VRÅÅÅLVARMT

Trettio grader varmt?! Vad händer egentligen med världen?? Varmt som satar har det varmt hela dagen och själv har man gått omkring i mjukisar eller byggarbyxor, toppenval. Hörde att det hade åskat och dundrat, men inte märkte jag någonting.. Hoppas det inte är något som bara var idag utan att det håller i sig. SOMMARN ÄR PÅ VÄG!


VI VANN

Vi vann matchen idag mot Vreten med 9-0! Det var ingen bra match som riktig fotboll, hände en del tråkigheter. Annars spelade vi ganska bra och Vreten kämpade på. Får la se hur returmatchen blir om ett par månader, om det nu blir någon....


KLANTARSEL

Min uppladdningsmat slant ur händerna på mig och kladdade ner alla bestick.. Att få ställa sig och diska trettio minuter innan en match är en underbar känsla. Känns som en bra dag idag!


MORS DAG

Glad Mors Dag mamma. Du är underbar och bäst i hela världen. Det finns inte en chans till att ha haft en bättre mamma än vad du är. Du är vacker som en ängel, trots att du själv inte vill inse det. Vi har gått igenom mycket i vår familj, mer än många kan förstå men vi har klarat alltsammans. Du är du och jag älskar dig för den du är, min mamma. Älskar dig mest mamma!


OMYCKET ATT GÖRA

Hela tjocka helgen har det varit hemma och softat med mor! Har känt mig ovanligt dålig i hela kroppen och jag ville verkligen bli bättre till idag då det är match mot Vreten som vi bara måste slå! Det är mot en nästan klasskamrat förstår ni.. Hemma match på Claesborg klockan fem för er som vill ta er en titt.
I fredags var däremot älskling hemma och käkade och sov över. Något besviken men inte ska man väl dissa vänner som har beställt biobiljetter och allt? det måste bli bättre


ALL THE RIGHT MOVES

Igår blev det en spontan tripp till Visingsö med mamma, Elli, Carola och Erik! Skulle kolla på syster såklart, Västgötalaget och allt sånt där. Carola ringer tio i fyra och vi drar oss kvart över fyra, snabba tag! Vi kom dit lite sent eftersom det var lite galet men vi han se nästan en halvlek och det duger bra det, lika förvånad var du för det. På vägen hem slingrade vi oss runt omkring och till slut hittade vi en liten pizzeria med oväntat god pizza! Där fanns även en tv som visade finalen mellan Barca och Manchester, bättre kunde det inte bli!

Du är grym syrran♥

jag vet inte

jag bara väntar
jag vet inte vad jag ska göra
varför jag reagerar som jag gör
är att jag älskar dig mest, så är det
jag tror inte du tar det på så stort allvar
men det är det
för jag mår inte bra

vill att du ska se det här.


SNART SNART SNART

Jag skaaaaa börja lägga in snart igen! Jag lovar.


SUPERDUPERSÖT

Sitter och kikar på Sällskapsresan 4, Den Ofrivillige Golfaren, med familjen. Är inte Stig-Helmer underbar?!


DERBY

Viiiinst med a-laget mot Skultorp med 11-0, inte dåligt inte dåligt :D

Dessutom vann vi även med u-laget mot Fagersanna med 2-1. Underbart! Lite tjaffs och tjöt så att till och med lilla jag röt till.. Rätt åt honom.


REST IN PEACE

Olyckan som var från fredag till lördag vet nog de flesta om. Inget känns riktigt på topp efter det, inte för någon. Det känns inte riktigt som att det har hänt, att det inte är på riktigt. Jag ska inte skriva mer om det men Becca och Alice, det blir bättre. Ni har så många som stöttar er, som verkligen bryr sig.
   Alice, så långt tillbaka som jag har känt dig har du alltid varit en kämpe. Redan på dagis. Du kommer klara det här!
   Becca, du är så stark. Det vet jag, som så många andra. Jag vet säkert att du klarar det här, även om det är svårt nu så blir det lättare med tiden.


AVKLARAT

Konfirmationen i lördags blev perfekt! Det var så snyggt gjort och massvis med beröm fick vi efteråt. Riktigt kul med Lilla Solsidan och allt :D Nu är det över för i år, får se om jag fortsätter nästa år också, tveeek på den. Men kul har det varit!
Fick en finblomma och presentkort för besväret också, taack!!

TIME TO GET FRESH

Nuuu börjar det bli molnigt och jag ska dra mig in i duschen! Klockan fyra är det foto med konfirmanderna.
Är rätt nöjd med två timmar i solen ändå, svårt att ligga still! Mycket brunare blev det inte, men det får duga. Sommaren är ju snart här fifan!


BÄTTRE ÄN BÄST

På min lediga dag ligger jag och steker under bar himmel som bare den med Queen i högtalarna! Kan knappt bli bättre.


ÖööÖÖVNING

Nu var den näst sista övningen färdig och det är bara två dagar kvar till konfirmationen!


LOCA LOCA LOCA

Vad jag än gör verkar det blir helt åt skogen? Lika bra att sitta hemma och bara stirra in i väggen. Jag är inte farligare än jag ser ut! Jag gör inte mer skada än jag vill.


!

slå på din hjärna, ditt hjärta och din själ och förstå att jag vill ha dig här
att jag behöver dig nu


FIXA OCH DONA

Snart bär det av för att träffa mina underbara konfirmander! Idag blir det till att fixa till det sista innna lördaaaaaag.

INGEN SOMMAR UTAN REGGAE


THE FUTURE

Sitter här i skolan och skriver om framtiden. Det går la inte framåt i skrivandet, men tiden går som den alltid gör! Om 50 år, hur kommer det se ut då? Jag har tagit på mig att skriva om skolan och hur man uppfostrar barn i framtiden.


THE BEST THING ABOUT TONIGHT IS THAT WE ARE NOT FIGHTING


GIVE ME A FLASH OF THAT


OOH YOU MAKE ME LIVE GIRL

Nu har en galen brud precis lämnat mig och jag är på topphumör! Fadde, Fadde, Fadde.. Herregössanes vad vi prataaar! Psykologer åt varandra och skratt hör dit. Innan du kom var jag nereee men du fick upp mig så fort du sprang in i famnen min. Du är allt för underbar, heeela du jag älskar dig gumman. Frågan är varför vi inte träffas efter skolan oftare?! Vi sa en gång i månaden efter idag, MINST gummsilumsan.
Vi bakade kladdkaka med digestive.


EN FRÅGA

Det är konstigt att man ibland kan känna sig så ensam, när man har så många där ute. Hur är det möjligt?


A BIT OF A SNABBIS

Adam, Robin, David och Citte följde med hem en kortis idag! Vi kollade på Lejonkungen 3, Timon och Pumba är för söta. Får bli en längre stund snart igen för dom drog efter bara 2 timmar.



Ni är la allt för goa grabbar!

UPP OCH NEDVÄNT

Allt känns knasigt just nu.
Ena dagen bråk - andra dagen är allt bra
Ena dagen regn - andra dagen sol
Ena dagen självförtroende - andra dagen osäker
Ena dagen topp - andra dagen bott
Ena dagen pepp - andra dagen depp
Ena dagen underbart - andra dagen än mer underbart 


EN STOR FET SKRÄLL

Glömde nämna att jag var på sjukhuset igår. Det är väl inte så mycket att skriva om egentligen men fick en tjock slang genom näsan ner i halsen. Och fy i helvete vad det kändes konstigt och trots bedövningen gjorde det ooont!
Det verkar ju inte vara astma som dom tidigare trodde eftersom spreyen tydligen inte verkar fungera.. De hittade ingenting konstigt nu heller så det är la bara te att fortsätta kämpa. Skulle träffa en specialist någon gång framöver också!


PAJJ

Tog mig en bit paj som var kvar sen helgen precis. Rabarberpaj av Carola! Smakar gott.
Passade rätt bra eftersom det gick lite pajj med mig idag. Kändes bra konstigt du!


DAMDAMDAAAAM

Nu har syster fotat mig, i duuuschen.. DADAM! Ett skolprojekt. Helskotta vad vi skrattade åt de så vackra bilderna, borde ställas ut på museum. Värda att minnas för livet.


STOR SKRÄLLIS

Sooooooooom vanligt så var det ingen konfirmation idag, igen. Som vanligt hade jag sagt till tränarna att jag inte skulle komma, men se där var jag klockan kvart i sju klar för träning!
Men nu är det faktiskt konfirmation på torsdag, så då missar jag träningen på riktigt. Sen är det bara fredag och sedan konfirmationen på lördag! Inga fler konfirmationsträffar att ta fel på på ett tag, bättre för hälsan.


AVSLAGET

Kan påskmust vara äckligt på något sätt? Jag har kommit på att det kan det.. Avslagen och ett par veckor gammal, det inte mycket som får en att vilja ta en klunk till!


DON'T TRY THIS AT HOME

Det här är det man får när man försöker väcka älsklingen sin. Tack!


JAHA

Mina 25 procent som finne hurrar för Finlands utklassning i ishockeyn! Resten sörjer efter 1-6.


SER MÖRKT UT

Ser ut som att Sverige förlorar i hockeyn mot Finland.

DET ÄR DET SOM GÄLLER

Idag var det match med u-laget mot Norra Fågelås Hjo och vi vann med 4-0. Tooooppen!

Efter matche var det till Hentorps pizzeria och köpa pizza. En vinst, pizza och nu är det dags för hockey. Kan det bli bättre?? Nu hoppas vi till 75 procent vinst från Sveriges sida mot Finnarna (eftersom jag själv är en kvarts finne)!


EUROVISION!

Igår var det Eurovision Song Contest som gällde! Efter många om och med kom Anton en stund innan resten invaderade lägenheten. Han sov hela den tiden tills det var mat.. Carola, Elli och Erik var det som kom och åt tacos med oss innan Eurovision! Efter det var det soffan som gällde med gott och bra musik från och till!

Inte många trodde det kunde ske, men Saade kom TREA! Bra kämpat! Såååååå nästa år blir det Azerbajan (vet inte ens hur det stavas..). Det blir som Anton sa, ska alla gå runt med skyddsvästar då..? Jag tyckte inte den var tillräckligt bra för att vinna, men sure. Röstningen var något blandad med 12 hit och dit till alla håll och kanter!


THE GOOD OLD DAYS

Vi vann matchen mot Värsås med 6-0 och det kändes bäst!

Nu sitter jag hos Elsa och vi har precis ätit en mumsing till pizza. Så nu har man tjockat till sig innan kvällens äventyr..

webcam4life<3


LET'S GO WIN THIS

Match på g och efter det blir det pizza med Elsa!! Undeeeeeerbart.

Match med A-laget i Värsås, krossa!


THAT'S HOW WE DO IT

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES SVERIGE!

Vidare till final i Eurovision Song Contest såklart!


FEELS LIKE I'M GOING BACK ON TRACK


RENA RAMA RÅNET

Bestämde mig för att träffa Johanna en kortis också och vi satte oss på donken och tog oss lite att käka. Kan ni tänka er att en vanlig, liten mjukglass med topping kostar 13 kronor! Rena rånet. Sedan gick vi en sväng till på stan, hittade ingenting (hade inga pengar).. Bästa sättet att behålla pengarna är att lämna dem hemma!


WHAT'S UP WHAT'S DOWN

Träffade syster min för en timma på staden med henne, hon hade dragit med sig Johan och Linn. Jag köpte mig en vit t-shirt för 50 kronor på H&M och så köpte jag och Jenni två linnen tillsammans för 99 kronor styck!


FALU RÅG-RUT

Efter glassen tog jag mig till Elsa för en promenad. Det blev en riktigt lång promenad och jobbigt var det, trots att det gick lite långsamt! Jga har så trevligt med dig stumpan!


REGN

Det skulle bli massvis med blixtrar och dunder sa mor min när jag ringde så jag skyndade mig ganska mycket hem för att slippa det. Jag hann nästan hem innan det duggade lite.
Vi gillar inte regnet och att det blev svalare men det blev lite skönare ute!


WiTH

Tog sig en runda på stan med hälften av klassen. Det enda jag verkligen ville var att ta en glass med Adam, David och Robin och säta sig ute i solen och bara steeeka. Sedan visade det sig att halva klassen skulle kolla kläder och så blev det som det blev. Jag fick min glass till slut! Några av oss testade Mc Flurry Daim Orange, den är värd att lägga pengar på för att smaka.


GONE AWAY

Den här tösen har åkt sin kos till Tyskland! Saknar dig, längtar till konfirmationen då du får berätta alla äventyr du varit med om.


HITHOTHOT

Idag är det varmt! Det är ett som är säkert. Solen är knappt framme och ändå är det nästan 20 grader!
Tyvärr så har jag hört att det ska vända efter idag med regn och kallare, men vi kämpar vidare för sol och värme.


FAST & FURIOUS 5

Igår på staden träffade jag Gurra Pro och han ville ha med mig och Anton på bio senare på kvällen! Spontant men visst, varför inte, tänkte jag? Hörde med Anton och efter många om och men fick jag med honom på det. Så efter träningen skyndade jag mig till stan eftersom bion började 9. Vi köpte våra biljetter och satte oss för att vänta. Filmen var gryyyyyym! Tyvärr så var det 30 minuters reklam innan och den var lite mer än två timmar lång, så det blev senare hem än väntat.
   Bilarna var rätt okej dom med i filmen..!


DET BÅDAR VARMT

Termometern visar 23,5 grader och det är svettigt! Hoppas innerligt att det håller i sig, förra gången kom det snö och hagel ett par dagar efter sol och värme.
Vädret får en att längta till sommaren, mer än man kan önska sig.. SOMMAR OCH SOL!


LEK OCH BLODIGT ALLVAR

Nu är det så att jag tycker att det är så underbart väder att jag inte kommer sitta så mycket vid datorn! Men jag tänkte bara dela med mig om att jag var på Bodaborg igår och kul var det. Var där med Fritidsgården i Timmersdala. Mitt lag vann (skälvklart)! Laget bestod av mig, Anton, Axel och Martin och vi sopade banan. Bättre lag går nästan inte att ha, hjärna och fysik. Mer behövs inte!


TRE ORD, RÄCKER TILL OCH BLIR ÖVER

jag älskar dig

EVERYBODY THINKS, THAT I'M THE FOOL

Jag gillar inte att gråta, men visst kan det vara skönt ibland.


MED ENA FOTEN UTANFÖR

Jag mår bra och det blir vackert
och lika sorgset som förut
men här finns inga brustna hjärtan
alla ser likadana ut
alla ser likadana ut

UNDERLIGT

VILKET VÄDER! Herregud säger jag bara. Igår när jag och syster cyklade till träningen regnade det som värst, sedan kom det även lite hagel och snö på traven. Träningen pågick under tiden som det snöade som mest, visste fan inte vilken av de vita prickarna jag skulle fånga på målvaktsträningen. Det var vita bollar överallt.
När vi sedan cyklade hem var det ingen värme direkt men soligt var det!


JUST LIKE US

Nu glömde jag av vad jag skulle skriva, och det var faktiskt något bra. Ajdå!

Äsch. Får bli något litet om vädret. Det har varit kallt idag, så kallt att snoken frös! Det har kommit regn och snö under dagen - även båda delar när jag och Jenni kämpade oss hem på cykeln från träningen. Vi blev våta som dränkta katter!


Men vårkänslan är på väg, det syntes i balkonglådan för bara några dagar sen :D den är död nu, men den livar upp sig snart ska vi se! Precis som vi.

BULLAR

Mamsen bakar bullar! Det luktar gott. Det ser gott ut. Det smakar gott. Mummaaa!


PMS

Nu sitter jag här med en avklippt tampong i näsan.. Vadå? Det fungerar. Min näsa har ett eget liv och har börjat mensa fem gånger på två dagar nu. Rätt skojj!


ETT HELT HALVT ÅR

Idag vaknade jag i älsklings famn av en klocka som ringde runt halv åtta. Vafaaan tänkte jag, men just ja. Match på g! Så vi skiljdes åt lite innan nio.

Men vi har sex månader idag. Ett halvår helt enkelt. Det är sjukt. Ingen, inte ens jag, trodde att det skulle hålla såhär länge. Sex månader låter som en evighet, men det har gått snabbt. Känns som det var igår jag träffade dig för första gången. Nu känns det som att det skulle kunna hålla i en evighet. Det känns från topp till tå att jag älskar dig. Så helvetes mycket! Jag vill inte vara från dig, det känns tomt då. Men vaf.. Vi kan ju gärna inte sitta ihop, det går ju baraaa inte. Du är underbar och jag är så glad att jag har dig.



Älskar dig!

OVERTAXED

Valborg igår alltså. Jag har alltid tyckt att det är överskattat men klart man ska ut ändååå. Blev en tripp till gamla, goa klubbstugan i Våmb med härligt gäng! Grill, tårta, presenter och alkohol stod på schemat. Blev ganska lyckat ändå! Jag drog mig vid 23.00 för att dra mig till Matildas fest, för att träffa anton. När jag kom dit var det hela i stort sett slut så det var la inget vidare lyckat. Efter det strögades det ruuuuuuuuuunt en del och till slut sket vi i allt och drog hem så vi var hemma till tre!

Träffade en saknad Lisa igår också, gummsilisaanaanana jag dissar inte!


AJDÅ

Tröjan var antons.

RSS 2.0