HETA FOTBOLLSBRUDAR

Hemkommen efter en het kväll med fotbollsbrudar! Jag, Emelie, Elsa, Lollo, Linn, Ebba, Fanny, Amanda och Lisa.
   Först handlade vi mat och snacks, skyndade oss hem till Ebba innan handbollen började. Lagade mat så snabbt som möjligt och var stressade som fan utan andedning. Det gick snabbt och vi började slänga i oss mat, bokstavligen, medans vi kollade på handbollen. Efter det slängde sig alla i soffan för att få bästa platser. Jag och Ebba som hade räknat med att få bra platser där blev lite småirriterade när vi inte fick det. Satte oss på alla och fick till slut helt okej platser. Vi kollade klart på handbollen och blev besvikna, vi hade stora förväntningar av att de skulle vinna. Mot Frankrike, pyttsan. Efter det blev det tjöt upp tusen, nära tio tjejer med ultraljudsröster som kan spräcka rutor. Underbart, det var ett tagsen!
Vi tjötade på rätt bra med tv'n påslagen, Let's Dance. Ingen av oss vet hur det slutade eller hur de dansade, oväntat. Under kvällen blev det 15 heta samtal och många glada skratt.
Sing Star skulle sättas på men det saknades en sladd, och tur var kanske det. När väl Adam och Pontus kom med den var det för sent. Musik dunkade ur högtalarna och vi shakade ass så mycket vi orkade. Skojj var det!

   Tog chansen att slippa gå hem och fick skjuts hem av Adam, Linns bror, lite osäkert och på egen risk. Men var inte orolig, du var duktig!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0