SVIN'INFLUENSAN   Usch idag tog vi veccinet mot svininfluensan! Det var så hemskt, jag hatar sprutor. Jag är inte rädd för själva influensan utan tog den för att mamma ville, jag är heller inte rädd för alla biverkningar,, utan jag är rädd för sprutan. En lång, "smal" metallpinne som ska stoppas in i armen-.- usch jag hatar det! Men det gick bra för mig, det kändes bara ett litet stick så för er som inte har tagit den kan vara lugna. Jag tog sprutan med Saga♥ och vi båda var livrädda. Som jag sa gick det bra för mig men för Saga var det stört. Hon som tog sprutan tryckte först in sprutan men sen släppte hon den och den trilla ner på golvet! Saga fick ett skrattanfall och stackare som är rädd för sprutor. Sedan tänkte hon ta sprutan igen under tiden som Saga fortfarande asgarvade och rörde sig jättemycket. Sjukt. Det gick bra sen andra gången.
Och nu gör det så * ont i armen. Fy fan asså. Varför lix? Det var typ bara 1 av 10 som fick ont av den, hoppas på fotboll imorgon!

   Jag fick också reda på Kärlekshandboken, MVG:D massa s-s-s-stolt! Funderar på att lägga upp "kärleks"novellen. Men den är ju så konstig..

   MEN nu får jag inte sitta här längre måste göra HKK, hoppas ni tycker att bloggen är till nöje:)

Pussar♥ er Isabella


20NOVEMBER'21NOVEMBER'22NOVEMBER

   Det har hänt väldigt mycket nu och jag har inte hunnit uppdatera! I fredags var det filmkväll med pizza, popcorn och twilight tillsammans med Isa:) En mysig kväll inne och Isa sov över. Jag bytte också mina skor denna dag och Isa hjälpte mig välja.
   Lite efter 13.00 gick jag med isa till stan, jag skulle träffa Mojo:) Vi fikade på Rådhuscaféet och gick runt i staden och sedan vid halv fyra skilders vi åt och jag åkte hem.
   Klockan var 17.25 när jag tog bussen ner til staden igen för att möta Josse:) Förstgick vi för att köpa godis och annat för att sedan gå till bion. Vi skulle se på New Moon! Den var grym! Blev lite besviken på filmen men annars var den bra. Den var inte lika känslosam som Twilight men effekterna och skådespeleriet var mycket bättre.
   Under söndagsförmiddagen hälsade jag på Sofia på sjukhuset"/ krya♥ Stannade där ett tag och pratade, trevligt att lära känna henne bättre.

   Nu sitter jag här efter en ganska kort och softisch skoldag och måste göra på Hkk-.-

Pizza

Sjukhuset

Josse och co

Jag och ;g
Puss♥


Glömde nästan! ÖPPET HUS   Glömde nästan att jag var å öppet hus i lördags:D På Kavelbrogymnasiet. Var inne och kollade på Bygg-bygg, målare, golvläggare och elektriker några få sekunder. Är inte riktigt helt säker på vad jag ska välja än, men lite halvt säker. Det är så svårt! Det är ju ett jättestort val i livet och, nej usch jättesvårt. Var där med Praesto. Kul var det och, mums, mycket snyggt, HÖHÖ. Pratade lite med hennes plastkusin som nu gick i trean som elektriker, verkade som en härlig person och han sa mycket mer än vad vi annars hade fått reda på. Vi var inte där jättelänge, Lisa skulle till Gbg:) men det var kul och verkade intressant.

16/11-2009 DANS   Igår dansade jag  på Valhall på Tjejpunkten för 95orna i Skövde. Det gick inte jättebra.__. gjorde fel steg och failade massa(a' Haha. Och sedan blev det inget Herrljunga på lördag, inställt och flyttat till januari. Uppträdandet för föräldrar och vänner är 8december. Lärde oss inte så mycket nytt på dansen idag men nästa vecka. Längtar!

Amy   jag


   Såg precis på Uggly Betty. Fy fan vad sorgligt! Seriöst, satt här och storgrät. Fy fan vilket orättvist avsnitt. Usch asså vet inte hur jag ska förklara, men ni som såg det, visst var det hemskt?♥14/11-2009   Jubeleumsmiddag i lördags med Våmb. Det var jättemysigt! Maten var lite halvt tråkig och vuxen men det var rätt gott. Vi gick hem till Carlbom först vid halv 10 och sedan till Samuelsson efter någon kvart. Där var vi bara till halv 12, vi gjorde inte så mycket men vi bestämde lagfest vecka 48 tror jag det blir. KOmmer bli mycket kul:)

Visst älskar Ni mina mobilbilder;)

Elsa Börjesson

Sara Berner

Sara Sara ?
Grekland♥   Här kommer lite Greklandbilder som är efterlängtade:)

Jonas, Mateusz, Benja, Julia, Jenni, Tobias, jag, Nanna             på hotellet

Tobias, jag, Jenni                     på hotellet

jag, Jenni, Julia                   på hotellet

underbara Maria som sjunger på hotellet

Marias moder, fader          på hotellet

Mami, jag             i Rhodos stad

Anne, Jenni              i Rhodos stad

Jenni, jag, Anne                  ute på stan på en mycket mysig, grekisk restaurang

Anne, Mami                  Rhodos stad

jag och syster                    Rhodos stad

Jenni, Anne, jag                         Rhodos stad

jag, syster                      Rhodos stad

jag, Jenni, Anne                       Rhodos stad

Nocolas, Jenni, jag                    stranden

jag                                   i havet

uppe i luften och flyyyyyyyyyyer

Anne, jag, Jenni                      på stranden. vackertsaknar hur mycket som helst♥Lite flera bilder från HALLOWEEN


SÖTISAR

Amy Josse
Mimmi Musse
Amy Linnea

Matilda Carro Josse Amy
Matilda Carro Josse Amy
Jag Linnea Karin Sara
Jag Linnea Karin Sara
Sara Josse
Sara JosseFIRST LEGO LEAGUE 091107  Idag var man fadder åt småskitarna, haha sötisar:) Det var faktiskt riktigt kul! Jag och Amy var faddrar åt Girl Power som bestod av Emma, Ludwig, Jonas, Leon, Sara, Jennifer, Melinda och Nellie. Härliga flickor och pojkar till slut:) De som vann mest priser, hade bäst publikstöd, var bäst... var The rise of GKC. Måste erkänna att de var grymma. Vi vann tyvärr inga priser eller var nominerade men vi kom trea i robotkörningen, vilket jag anser är själva robottävlingen. Måste också erkänna att jag saknade förra och förrförra året när man var där nere och fick lite av känslan man hade då.


nr9

Girl Power

Leon Melinda Ludwig Sara?

Amy

Vid bordet                   Vet att ni älskar mina mobilbilder;g

Vid bordet  Jonas Leon
Vid bordet  Jonas Leon
Vid bordet  The rise of GKC  
Grymma
Vid bordet The rise of GKC
Nästan BÄSTA
PROVLÄXORINLÄMNINGREDOVISNING
   

   Usch veckan har varit hemsk! Läxor, svenskainlämning och SOprov idag. Satt igår och stressade med svenskan att den skulle bli klar och fick mamma att stanna kvar på jobbet i 1½ timma igår. Sedan glömde jag svenskan hemma.. Karin glömde också den hemma, tur för mig, men annars synd. Hon var ändå bara där en lektion så kunde inte lämna in den.. Annars hade jag SOprov idag och det gick nog hyfsat bra. Fick hjärnsläpp på två uppgifer men kom på lite av det, hoppas det blev rätt. Det var rätt så svårt prov. Jag hade också redovisning igår, hade med Josse, Karin och Linnea. Jag skulle kunna skönhetsideal tsm med josse och megarexi och hetsätning. Redovisningen skulle vara ca 12 min, våran ble 30. Haha, men det gick nog rätt bra hoppas jag:)
   Idag har jag varit i stadens cemtrum med Karin och handlat lite, inte något intressant men det väldigt trevligt att va lite med Karin:) Vi hade mycket kul, hehe:)

   Och imorgon ska vi vara FADDRAR till 96orna på robottävlingen! Jättekul, hoppas jag:) ska vara med Amy, mysigt hih:) börjar 07.50och slutar vid 16.00. Smsa eller kom till G-huset vid högskolan:) ps. Ska försöka ta lite bilder till imorgon:)


   MÅste bara säga att Erik är GRYMT BÄST! Calle är GRYM! Mariette är GRYM! Tove är GRYM! Eddie och Rabih ska åka ut. Erik gjorde så att jag började gråta idag♥ Underbar röst.


Kramisar♥SNÖ???SNÖ??


   Hejsan alla nära och kära! Idag när jag satt och väntade på bussen hände det hemskaste som har hänt på länge. DET BÖRJADE SNÖA. Usch, det gillar vi inte! Det är så kallt nu och det är jättemörkt. Fast rätt mysigt:) Sedan har jag bokat biljetter till NEW MOON:G Älskarrrrrrrrrrr! Den 21november, bästa platserna, men dock inte premiären. Men senare efter att jag hade bokat biljetterna kom jag på att jag har dansuppvisning samma dag i Herrljunga, icke smart alls. Hoppashoppashoppas verkligen att jag hinner hem, annars får jag åka hem tidigare själv"/
   Jag har också varit på gymnasieinformation i statshuset idag!:) Men gud vad rörigt allt var, det var jättemycket at välja på och jag blir bara osäkrare och osäkrare på om jag ska välja varje dag som går. Jag skulle till PLUSgymnasiet(det nya vid Högskolan) och kolla på Bygg men jag orkade inte och Lisa kunde inte följa med. Men vi ska gå på öppet hus den 14 november och kolla på Bygg och IB och lite så:)


Nu ska jag kolla på Grey´s, GONATT till senare:*♥


HALLOWEENbilder +GRATTIS KARIN

Isa                                                        Bild12

                                                            Bild11

Amy                                                          Bild10

Josse                                                        Bild9

Linnea Matilda Karin Isa Jag Josse Amy               Bild8


Linnea Isa Karin Carro Jag
Sara Amy Josse                                            Bild7


Amy Josse                                             Bild6

Josse som Mimmi i Linneas utklädnad som Kubiks Kub   Bild5
Josse som Mimmi i kubiks kub(Linneas utklädnad)
GRATTIS KARIN                                     Bild4

GRATTIS KARIN
Matilda Karin                                          Bild3

Matilda Karin

Matilda Jag Amy Karin                            Bild2

Matilda Jag Amy Karin
Amy Isa                                                Bild1
Amy Isa
Tack tjejer för en UNDERBAR kväll:)♥

Fler bilder kommer senare

FÖRSTANOVEMBER

   Sista dagen på Calles Bygg AB i fredags"/ Det har varit jättekul! Fick tyvärr inte säga hejdå till alla men ska dit nästa vecka och lämna en lapp. Daniel sa att jag gärna fick komma tillbaka i vinter och sommar för att jobba, även påsklov och sportlov, så är överlycklig! Jag vet inte hur jag ska beskriva dom här tre veckorna, otroligt kul och läringsrikt har det varit! Jag har trivts jättebra även om det har varit lite skumt:) Tror nog faktiskt att jag ska välja b-b-bygg på gymnasiet. Pratade lite med en kille, Robert, som praoade på Calles sista veckan, går i tvåan på Bygg nu, och han sa att det inte var en enda tjej i hans klass. Som det ser ut nu ska jag välja bygg, men får se hur jag känner senare.   Igår var jag på Halloweenfest hos Josse. Det var också ett överraskningskalas för Karin. GRATTIS i efterskott älskade Karin Thorsén!♥ Vi som var där var jag, Isa, Josse, Sara, Karin, Amy, Carro, Linnea, Matilda. Riktigt trevligt var det och mycket roligt. Bilder kommer så fort Isa, Carro, Linnea, Amy eller någon annan skickar:)
   Jag och Isa gjorde iordning oss tsm, mysigt♥Puss♥

RSS 2.0