dåligt väder ju

   Usch idag var det inget kul väder ju. I söndags var det verkligen underbart väder! Hade tänkt att sola lite idag men nu blir det so på datorn iställer, vilket i och för sig är bra:)
   Fick reda på biologiprovet idag och gick inte som jag hoppats. VG med 75,5/92,5. Rätt bra men jag behövde verkligen ett MGV för att hålla kvar betyget från tidigare. Så nu MÅSTE det gå bra på nationella i biologi. Jag missar det imorgon. Ska till tandläkarn vid 10 över åtta och provet börjar åtta. Provet är visserligen till tio men jag måste ha all tid, hehe. Men jag kommer till andra delen av den då vi ska planera en/ett labb. Men jag åker iaf hem mellan och jobbar på so'n! Hihi duktig!
   Jag är i alla fall äverlycklig över att jag ska till tandläkaren! Anledningen till att jag inte kan ta en annan tid är att det ska komma en specialist, igen. Eftersom min tand inte har velat komma ned på några år så ska jag kanske få räls.. Längtar inte men jag kommer få fina tänder. Nu är tanden på väg ned iaf men det vet inte specialisterna, en liten överraskning.


På bilden är arbetet vi gör i bilden och om ni inte ser vad de är så är det ett tandtroll(h)
Det coola är att jag inte visste att jag skulle skriva om tänder här när jag tog bilden, bara för att jag är tuff och så(h)


   Nu ska jag iallafall göra lite so innan jag drar iväg til dansen vid fyra.

Puss♥



Kommentarer
Postat av: sara

vad står MGV för? tiiieeep: Mycket god vårrulle? :)) <33

2010-05-04 @ 15:58:06
URL: http://munky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0