låten för de senaste och kommande dagarna

Man we were killin' time
We were young and restless
We needed to unwind
I guess nothin' can last forever, no




när jag har styrkan och energin

   Jag har inte lagt upp mycket på länge nu, vilket också märks på statistiken. Jag lägger upp när jag orkar, hinner inte dagligen så det får bli ett litet uppehåll med småinlägg då och då.

   Det sista jag skriver nu blir om fotboll. VM är i full gång, ser de matcher jag orkar, hinner och kan.. Själv tycker jag att antingen Spanien ska vinna, eller Portugal med tanke på att självaste Ronaldo spelar där. Båda lagen spelar prec nu så vi får vänta och se.
   Spelade match mot Ulvåker i Ulvåker idag. Förlorade med 1-4.. Vi spelade riktigt bra första halvlek, andra tappade vi lite. Själv är jag nöjd med matchen, trots siffran, förutom två av dem fyra målen.
   I helgen är det skadevi som gäller. TAGGA! Kan inte vara med de två första på fredag på grund av jobb, men klockan 20.00 då jävlar! Ska bli riktigt jävla varmt i helgen också, kommer bli tufft.




   Ha det riktigt gött i veckan nu, ta vara på vädret!

Puss♥

Bio..en söndagskväll :)

   Hemkommen från bio precis. Kollade på "Beck Levande begravd" med Sara'theOneAndOnly'Nero och Maxxx :) Mysigt :) Filmen var helt ok, inte supermo men okej.. Trevligt att träffa Sara som jag inte träffat på år och dar'..samma gäller Max..:)


  

    Imorgon fortsätter arbetet och efter det träning, kommer inte orka.. Sedan är det Skadevi i helgen, tagga!



DrömSött♥

BÄSTA IKVÄLL

Nu blire Karstorp, senare "House of wax", grymt läskig film. Se den ikväll 21.00, värd varje minut!


Göteböööööööööörg

   Var i Göteborg denna midsommar! Rikigt jävla underbart kul var det :D Hihi, bilder kommer när Elli skickat! Skriver när jag orkar senare ;G




tack för Göteborg, syster, mami, elli, carola, eric, martin, viktor, jesper+mamma! Midsommar hade inte vart samma utan någon av er...


Hurra, hurra, hurra, hurra! Med volley

   Idag när jag kom hem från jobbet slängde jag mig in i duschen dirr! Behövde göra mig fräsch, duscha mig ren och raka mig len och mysig. Efter det fixade jag på rummet slog in presenter och drog snabbt ner till Karstorp med Lisa'denBästa för att sola en timma, hann inte längre. Det var riktigt najs! Vi gick ner så det tog la lite för lång tid egentligen.. Men så otroligt skönt väder idag! Älskar't. Sedan var det hem för att fira syster! Hon fyller fan 15' bast idag. Ärligt, min lillasyster 15 år? Hmm... När jag kom hem var det lite mindre fölk än vad som egentligen skulle vara där. Mormor och morfar endast, men lika kul det :D Av mig fick hon ett linne och ett par örhängen, av mor vår fick hon en mobil riktigt najs! Och av mormor och morfar massor av pengar ;G
   Jag fixade också volleyboll i Karstorp men tösen var inte på humör och eftersom planerna var upptagna när vi kom ned så drog vi hem. Höll henne kvar en stund för att Bella skulle överraska med att komma utan att syster visste.. Gick hyfsat bra :) Mötte Malin och Andrea på vägen hem, drog med dom ner för Johannes, Martin och Felix hade åkt ner då vi gick upp. Spelade en kortis, mycket mygg och det förstörde stämningen. Drog så att vi var hemma vid nio..


   Grattis syrran! :D




















   Grattis syster min. Du betyder mycket i mitt liv, fatta vad jag inte hade klarat mig utan dig. Vi har helt ärligt våra stunder tillsammans! Älskar dig så in i helvete mycket Mimmi Jennifer Ström, "Lilla Strömmen"

//Stora Strömmen




Tidigt från jobbet idag

   Idag slutade jag som sagt klockan ett på arbetet! Riktigt skönt :D



Nu äntligen!till den 21 Juni..

   Nu har jag äntligen hittat alla bilder på en sötaste person som fyllt år! :D

Grattis gumman:D! 16 år ba' helt otrooooooooligt (aAAA


















och sist men inte minst det snyggaste av allt! Hihi gumman vilka minnen :D

badat...!

   Jobbet idag fick jag testa på en ny grej, såga järnreglar. Så jävla läskigt :( Men det gick bra, sågade nästan 50 stycken idag.  Skärde också isolering. Imorgon slutar jag klockan 13.00, skönt som fän :D Hihi!




Klara med dessa två väggar nu. Det är cirkus 8 skruvar i varje skiva i understa lagret och i översta lagret cirkus 50 skruvar i varje skiva. Mellan 150-200 gipsskivor på de två väggarna.. Det skruvar jag och Jörgen, kul :)


   Var staden med Elsa today också! Riktigt trevligt om jag får tala ut :) Underbar människa det där. Köpte present till syster eftersom hon fyller femton hela år imorgon! Min lilla syster blir stor hon med.. Köpte också lite något till mig själv.
   På staden passade vi på med Mc Flurry 10kr fan! Satte oss utanför Donken på bänkarna där i solen, mys. Sedan cyklade Max förbi också,mysigt (aA) Efter det drog jag och Elsa till Karstorp för ett dopp! Badade jag med, inte självmant men stolt trots allt. Elsa ska få igen, bara så du vet gumman.. Gick därifrån och lämnade småpöjkar själva på bryggan med några tomma löften. Rikigt skönt ute idag, behövde inte mycket kläder på sig, skönt. Men nu måste jag tyvärr sova, ska upp imorgon och jobba.


Elsas fossingar!



Pussis♥

Dagens låt

Let's just stay
Let's just stay
I wanna lie in bed
All day
we'll be laughing
All the way
You told your friends
They all know
We exist
But we're
Taking it slow
And let's just see
How we go
Now let's see
How we go



sleeping time,finally

   Usch igår var jag uppe i 21 timmar i sträck. Vad som inte gjorde detta mycket bättre var att jag bara sov 4 timmar inatt. Är inte speciellt stolt, eller pigg om jag får säga så. Somnade i bilen till jobbet också, piiiinsamt, jobbarkamraterna i bilen asgarvade nästan åt mig... Träning nyss och har precis ätit kvällsmat! Är helt slut, så nu ska jag faktiskt nanna. Imorgon ska jag gör något ;G



fick en ny t-shirt idag :D smexigt snygg!


Jörgen i egen hög person!




äntligen♥go'natt

Underbart fin kväll

   Kom precis hem från matchen, men innan jag berättar hur det gick så vill jag bara dela med mig av den otroligt fina kvällen. Kolla bara på bilderna, den gör att jag tänker på kärleken. Hur underbar den egentligen är, oavsett om den är på topp eller nere..








   Matchen slutade med 2-5, och tyvärr så är det dock målen som räknas i fotboll, ja säg vilken sport de inte räknas? Men vi spelade riktigt jävla bra idag. Vi var praktiskt taget grymma! Fortsätter vi spela såhär kommer vi långt tjejer..



Sovdags♥



Skara

   Första dagen på jobb i Skara idag! Var inte så jobbigt som jag hade förberett mig på att gå upp kvart i fem, men kul var det då inte. Blev hämtad av Jörgen och Sluring vid Billingehov, tackar :) Sedan fick jag göra annat än att städa, jag fick skruva gips. Städning är 10 gånger bättre än att inte göra någonting, men att skruva är då 1000 gånger bättre än att städa. I varje fall så är det samma sak imorgon och det blir nog najs :)
   By the way så hade jag tio minuter efter att jag kom hem från jobbet innan Gottfridssons skulle hämta mig till matchen idag. Imorgon blir det nästan samma sak fast till träningen.



en sådanhära maskinskruvdragare använder lilla söta rara jag när jag skruvar gips


en sådanhära saxlift använder jag a-a-alldeles själv

ute med Tarzannn själv

   Var precis ute med Tarzan och lirade lite boll! :) Rätt gött. Småskitarna kom idag också och ville spela mot oss, icke sa Nicke. Men det var riktigt skönt ute och det räckte med bara shorts och t-shirt, äntligen sommaren på g?




till alla de mina där ute

   Dagens låt är till alla mina vänner och nära. Ni som finns vid min sida, i motgång och medvind. Till er som älskar mig för den jag är, ni som låter mig vara den jag vill vara och precis den jag är. Jag skulle inte klara mig utan er. All min kärlek till er. Som låten säger, "jag ska älska dig, precis som du är".


och låt mig få bära dig
när hoppet sviker
du betyder allt för mig
var inte rädd
jag står bredvid dig
för du betyder allt för mig





(ville hitta den perfekta raden i låten så lyssnade och skrev ned den själv. Lyssna och sjung med. Precis lika fin låt som du är underbar)

Var inte rädd
jag går bredvid dig
kom ta min hand
jag håller i dig
här i min famn
kan du våga tro
sänk dina murar
jag ger dig ro

för att jag älskar dig
så som du är
och jag vill ge dig
allting jag har

och låt mig få bära dig
när du är svag
för du betyder
allting för mig
var inte rädd
jag går bredvid dig

nu är jag din
och nu kan jag andas
här blir jag kvar
för här vill jag stanna
se på oss nu
livet är vårt
se du den framtid
som vi, vi kommer få

för att jag älskar dig
så som du är
och jag vill ge dig
allting jag har

och låt mig få bära dig
när du är svag
för du betyder
allting för mig

ja jag ska älska dig
så som du är
och jag vill ge dig
allting jag har

och låt mig få bära dig
när hoppet sviker
du betyder allt för mig
var inte rädd
jag står bredvid dig
för du betyder allt för mig

Spontant kuligt och impulsköp bara sådär




   Igår var det meningen till att dra till Vatra, men det Dogan sagt på träningen stämde rätt bra. Det var inställt.. Sarah och Linda hade redan åkt ner och såg därmed att det var inställt innan jag hunnit åka ner. Men..jag hade redan fixat mig för en trevlig kväll så jag gick ner ändå vid nio. Svängde in en snabbis på Kvantum, gick ju ändå förbi där, och köpte dextro. Är rädd att jag har blivit lite smått beroende.. Jag skyndade mig ner till staden där jag nu skulle träffa Sarah, Linda, Elsa och Amanda. Dom var precis utanför Donken och det var två flickor till jag inte träffat tidigare, dom gick rätt snabbt och vet inte vad dessa hette. Tjejerna ville äta, jag och Elsa hade redan ätit så bestämde oss för att vi skulle köpa godis ist. Sarah, Linda och Amanda sket i att äta och vi drog in på Donken för att checka läget. Mc Flurry kostar endast 10kr! Jag, Elsa och Amanda köpte var sin medan Sarah och Linda köpte mer ordentlig mat. "Träffade" också Waldau dära! :)
   Efter det drog vi vidare ut på staden, jag och Elsa hade en liten egen förställning med dans och musik på en av bänkarna utanför Donk. Drog in på Hemmakväll har jag för mig att det heter. De andra köpte godis medans jag var duktig.
   Vi träffade också Linn Samuelsson och två tjejer till utanför Hemmakväll. En vindpust svepte förbi med några ord och Elsa hörde att det var fest i Skara. Vi gick ner till rese för att kolla bussar. Klockan var nu halv elva. En buss gick från Skövde till Skara kvart i. Elsa och Amanda flög snabba som blixten själv hem till deras hem för att hämta kort för att åka med bussen. När Elsa sedan kom tillbaka lånade jag sexhundra kronor för att själv köpa ett fritidskort bara sådär. Klockan var tjugo i och jag kutade till Pressbyrån på rese. Skrälligt värre så ska en herre framför mig sega som in i..och jag är nära på att inte hinna. Amanda kommer springande och säger att bussen går nu, kassörskan är snäll och skyndar sig och jag får mitt impulsköpta fritidskort. (Ps. Jag kommer inte låna ut fritidskortet bara sådär, lika bra att säga dte dirr. Till dom som varit änglar och lånat ut till mig..men några SmåsMåsmÅ undantag) När jag väl kommer på bussen är maskinen trasig och jag behöver inte kortet.
   Jag och de åtta flickor till kommer fram till Skara, vet inte vart vi ska men eftersom Elsa har gått i skola här har hon kontakter och vi hittar dit efter många om och men. På vägen dit träffar vi tre riktigt trevliga pöjkar som också ska dit så vi följer med dom. Vi kommer till lägenheten och kommer in, det är inte mer än mellan 10-20 pers där men det är trevligt. Det enda dåliga är att jag måste dra fyrtiofem min senare för kära mor mig. Så jag åker hem själv och får gå hem själv. Tröööök. Kommer hem runt tjugo över ett och går och lägger mig nästan dirr..

   Spontan kväll fan! Från Vatra, Donken, Staden, Hemmakväll, Rese till Skara. Dock väldigt snabbt men jaoo!

Tack♥så iniotroligt mycket för kvällen!

The way you make me feel

I Like The Feelin' You're
Givin' Me
Just Hold Me Baby And I'm
In Ecstasy

...

I Never Felt So In Love Before
Promise Baby, You'll Love Me
Forevermore
I Swear I'm Keepin' You
Satisfied
'Cause You're The One For
Me







Bröllop!

   Nu har jag sett en liten del av den stora dagen för Victoria och Daniel. Så otroligt söta är dom både ihop och allmänt. Dom känns inte så stela eller "bättre" än oss andra som det kan kännas i andra länders kungafamiljer. Hela familjen Bernadotte är så underbara och "vanliga" på något sätt. Vi har tur som har dom som kungafamilj. Så underbara rakt igenom!
   Uppvisningen med jasplanen var mäktig, tyvärr väldigt kort på endast några sek. Men det var mäktigt!

Några bilder från tv'n, mobilkamera.. Riktigt jvla dålig kvalité men jao (aaA





host

förvirrad som in i helvete




orkar inte säga någonting om dagen mer än att jag fick reda på säkert att jag ska till Skara och arbeta nästa vecka.. Blir hämtad 05.50 på Billingehov, kul..! :)









Kyss♥drar ut snart,behöver luft..behöver bara röra på mig.usch vad jag inte mår bra nu,luft och promenad låter toppen :)

Tufftuff'tåg..!

   Fick sovmorgon i morse. Gillar inte anledningen till det men det var skönt! Fick min härligt underbara räls idag.. Skulle dit 08.00 och var på jobbet 09.00, gick inte till arbetet innan. Det gick hyfsat fort ändå, men såå otrolilgt jobbigt att knappt kunna svälja när man ligger där i tandläkarstolen, inte kul alls! Jag klarade det i varje fall :) Så nu sitter jag här med räls på övre tandraden och har haft det sedan i morse. Kunde inte äta grönsakerna till maten, men som tur var hade jag pasta och körv som lätt gick att tugga! Mumsigt :) Dom som har sett mig i rälsen hittills är då självklart min kära moder och jobbarkamraterna. Sedan mötte jag också underbara Johan'biff och Rickard Gottfridsson och Simon Hultman så dom fick sig ett snack med mig, såg därmed min tandställning och tyckte den var riktigt snygg ;)



Kyssen♥

Lite annat än så

   Idag på jobbet fick jag göra annat än att städa. Jag fick isolera väggar och ah det var väl det.. Och lite städa såklart också! Haha :) På måndag ska jag få lite omväxling och åka till Skara för att jobba :D Hoppas på bättre sysslor!



ahrå rätt tuff!

   Nu ska jag förhoppningsvis ner till Karstorp för sol och möjligtvis ett dopp!

Kysshej♥



Jobb fifan!

   Idag har jag och David i stort sett bara städat.. Så tråkigt.. Fast det blir mycket roligare nu när vi har lärt känna varandra bättre och kan skämta lite smått :) Under tiden vi städar och "städar" kör vi också lite karate. Smart som jag är slog jag sönder en gipsplatta, som skulle gå sönder, med min söndriga högra hand.. Smart..!


dammsugarn i högsta högg!


målarna är alltför härliga

"städar"


   Hinner inte skriva mer nu för ska dra på match mot Sil! Ikväll blir det förhoppningsvis Karstorp, har ändå sovmorgon på torsdag..


Pussis♥



gladare

   Den här låten gjorde mig precis mycket gladare. Hoppas den kan göra samma underverk på er där ute som är på lika dåligt humör jag var på för några minuter sedan :)





nu ska jag sova:)

Puss♥



skolavslutningen ja

   Justja,jag har inte laddat upp bilder på skolavslutningen eller avslutningsmiddagen. Jag tog inga bilder men jag antar att alla sett bilderna på fb, annars får ni kolla dära för jag orkar inte (aaA. Hihi! Hittade bilder på kameran, så såhär såg jag ut på skolavslutningen. Bättre sent än aldrig brukar man säga uh? :)




Dagens lilla låt

Your arms around me tight
Everything, it felt so right
Unbreakable, like nothin' could go wrong
Now I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hanging on



torsdag, inte okej..

   Torsdag är den stora dagen. Längtar då inte. Klockan 08.00 händer det. Usch. Blä. Fy. Nej, vill inte. Men ah, vem vet kanske passar it'? Hahha,,,! ah jag försöker vara så positiv som möjligt. Eh, det finns många som har det. Jag kanske smälter in i mängden. Hoppas jag kan arbeta som jag gjort tidigare? Folk säger att man får väldigt ont i huvudet.. Jag vill inte vara där utan nytta, utan att jag kan göra mitt bästa. Hmm..! Jag ska få räls, inte kul nä, det bir som det blir. Okej? :)



älskar dig över allt annat gumman,finns ingen bättre än Du



Puss♥önska mig lycka till :)



hemma efter första dagen på arbetet!

   Hemma nu efter 9 timmar och 45 minuter på Calles. Idag blev det mest till att städa, helt okej ändå. 10 gånger bättre än att inte ha något als att göra. Fick tyvärr en blåsa som jag lyckades spräcka bara minuterna efter att jag hade fått den av att skrapa på väggarna.. Känner hur några till ligger och lurar, som tur var hittade jag ett par hanskar i en hög med skräp under dagen! Rätt kul också nu för det finns en boi där nästan i min ålder att snacka lite med under dagen, får tiden att gå lite snabbare :) Skönt väder ett tag idag faktiskt, något jag såg fram till att bada efter jobbet på grund av. Men så blev det inte. Nu är det ju dock inte så bra väder ändå.. Är helt jävla slut, men känner ändå att jag vill hitta på något. Hoppade tyvärr träningen idag på grund av att jag vet hur slut jag kommer vara i veckan annars och pga en annan sak som dock inte blev av nu, ikväll blir det dessutom till att verkligen lägga sig tidigt. Vill hitta på något om det så bara är att dra ut för att gå en promenad, hör av dig!



bara fyra veckor framför sig (yyY


Dagens låt

Så mycket man kan göra
borde och vill
Men mitt i allt
ska man räcka till


ursäkta för den dåliga kvaliten


Work work work




   Imorgon börjar det jobbas på Calles Bygg! Hihi,längtar faktiskt lite. Jag hade fått massa beröm av dom som jobbade där på ett möte de hade haft nu innan att jag ska arbeta där till sommarn. Anonym källa. Kunde inte sluta le på hela dagen :D Dom sa att jag inte behövde en handledare, jag hade visst jobbat så pass bra och var så duktig att jag inte behöver det ;$ hihi! Så ska jobba där 3-4 veckor nu, och kanske i slutet av sommarn också. Jobbar 06.15-16.00 måndag till torsdag. Fredagar 06.15-13.00. Kommer vara helt slut efter första veckan! Fotboll hela veckan förutom fredag, och kanske söndag. Mor tycker jag ska hoppa över den matchen.. Viss för mitt eget bästa.

   Men nu ska jag nanna mig för jag har en tidig uppgång och en lång dag framför mig!


Go'natt♥



140 kronor rikare

   Idag var det samling till matchen klockan 13.00, vi skulle leka lite innan. Matchen började 15.00 och vid samlingen offrade jag mig till att döma 97orna på 11-manna i stället för Becca.. Matchen blev det 1-1 mot Norra Fågelås. Bra spelat tjejer! Jag dömde 97orna tillsammans med Sarah Berner. Gick väl hyfsat sådär :) Det är svårare än man tror. Första gången jag dömer 11-manna också.. Imorgon är jag då en 140 kronor rikare tjej, kiosken var stängd när vi skulle hämta ut pengarna.



Sötaste må jag säga!

   Den här underbara människan var precis ursöt på sin blogg, basseh.blogg.se! Tycker att ni ska kolla in på denna bloggen lite då och då, för då kanske han börjar skriva mer. Skriver så underbart kul, såsom den person han är :D


basse te vänster! anton fick också vara med bara för att..

The song of today

You better shape up,
'cause I need a man
and my heart is set on you.
You better shape up;
you better understand
to my heart I must be true.



aiusvcaska blöp

   Jag har hyperdamp. Det är jobbigt, hade sara varit här hade det varit enklare. Det brukar vara så. Vi har hyper på samma sak, som det brukar vara. ÅH.. Är myssugen också.. Jobbigt läge. Plus att jag har vattenballonger i en påse på rummet som är helt oanvända, funderar på att dra ut för att ta ut mitt damp på en stackars mur utanför. BLÖP



så söt ofixad har jag hört någonstans..


Sista Natten Mä Gänget 2010

   Vädret var i stort sett det enda som inte var ok, förjävligt helt enkelt.. Åkte från skolan kvart över tre. När vi kom ner så regnade det, jejj! Förstörde allt för att vara lite väl överdriven. Kul var det inte. Gick i stort sett med Sara, älskade, Nero alla timmar..nästan :) Träffade så många jag inte träffat på länge, och fölk jag inte träffat innan över huvud taget. Riktigt najs, fan vad jag kommer sakna er alla.. I varje fall så åkte jag bland annat det där trädet, Tekopparna 'bira, bärs', nästan Go Kart och Gruvbanan. Tekopparna var helt klart bäst! Sedan Gruvbanan med tanke på alla som skrek och.. ah nice. Och killar kan skrika som tjejer, om dom blir tillräckligt skrämda. Vi åt också såklart, där träffade jag Rach. Malin var vid Go Kart. Det går inte förklara vad vi gjorde helt ärligt, asnajs var det bortsett från vädret.. :D Senare på kvällen var det disco som till en början tillbringades på dansgolvet. Blev uppbjuden av några pojkar där också, vilka jag inte dansade med.. Efter en stund drog jag för att möta maxboiii:) Tillbringade hela långa kvällen med den pöjken♥ Sedan var det till att åka hem för att ta allt lite kort.

   Det var dock bara lite kortis om vad som hände under kvällen, går inte att beskriva med ord. Hade gärna lagt upp bilder för att förmedla känslan lite bättre eftersom det sägs att en bild säger mer än tusen ord men eftersom jag bara tänkte på att ta en enda bild så gick det ju då inte så bra..



Det var de bilderna det.. Jag hade annat att göra..? :)





    Dagen/kvällen/natten var riktigt trevlig, trots regnet.. Det blir vad man gör det till, kunde vart bättre men vad gör man inte för att få det bättre.. Pusstack på alla underbara, och mindre underbara som gjorde Sista!♥



Dagens låt

You are supreme, the chicks'll cream, for grease lightning
Lightning, lightning, lightning
Lightning, lightning, lightning
Lightning


Skolavslutning

   Som sagt, är bara några timmar kvar tills jag inte är nia längre.. Sorgligt faktiskt. Kommer sakna 9e♥ har ändå gått i samma klass i tre år nu. 9efg2 kommer också vara saknade, inte mer eller mindre.. Solen började skina precis när jag började skriva det här, sitter och små'ler för mig själv samtidigt som jag sitter och lyssnar på Ted Gärdestad :) "för kärlekens skull" i högtalarna nu.



   Den här klänningen blir ikväll varesig du vill eller inte. Jackorna däremot är jag osäker på. En liten överraskning(h)



söt och så viskade en fågel i mitt öra precis(a)





   Hihihi,drar nog in i duschen snart! Men vet inte om jag ska ha uppsatt eller utsläppt hår..


Majsigt♥



pyamas




   Nu är jag bara nia i några timmar till. Helt sjukt. Idag började alla klockan tio. Åttor badade på äventyrsbadet och sjuorna brännboll?;s Vi nior skulle till idrottssalen och skulle va iklädda pyamas. Var inte många som hade pyamas,tröök! Men duktig som jag är så fick jag på mig ett par fleecebyxor,rosa med stjärnor och hjärtan på hittad längst in i klädkammarn. Mysigt :D Dock något lite pinsamt att åka till skolan klädd så bara ;$ Men iaf,kommer till skolan iklädd pyamas och på vägen dit har jag i stort sett bara sett nior i mjukisar.. Vi går in i gympasalen och sätter oss vid "läktaren". Vi kör massa tävlingar klass mot klass. Ibland skulle två gå upp från varje klass, ibland tio osv.. Vi fick inte reda på vad vi skulle göra innan vi hade valt vilka som skulle tävla. Jag själv bidrog med säckhoppning, ramlade helt ärligt andra steget jag tog och var då den första som gjorde det, fail.. Sedan tillsammans med Martin den sista. Skulle ha två både fysiskt och psykiskt starka, inga mesar skulle upp.. Och jag? fick gå upp, tankeverksamheten verkade inte fungera riktigt i klassen. Men vi gick upp och dom ställde upp bänkar femton meter framför och började ställa upp saker på dem. Det första dom ställde upp var två mumsmums, sedan två merdrickor och två bananer.. Flickorna skulle börja (en kille en tjej). "Klara, fördiga, gå!" så sprang jag iväg och började mosa, jag mådde illa redan innan jag började. Shit! Men jag köttade och mosade. Hihi blev klar först av gummorna, stor käft är bra att ha ibland. Men helt ärligt, ni som känner mig, vet att jag äter på en timma i vanliga fall. Satsar allt för laget! ;G Martin var grym och bara mosade, vi kom först i den delen! Tyvärr kom vi bara fyra i alla delar sammanlagt, men eh bra försök fan!



vår klass är näst längst till höger ;G första delen



Bra kämpat♥!



Middag!

   Idag var det avslutningsmiddag med Helenaskolan, lr ja alla skövdes skolor skulle jag tro. Kort,gott och najs! Det var mycket godare än jag hade vågat hoppats på ;G Är inte på humör för att skriva lr något nu, men bilder kommer förhoppningsvis imorgon! :)



   Grafittisak på skolan idag


så snyggt är det!synd att max's nt kom med bara



natti♥

Sista

   Allra sista dagen på Helenaskolan imorgon.. Sista gången med dessa kassa skåp.. Sista gången med klassen.. Sista gången med de lärarna.. Shit! Jävlar, kommer sakna alla så in i helvete..

 


   Imorgon är det pyamas i skolan, mys! Börjar tio, alla åttor och sjuor borta. Ska vara i gympasalen för någon slags aktivitet ;s SLutar tolv i alla fall, ingen lång dag inte:)


   Förlåt känner inte för att skriva nu...dagen var bra, tills nu, hörs senare!
hej♥


naglar!

   Idag v ar skolan helskön, gör inte mycket i skolan ;G fast nu är det fan bara två dagar kvar, helt skukt. Känner nu att jag kommer sakna allt och alla. Något otroligt. Fast det kommer bli najs med ny pers också! Igår fick jag också reda på att jag har MVG i fysik. I fysik!? Är rätt stolt om jag får säga så :D
   Jag har också köpt en ny bikini, ny kanske är onödigt att skriva så som den här texten.. Men ah den är asnajs! Riktigt nöjd, och så är Mami snäll och betalar den (a) tack!

   Annars idag har jag varit på tjejgruppsavslutning :( bluu.. Vi drog iväg i två bilar, visste inte var vi skulle. En liten surprise. Vi åkte rätt jävla långt. Hamnade tillslut i Hjo. Hade ingen aning om vad vi skulle göra, det har ju inte varit toppenväder idag. Badat kunde vi ju gjort men vädret ah.. Det är gratis bad i Hjo hela sommarN! Menmen, vi skulle äta på glassrestaurangen där. Riktigt gott var det! Sedan skulle vi spela minigolf,vilket inte jag var spec sugen på.. Men det var "tyvärr" stängt. Så vi matade ankorna ist. Haha! Sedan åkte vi hem. Kanske inte låter speciellt händelserikt men underbart kul var det!



också hittade vi en stackars fågel med bara ett ben,kunde inte flyga :(

   Sedan kom jag hem och filade på naglarna jag stressade på innan tjejgruppen. Det blev bättre än jag trodde! Mycket nöjd flicka här :D



bästa bilderna också (y)


god natt♥



hej träningsverk!

   Fatta att jag kommer ha träningsverk i magen inom de senaste dagarna. Skrattat precis HELA dagen. Papi hämtade mig och syster Jenni så att vi kom till Tibro cirkus ett. Började med att prata lite med Line osv. Sedan kom Mikaela och sedan Tilde och också Daphne. Tilde och Daphne är våra småsystrar :) Under dagen har vi spelat fotboll. Jag, Jenni och Line har försökt under hela dagen att trixa till varanda,10 stycken. Gick väl sisådär får jag erkänna, pinsamt ärligt, men jävlar vad kul det var! Åkte också och badade i Hjo, doppade mig inte förens Jenni bokstavligt drog i mig i bassängen. Där spelade vi också fotboll, fortsatte med försöken till att klara tio stycken. Gick precis lika dåligt där.. Jenni sköt ut bollen i Vättern så fick ta siug ett dopp där också. Bara dök i HAHAHA! Vi åkte hem och fortsatte med fotbollen,vet knappast om jag nu kan kalla det fotboll längre. Så trötta var vi, så det är helt sjukt. Vi bara skrattade hela tiden, snacka om träningsverk! Pappa tyckte synd om oss och förståeligt antagligen skämdes något, haha ;) Så han hjälpte oss, klarade det inte då heller. Sopor är ett ord. Sedan stod vi där några timmar och försökte, Mikaela kom också in och körde hårt! Vi kom över tio, självklart, men var fortfarande så trätta och klarade endast tjugo stycken. Men rätt bra gjort ändå må jag säga :D Ah, så dagen har innehållit i stort sett bara skratt,skratt,skratt. Underbart kul :D

   L-l-lite brunare har man blivit efter en heldag i solen iklädd bikini! ;G



rätt så mycket gammal bild,men en på alla tre!

här också en till lite nyare bild på Daphne som har växt mycket :)


Kyssar♥



Papi

   Nu drar det snart i väg till Papi. Så får vi se vad dagen kommer med!
Usch ja,får knappt på mig byxor pga det där j*fla såret.. Hoppas innerligt att det läker snart, inte kul!



Men nu kommer Papi,så
Kysses♥

nu jävlar,gonatt

  Usch nu har jag då inte varit duktig.. Måste sova. Måste upp tidigt eftersom vi ska till far vår imorgon :) Är så jefla trött nu,vet inte riktigt vad jag går på om jag ska vara helt ärlig. Måste vara något allvarligt farligt..


Nattis♥

grillat vare här!

   Datorn har dampat hela kvällen. Så som jag... Har inte vart spec kul.

   Fick som sagt grillad kyckling till kvällsmat idag,riktigt mumsigt!


vattnas i munnen bara jag ser det ;G



   Vid halv tolv kom också Johan som en liten surprise! Drog hem för en halvtimma sedan ungefär. Var ett tag sedan men riktigt trevligt den lilla stund som blev. Men nu säger mor min till mig att stänga ned,fatta att jag vill ha en alldeles egen dator att smexa med..!



Kyssis♥och gonatt



Dagens låt

In my shoes, just to see
What it's like, to be me I'll be you, let's trade shoes
Just to see what it'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyes
But don't let 'em say you ain't beautiful oh
They can all get fucked.
Just stay true to you so
Don't let 'em say you ain't beautiful
Oh they can all get fucked. Just stay true to you




tre liter vatten

   Började med att jag solade en timma sammanlagt,rätt skönt men ville inte sola mer eftersom jag hade match senare. Blev liiite brunare. Sedan var det till att under hela dagen klunka i sig vatten,drack ungefär tre liter vatten innan klockan två. Samlingen var halv tre. Matchen var i Värsås. Matchen var mot Värsås. Nuvarande våmspelare mot gamla våmbspelare. På uppvärmningen kändes allt på topp,kändes verkligen asbra. Matchen gick skit annars, fyfan. Aldrig varit så här nere efter en match tidigare. Kanske berodde på hur jag spelare,kanske på,ah annat. Aldrig igen tänker jag lipa så efter en match.Osså på det hela jävla så får man såna jävla småsår som gör ont som fan. Haha,gick hem utan byxor från matchen



lillasyster Tilde på bilden,målskytten själv!


   Men nu luktar det grillat i hela lägenheten och jag längtar tills jag får sätta tänderna i kycklingen.
Ikväll blir det kanske antagligen till att lägga sig tidigt,är totally helt slut. Imorgon blir det papi,för längesedan igen nu.


Hörs♥

Ny header!

   Äntligen en ny header. Måste fanimej köpa en sådandära keps!




nämen kolla vad jag hittade bland bilderna,klänningen jag gjorde i slöjden för ett tag sedan


Kyssssar♥

mackorna ja!

   Kom väl hem för lite mindre än en timma sedan. Hade tänkt att jag skulle ligga och steka på terrassen,men när jag kom hem var solen borta därifrån :( Ville gärna inte gå ut själv så funderar på att texa någon. Satte i mackor i rosten til mellanmål,medans dom var i satte jag på datorn och nu kom jag på att dom var klara för cirka tio minutersen..Dom var kalla så satte i dom ett tag till, dom var goda ett tag tills jag började skriva här och glömde av att jag hade dom bredvid mig.. Smart och så har jag hört (y)

   Ny header på väg också, kan nog till och med komma upp idag!

det är nära nu

   Idag var det en riktigt soft dag i skolan. Började med film på engelskan och sovmorgon till nio, på matten bara några små problem, idrotten fotboll som var riktigt varmt och inte särskilt lugn men rolig, på svenskan spelade vi upp de teatrarna vi gjort om specifika lärare/händelser/saker på Helenaskolan. Askul var det,grät nästan så mycket skrattade jag!på no-fördjupningen var det bara redovsningar och slutade en halvtimma tidigare. Stannade kvar på skolan och gjorde kvar mina mjukisar :D ÄNTLIGEN KLARA! Blev riktigt najs faktiskt och jag är nöjd,kan till och med ha dem ute bland folk. Bild på dem kommer senare ;G
   Nu märker man verkligen att det börjar dra sig mot slutet.. Böckerna lämnas in och vi gör i stort sett inget på lektionerna. Klassen,kära 9e,är också en riktigt härlig klass efter tre år. Kommer sakna allt. Inte minst 9efg:2.


9e


Dagens lilla' låttext

We all became friends
as we learned how to fight

första juni...?

   Herregud det är redan första juni! Bara några få dagar kvar i skolan fan :D Sååå skönt! Nu börjar jag känna att sommarN verkligen är nära också.. Gött! Nu ska jag STEKA ända fram till skolavslutningen, ska ju vara jättefint väder nu. Kanske till och med blir ett dopp snart..


tänk att få vara tillbaka här nu..!


Love♥

Loke klockan arton noll noll

   Dansuppvisningen är i Loke, Valhall, klockan 18.00. Som jag sa igår är det inget stort, men större än Sveriges bidrag till Eusovision..Höhö! Roligt oavsett vem som kommer serrni! :)



Hihi.förlåt Johan,din keps. Men tack för lånet på kepaN du!




Pussisar♥

RSS 2.0