Teakwondo avklarat!

   Jag måste bara säga detta lite snabbt innan jag går och nannar. Teakwondo var jättekul! Skulle verkligen rekomendera att börja i det! Det var jättejobbigt och man måste konsentrera sig väldigt mycket, men ändå flum:) Det är väldigt fysiskt och psykiskt jobbigt, men väldigt bra träning! Rekomenderat!


Men nu ska jag gå och natta mig, gonatt!
So'long♥

Taekwondo




   Nu sitter jag här och över på engelskaprovet som är imorgon. Det är 70 glosor och prepositioner. Jag kan ingenting! Glosorna kan jag hyfsat bra faktiskt men propositioner, hjälp! Vi hade ett oförberett engelskaprov idag och det gick jättedåligt, det känner jag på mig. Usch! Men det var faktiskt väldigt svårt. Så nu sitter jag här och över. Som tur är har jag inga andra läxor i veckan.

   Jag måste också säga att jag överlevde kvällen och morgonen utan mobil:o grymt bra gjort!

   Men nu ska jag iaf testa på teakwondo.:) Verkar jättekul, sparkas och hoppa och slåss. Jag kommer inte börja i det men det ska bli kul att testa.

Här är en länk för att se vad det är:
http://www.metacafe.com/watch/78858/tae_kwon_do_masters/







Dagens låttext:

Himlen är oskyldigt blå
som ögon när barnen är små



So'long♥



Scones ;g och ingen mobil!







   Kom nyss hem från dansen, lärde oss några nya steg idag. Klarade faktiskt hela dansen nästan utan några problem:D Stoooooolt.  Fast nu är vi för många på dansen, har nästan ingen plats att dansa på. Det är lite synd, annars är det jättekul. Fast jag missade tyvärr fotbollen idag"/


   Och vet ni?! Jag bakadescones idag till mellanmål. Och igår också för den delen. Otroligt gott asså! Prrrrroud man.

   Ingen mobil! Jag har heller ingen mobil nu. Så ingen idé att försöka nå mig på den. Britt tog den på lektionen idag för att Simon höll på med den. Tack Simon(a' Och sedan glömde jag att hämta den hos Britt efter jag slutade. Så nu sitter jag här utan mobil, och för er som känner mig vet att jag inte klarar mig utan min mobil. Vet inte vad jag ska göra?







Dagens låttext:

And when I´m gone
just carry on
dont mourn
rejoice every time you hear the sound of my voice
just know that I´m loocking down on you smiling
and I didn´t feel a thing
so baby don´t feel no pain
just smile back



So'long♥

Grattis Lilian<3




Idag var jag på kalas hos Lilian som fyllde 54 år. Stort grattis<3. Fick MASSA mumsigt att äta till frukost och fika. Korv, köttbullar, ägg, yoghurt med musli och kakorrrrr,,, Annars var det mysigt att träffa lite av släkten och prata och så.
   Annars har jag slösat bort dagen på att skissa och kladda lite på ett papper. Nu ser jag på 'Hål i väggen' vilket är jättekul. Sitter här och asgarvar,! Hahahah


Och dagens låttext

It doesn´t matter what you have done before
we all wanna see what the future has in store



So'long♥



Det är så svårt att se en vän som du bara försvinna




Det är så svårt
att se en Vän
som jag stått så nära
bara försvinna

En Vän
som jag känt så länge
bara tappa greppet om
och försvinna långt bort

Att se en Vän
som jag pratat med om allt
försvinna
efter att jag har gjort allt,
allt för att hålla fast vid
bara släppa allt detta
så enkelt

Det är så svårt att se dig försvinna
när jag älskar dig så
vi som stått varandra så nära.


Jag förstår inte
är all den kärleken jag trodde du visade
bara en bluff?


av: Isabella Ström



Skolfoto!!! Snyggaste 9E ever;g




Fick skolfotona idag. Herregud!

Ser störrrd ut på detta foto. Hahahahah nice klass ändå





Så detta blev det, gymnasiet nästa! Herregud vad snabbt det går. Hjälp asså. Jag blir stor flicka nu.

So'long♥



Tjejgrupp



Jag var också på Tjejgruppen igår. Det var så mysiiigt! Vi bakade kladdkaka. Mums;g Vi lekte också, hihi. Jättehärligt människor var det där iallafall! Ska lätt gå nästa och nästa och nästa gång också.

So'long♥



Orientering igår







Det är så härliiiiiigt med orientering. Jag valde att springa själv för att få bättre betyg, vilket var ett STORT misstag, jag kan inte orientera. Började med att jag inte visste vilken väg jag skulle ta, och ändå fanns det bara en, vilken alla hade sprungit in på innan mig. Smart. Sen hittade jag knappt 2an, men den hittade jag ändå rätt snabbt. Sen var jag nära på att gå vilse till 3an, men hittade ut på en väg och sprang runt allt tills jag hittade lite folk. 3an letade jag efter i en kvart! Och sedan mötte jag massa annat folk, bland annat Matilda. Och då hittade vi den. Den hade någon gömt någon annan stans så alla förlorade massa tid på det. Sedan sprang jag med Matilda nästan hela vägen. Vi(och resten av folket vi sprang med enliten stund senare) letade efter 6an jättelänge, runt 10 min. Förlorade massa på det. Vi mötte också Linnea och sprang med henne. Nu är det jag, Matilda och Linnea. Sen mötte vi Isa<3 och det slutade med att jag sprang med henne, i mål och lite till. 82 minute blev tiden, vilket inte var toppen.
   Känner mig iallafall väldigt duktig!


So'long♥



"Nämen tjaaaa" ^




   Jag har varit ute med isa och flummat lite igen. Gud jag har verkligen gått flera mil denna veckan. Med massa kul folk. I förrgår med Mojo<3 vilket var mysigt att träffa henne. Och hela veckan har jag vart ute och gått med Isa<3. Och Lisa<3. Haha, motion.
Menmen nu har jag varit ute med Isa, igen. Och vi hade det jätteflum. Älskar denna personen väldigt mycket. Och vi MÅSTE våga i veckan. Måstemåstemåste. Hahaha.


Men nu ska jag försöka göra Hk läxan. Hjälp, kommer inte somna förens sent. För att vara mig
GONATT



So'long♥



Match + firande med laget - kan det bli bättre?




F17 har vi inte spelat klart alla matcher än så vi får se hur det blir
A-laget har jag inte spelat med, men härligt jobbat flickor!
Och 95orna har jag spelat många matcher med, nästan alla




   Dagen började med att döma 97orna. Gick jättebra, typ. Kul var det iaf + 60kr. Som hittat!

   Senare blev det match med 95orna. Mötte Värsås, vann med 5-0. Jäjj. Och nu är ena serien med 95orna vunnen och den andra 3e plats. Toppen!
   Det var också så att A-laget vann matchen idag, och därmed vann vi serien!:)

   Nu är det bara en match kvar med F17. Snyft. Den spelas 3/4 oktober, som jag ska spendera i mål.
Annars skulle jag varit med 95orna på deras avslutning. Så gulligt. Men mitt eget lag hade visst firande på Benidorm som jag åkte till istället och fick pizza och mysigt var det.
När jag kom hem hade jag fått en ros av 95orna. Gud vad gulligt! Visst att alla 95or hade fått det, men att jag fick det, aww. Tack!<3
Det har varit jättekul att spela med er, ni är ett jättehärligt gäng!

Denna vackra rosen fick jag


So'long♥



Våmb-SIL

   Matchen i måndags slutade 0-1 till SIL. Vi spelade jättebra! Vi förtjänade att vinna, men dom spelar jättebra fotboll. Fick spela ute igår:) Ytterback. Jag kan absolut inte spela där och gjorde bort mig totalt några gånger. Fick också spela hela matchen, vilket var jättekul, men jag är inte helt frisk så kunde inte jobba fullt.

Nu är sista matchen på lördag för sesngen. Och sista matchen med Mats.. Han ska gå över till Värsås som tränare. Och dit ska också Katarina.. Jättetråkigt. Hoppas vi i F17 klarar oss ändå. Det blir nästan R.I.P.

Spelade också i tisdags med 95:orna. Det var den sämsta matchen vi någonsin har spelat. Och ändå vann vi med 2-1 haha. Bollen sög, planen var gropig, ingen spelade bra fotboll och domarn,,, han ska vi inte ens prata om, han sööög. Menmen nu vann dom/vi serien GRATTIS!



   Jag var ute med Isa<3 igår också. Mysiiiigt. Vi flummade och härligade oss ute. Älskar dig människa där!
Och på vägen hem, vet du vad jag såg? En räv! 2 meter framför mig, den sprang över vägen, den var jättestor. Coolt juh!

Har också nu varit ute med sötisen. Roligt med flum som vanligt men väldigt kallt! Man får börja ha tumvantar nu ju, usch, visst är det mysigt men det blir inte lika kul när det blir kallt ute. Gillar inte hösten, det blir så kallt och blött och massor med kläder på! Man träffar inte lika mycket folk utan sitter mest inne. Men det är mysigt att sitta inne och kolla på film med ljus och godis och slippa ha skuldkänslor för att man sitter inne.
Menmen, ha det!

So'long♥

Grattis Sara<3 efterskott


Sara Jag

Selma Isa

Jag haha  nicee

Selma Josse

Någon random? Alexandra

Selma Amanda

Sara Selma Amanda

Adam Axel Gustav skulle jag tro att dom heter?



   Det var jättemysigt i fredags. Sara har fyllt år så va och firade henne. Kul var det, blev lite fel bara. Förlåt, hoppas du förstod vad jag menade<3 Annars var det jättekul! Sara och Alexandra var det som hade fixat. Vi var några pers, några jag inte kände och några jag lärde känna - mycket trevligt. Dansade och hade det härligt, gick dock när dom dära kom. Menmen. Senare träffade vi några små pojkar, hahaha, jättesöta.
(P.s. fick bilderna från Isa)


So'long♥



Match Våmb-Töreboda



Det blev 3-0 till oss igår då. Jättebra spelat!
Jag blev 20 cm längre igår :D Det slår ni aldrig.
Och Linn, Leyni.blogg.se, var också med. Jättebra spelat Linn, du var grym som vanligt! Annars var det 95-96orna, ni spelade jättebra.


So'long♥

StreetDance'






   Kom hem från dansen för en stund sen. Det var jättekul att dansa! Ledarna var otroligt härliga. Jag vill jättegärna fortsätta. Det enda dåliga var att det inte verkade så seriöst. Hoppas att det var för att det var första träningen för säsongen. Annars kanske man kan kolla i ryd också? Det var street dance där också hörde jag av Natasa. Men vi får se efter att vi har testat nästa gång. Då kommer Mojo<3 också. Jag vill gärna dansa. Jag har ingen kordination och har aldrig dansat förut (förutom bugg, haha, många år sedan och en engångsgrej). Men som sagt så älskar jag att dansa, det enda som saknas är att jag ska kunna dansa, vilket jag inte kan nu. Som jag hoppas att jag ska lära mig nu. Ser antagligen ut som ett fån. Men vad gör det?

   Annars har jag match imorgon men 95:orna. På Claesborg 18.15. Det var visst en viktig match så önska mig lycka till!


So'long♥



Kohuve'






Idag har dagen varit helt okej. Gjorde inte mycket annorlund förutom bilden över och att Johan var borta. Skönt, har antagligen grisesnuva så han blir nog borta ett tag.
   Vi disikerade också vi kalvhjärna idag. Fy fään vad äckligt. UschUschUsch.


  Annars är det street snart. Jättekul. Synd bara att inte Mojo<3 inte kunde komma. Får bli nästa vecka!


So'long♥



Våmb-Skara 0-1






Kom precis hem från match mot Skara. Vi förlorade med 0-1. Målet gjordes på straff, felfelfel. Deras första match dom vann, sugit...
Dom var duktiga, och vi kunde ha varit bättre. Inmy*ss att jag spelade bra, visst att man kämpar men man måste spela bättre för att få beröm för det. Jag kan inte spela back så är det bara, sätt gärna in mig på topp eller vad som helst, menmen sts.
Men bra kämpat flickor!♥ Vi vinner nästa.

Blir nog tyvärr ingen träning imorgon för min del. Känner mig sådär okej efter denna matchen+att jag ska spela med 95:orna på onsdag. Men hoppas att jag mår bättre så jag kan träna.


Ska också testa på Street Dance imorgon. Ska bli jätteroligt! Ska dit med Mojo<3. Ska också dit med Karin och Amy som visst också skulle testa, mysigt.


So'long♥



LOPPIS









   Igår ringde klockan 05.40. Jag gick upp kl 06.00 och åt frukost. Tog på mig mjukisbyxor från Våmb', oranget linne från Gina Tricot, vit tjocktröja från JC och gula tygskor från DNA. Jag sminkade mig och gick ner i garaget för att hämta cykeln och började cykla mot där jag skulle träffa Fanny. Det hade sett kallt ut ute och jag hade på mig en ganska varm jacka och hade med mig tumvantar, men det var faktiskt ganska varmt ute. Jag mötte Fanny kl 06.35 och vi började cykla till Amanda som vi skulle möta på vägen, 06.30. Vi kom till kiosken vi skulle möta henne på och väntade där en kvart. Vi hade smsat och ringt men fick inget svar så vi åkte så att vi skulle hinna till 07.00. Vi cyklade, och det är ganska långt till Våmb så det tog ungefär 20 minuter. Det småregnade och blablabla, så kom vi dit. Vi började med att hjälpa till med att plocka in saker från containern till tälten och efter ett tag var vi klara och vi fick platser att stå och sälja vid. Jag och Elsa fick stå vid leksakerna och böckerna, vilket var jättekul- det fanns så mycket att kolla på, massa skit. Sedan öppnade loppisen! Klockan 09.00 öppnade vi tälten och massor av folk nästan sprang in. Det var kaos och det var massa människor vid mig och Elsa som kollade på böcker, senare kom det massor till leksakerna också. Det var jättekul, men svårt, att sälja. Böckerna var lätta eftersom alla böckerna och kassetterna kostade 5kr/st. Det var mycket svårare med leksakerna eftersom vi själva fick bestämma vad dom kostade. I början sålde jag allt jättebilligt och Elsa allt hyfsat dyrt. Det var jättesvårt eftersom alla gamla människor var snåla och liksom 'för det här lilla?! Nejnejnej, du får 10kr för dom här sakerna, inte ett öre mer'. Vi bytte en liten stund medans Emelie och Fanny skulle äta. Då fick vi mattor, lampor och krukor, vilket var jättetråkigt eftersom det inte kom några dit. Men vi bytte tillbaka efter att vi hade ätit först korv och sedan lasange.
   Det sista var också kul för då hade man lärt sig hur et fungerade och man kunde skämta mycket med med kunderna och höja priset lite till, och vi ville knappast sluta, men då kom de som skulle ha andra passet och tog över kl 12.00. Vi stannade kvar en liten stund efterår och kollade på kokosbollskastning.•

   Det var jättekul att stå i loppisen och sälja! Köpte inget själv, jag hade glömt pengar.



So'long♥

Underbara Grekland









Jag vill också att ni ska ta del av min Greklandresa, även om det var några veckor sedan nu, som var underbar!



"Nu är man hemma till verkligheten, har saknat er alla!

Saknar dock Grekland, hade det skönt där. Det var som en dröm:) Träffade massor av nya vänner och hade det jättetrevligt och roligt!

Gjorde inte mycket alls, badat, solat och mycket sovit har det inte blivit, men vi har umgåtts massor på kvällarna, jättemysigt.

Hotellet var toppen(y) All inclusive;d fick hämta glass och dricka när vi ville och hur mycket vi ville, och vi hade frukost, lunch och kvällsmat.

Vi fick dock vänta ca 4 timmar på våra rum, och det var bra det, för annars hade vi inte träffat Maria<3 så tidigt, den mest härliga person jag någonsin har träffat, hon har verkligen ändrat min syn på livet. Det var den enda svenska familjen vi träffade där, annars var det nästan bara danska vi lärde känna där nere.

Så, nu ska jag försöka sammanfatta vilka vi träffade där nere;

Första kvällen träffade jag och Maria 2 Holländska killar på 17 och 19. Mike och Tomas.

Sedan träffade vi några mindre killar också, danska, den äldsta var 15 och den yngsta runt 10, jättesöta och roliga killar. Sommer, Alexander, Monkeyboy, Michael, Emil och några till,,,

Sen var det några fler danskar som vi umgicks med mer på kvällarna. Hur sköna som helst, saknar dem verkligen. Tobias 15, Benja 17, Mathias 18, Celine 16, Nanna 16, Tobias 20 och Jonas. Hoppas vi kommer hålla kontakten och att vi kommer träffas igen!

Vi träffade också två norska, Julia 15, och Mateusz 25. Jättehärliga människor, som vi umgicks tillsammans med ’danskarna’. Saknar!

Och till sist så var det två danska till, Niklas 16, och Morten 15. Som vi träffade en kväll när de badade vid polen runt 10. Niclas har dessutom världens finaste ögon, anledningen till att jag aldrig förstod vad han sa. Jätteschyssta killar."








Ohja, jag har också skaffat det!



<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1040842/isabellastrm?claim=kcp89xmvaez">Följ min blogg med bloglovin</a>





Nu har jag också skaffat det!

   Jag föll i fällan, jag har skaffat blogg. Ska förhoppningsvis orka med att blogga och att skriva så pass intressant att ni njuter av att läsa det jag skriver, eller iaf tycker att det är intressant. Jag ska försöka skriva så blandat som möjligt, för jag har ingen idé om vad jag vill skriva om riktigt. Blir antagligen om mig och mitt liv, nehe, och sport, filmer...

   För er som inte vet vem jag är så är jag Isabella. Jag är 15 år och inte särskilt speciell, i stort sett en helt vanlig flicka. Blond, lite över medellång och normalstor.
Jag spelar fotboll i bästa laget. Våmbs IF. Jag är målvakt, men gillar bättre att spela ute för stunden. Jag älskar fotboll, så är det bara.
Jag simmade också tidigare, jag slutade tyvärr för 'några' veckor sedan, officielt. Jag hade inte simmat på 5 månader så jag tänkte att jag lika gärna kunde sluta, lika bra att hinna med fotbollen och skolan istället. Det känns fortfarande konstigt att inte kunna säga att jag går i simning längre,,, har inte vant mig än, kommer antagligen ta ett tag? Kommer annars sakna alla i simningen.
Annars är jag en ganska normal tjej, medelbra betyg, medelbra i sport, ingen speciell stil...

Jag vet inte vad jag ska skriva mer om mig själv, finns inte så mycket mer jag kommer på. Ge gärna förslag om ni vill att jag ska ta upp något.




So'long♥





RSS 2.0