var iskallt, usch"/ men träningen var helt okej, passningsövningar, lite skott på sig och styrkeövningar. Kul faktiskt om det inte hade regnat.


SAKNAR SOMMAREN09'


Och imorgon är det sista dagen i skolan innan praon!:D Gööööööööööött!Go'natt♥Tjejgrupp :)
  Hemma från tjejgruppen för en stund sen. Roligt var det! Vi pärlade, jag pärlade armbandet/halsbandet på bilden, och fikade och avslutade uppe i kyrkan. Jättetrevligtt:) Det är verkligen jättemysiga människor där!
 Men nus ka jag kolla klart på scrubs och sen blir det Grey´s:)


Natti♥Sitter och gör inte mycket


   Sitter här vid datorn och gör ingenting. Borde göra spanska och svenska, men måste dock orka också. Jag har precis ringt min handledare för praon, som visst var min svenskalärares kusin  haha, och han var fan värre än Agne:o fatta vilket liv jag kommer ha under 2 veckor frammåt. Jag sitter också och väntar på att tjejgruppen ska börja och försöker mig på facebook, ohja jag klarar detta:)
   Jag och Amy hälsade på dom vi ska vara faddrar till idag igen, herregud hur ska vi överleva. Vissa verkade mysiga iaf:)

Ps: ska också försöka bli klar med min bloggdesign:)

Pussochkramochnypistjärten♥Prao ;o
   Idag var dagen i skolan seg. Men den började soft med nutidstips och slapp fysigen, guuud vard skönt!  Annars var jag på dans för några timmar sedan, lärde oss några nya steg och jag klantade till det som vanligt med dom nya stegen:)

   Nu sitter jag här och kollar på Desperate Housewives. Hoppas ingen har missat att det började idag! Älskarrrrrrr't, vem gört inte?

   OCH jag fick reda på vilken praoplats jag fick igår! Jag ska proa på Calles bygg AB. Jättekul! Massa snyggt;) haha, nej men tiderna var sådär"/ 06.45-16.00. Detta betyder att jag måste gå upp lite innan fem om jag har tur och ska på bussen 06.05... Jag kommer dö! Usch, men det kommer bli kul ändå:)


Massa kyssar och kramar!
Nattinatti!♥
Gör om bloggen
   Jag ska göra om bloggen lite, så den kommer se konstig ut ett tag. Kanske bara ikv eller kanske några dagar. Jag får se:)


Puss och kram!♥Lite av allt
   Hejsan! Jag måste börja med att berätta att robottävlingen som fadder inte blir som väntat, men det blev med Amy som blir mys:) Blev lite deppig i torsdags, men jag är ok. Det var bara tillfälligt:) Dagen piggades sen upp med att träna med pojkarna 93/(94). Det var jättekul, verkligen! Man får verkligen ta i och kämpa. Man lär sig jättemycket av det och vi ska träna med dom några fler träningar.

   Matchen igår i Mariestad var usel. Usch. Vi förlorade med 1-8 och det regnade och var iskallt. Sämsta matchen vi någonsin gjort. Så tråkigt eftersom det var sista matchen och SISTA matchen med Mats"/ kändes sådär får man ju säga.
Senare piggades man upp av Isa:) Vi gick til staden i regnet och skulle kolla på Prinsessa som vi trodde gick vid 9, men den sista gick kl.18., surt. Så vi gick och köpte godis och hyrde en film ist och gick hem i regnet igen. Vi hyrde Old Boy, som var jättebra! Det blev en mysig kväll med sötis iaf.

   Och nu sitter jag här och försöker göra NOn. Vi har redovisning på torsdag som jag trodde var om 3 veckor, och det går inte så bra att arbeta. Jag vill också gå ut, det är så fint väder nu. Men jag är såå seg.
Dagens låttext

Kan du förstå två våta kinder,
dom torkar lika snabbt igen
Man rår ej för att tårar rinner
när man har misst sin vän
Puss och kram:) ♥RSS 2.0